Image Flow

Ik wil hier even een heel leuk systeempje presenteren. Het foto-album dat beweegbaar is met de scroller van je muis. Het oogt nog mooi ook en de laatste tijd is hier meer en meer vraag naar dus hier kan je hem altijd uittesten.

http://www.wouter.php-design.be/imageflow

Je plaats gewoon al je afbeelding 1-voor-1 in de IMG map en zonder enige moeite staan alle afbeeldingen in de mooie ImageFlower.


Download deze demo: ImageFlow0.9_Highslide.rar

Dit is niet de officiële versie van ImageFlow. Het is een iets gehackte versie van Caesar Feijen dat maakt ImageFlow verenigbaar met de Highslide JS effect.

Grijp je een kopie van de officiële versie ImageFlow op http://imageflow.finnrudolph.de. Voor meer informatie over ImageFlow lees de Documentatie en check mijn Newsblog. Voor iets anders stuur me gewoon een tekst in mijn Shoutbox. (Op de gegeven site).


Ik hoop dat jullie iets hebben aan het systeem. Kan het beter uitgelegt worden meld het dan even met wat ik nog moet toevoegen.


Grtz Wouter K.

« Lees de omschrijving en reacties

Inhoudsopgave

  1. Image Flow

PHP tutorial opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.