Inleiding

Hallo allemaal!

Naar aanleiding van de tutorial over dubbele en enkele quotes, heb ik besloten om maar een uitgebreide tutorial te schrijven over netjes en overzichtelijk programmeren.

Voor de mensen die al langere tijd programmeren, zal dit al wel vrij bekend zijn, maar misschien hebben jullie nog wel op- en aanmerkingen hier over, om dit alsnog te kunnen verbeteren.

Ik ben mij ervan bewust dat er in 2003 al een tut is geschreven door ene Bas Kregeler (never heard of), Maar ik vond die vrij beknopt, en toch zal ik daar wat uit gaan herhalen.

Dan maar even over wat ik allemaal te vertellen heb in deze tutorial over netjes en overzichtelijk programmeren.
Ik wou beginnen met het inspringen, dit omdat dit eigenlijk een beetje de basis is van het overzichtelijke programmeren.
Daarna zal er een stukje over comments in je script, zodat jezelf en andere makkelijk dingen kunnen terug vinden.
En dan komt het gedeelte over quotes, niet alleen het gebruik van dubbele of enkele, maar ook het buiten de quotes halen.
Daarna wou ik nog wat dingen afsluiten, hierin zullen kleine dingen in naar voren komen, van een paar regels, die nog wel handig zijn voor het programmeren.

Na dit alles zal ik nog een korte conclusie schrijven.

Veel plezier bij het lezen van de rest van de tutorial!!

« Lees de omschrijving en reacties

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Quotes
  3. Inspringen
  4. Afronding
  5. Comments

PHP tutorial opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.