Afronden uploaden

Zo dan is het uploaden afgerond. Owja? En het controleren van de email dan? Maak dus een bestand aan in de map configs genaamd winkelFunctions.php. Doormiddel van de informatie die op php.net staat kan je een controle maken voor het email. Maar we zijn nog steeds niet klaar. Want we zetten de foutmeldingen wel in een array maar we lezen ze helemaal niet uit! O shit das waar ok. Nouwja dan doen we dat gewoon toch? Dit werkt doormiddel van een foreach.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
    
if(!empty($Bericht))
{

        
         foreach ($Bericht as $Melding)
         {

            
             echo $Melding;
        
         }
    
}

            
?>


Dit had je zelf ook nog wel kunnen bedenken toch? Wil je nog weten waar je het neer moet zetten? Dat maakt helemaal niet uit. Zelf zet ik ze altijd onder mijn formulier. Maar het is natuurlijk helemaal wat jij zelf wilt.

Afronding van deze tut

Zo dit was de tutorial over het uploaden van file. Ja zul je zeggen er zijn er nog veel meer en nog betere ook. Ja klopt maar ik was ook nog niet uitgetypt. Deze tutorial wordt steeds uitgebreider. Zoals je in de inleiding kan lezen;) Ik zal je alvast wat verklappen. Ik probeer elke week zo’n 2 of 3 nieuwe dingen er in te zetten.

« Lees de omschrijving en reacties

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Index pagina
  3. Benodigd heden
  4. Upload pagina
  5. Configuratie bestand
  6. Uploaden (PHP)
  7. Afronden uploaden
  8. Slot

PHP tutorial opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.