YouTube introduceert abonnementsdienst

Toegevoegd door Koen Hollander, 8 jaar geleden

YouTube introduceert abonnementsdienstSinds afgelopen woensdag heeft videogigant YouTube bekend gemaakt te starten met een nieuwe abonnementsdienst genaamd Red, dit abonnement zal $10,00 per maand kosten. YouTube heeft in haar nieuwe abonnementsdienst verschillende onderdelen geplaatst zoals het film kijken zonder reclame, de app weg kunnen drukken zonder dat het geluid stopt en tevens zijn er verschillende Youtube-sterren die exclusieve content bieden voor abonnees.

Het abonnement komt eerst uit voor de iPhone, voor dit platform zullen de kosten duurder zijn doordat Apple delen van de omzet voor hun eigen portemonnee vraagt. Op Android zal het abonnement maandelijks $10,00 kosten.

De uitrol van het plan begint medio november in de Verenigde Staten. In 2016 vindt een grotere uitrol plaats van de nieuwe dienst, maar het is nog niet duidelijk wanneer Nederland en Belgiƫ er gebruik van kunnen maken.

Gerelateerde nieuwsberichten

11/12/2018 Google sluit Google Plus na nieuw datalek
04/05/2018 Google introduceert Maps-API met 'pay as you go'-model
08/09/2016 Google geeft webmasters informatie over schadelijke content

 

Er zijn geen reacties op 'Youtube introduceert abonnementsdienst'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP nieuws opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.