(junior) PHP-ers gezocht!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Koen Klaassen

Koen Klaassen

21/11/2007 14:13:00
Quote Anchor link
Specialisme: php | mysql | xml | xhtml

Lokatie: Randstad

Dienstverband: Vast dienstverband

Developing Careers!

InBox bemiddelt sinds 1998 succesvol IT-professionals binnen de automatiseringswereld. De afgelopen jaren is InBox zich specifiek gaan richting op het actief begeleiden van IT-professionals bij de ontwikkeling van hun carrière. Hierbij ligt de focus voornamelijk op de functies en rollen binnen de media & crossmedia branche. Wij zijn voortdurend op zoek naar ontwikkelaars die hun vak verstaan, maar niet stil willen blijven staan in hun ontwikkeling. Bij onze opdrachtgevers vertegenwoordig je InBox : een professionele organisatie met goede ontwikkelaars die plezier hebben in het vak. Ben jij zo'n professional of wil je er een worden dan maken wij graag kennis met je.

Gevraagd: PHP-ontwikkelaars

InBox is op zoek naar PHP-ontwikkelaars met het talent om in steeds veranderende omgevingen het beste uit zich zelf te halen en nieuwe ideeën naar complete websites te vertalen.

Functieomschrijving:

Als PHP-ontwikkelaar werk je bij diverse opdrachtgevers in de media & crossmedia branche voornamelijk aan het ontwikkelen van nieuwe websites en het uitbouwen van bestaande websites. Onze opdrachtgevers zijn vooraanstaande organisaties in deze branche die zich veelal bezig houden met vooruitstrevende en innovatieve concepten en projecten. Je bent instaat om je snel in te werken in nieuwe omgevingen en kan buiten bestaande kaders denken.

Wij zoeken iemand met:

- Een paar jaar ervaring met PHP, MySQL en (X)HTML;
- Kennis van web 2.0 toepassingen (AJAX);
- Ervaring met XML toepassingen;
- Geen 9 tot 5 mentaliteit;
- Goede communicatieve vaardigheden.

Wij bieden:

- Studie mogelijkheden;
- Een motiverende werkomgeving;
- Een informele werksfeer met jonge mensen;
- Een lease-auto of alternatieve reiskostenvergoeding;
- Een fulltime baan binnen een jong, enthousiast en hecht team;
- Goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden;

Geinteresseerd?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Koen Klaassen
+31(0)6-41 51 61 16
[email protected]
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.