Afbeeldingen op rij

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bas M

Bas M

15/02/2014 17:16:20
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een ranglijst, maar ik wil de eerste 3 plaatsen de getallen (rang) weghalen en vervangen met een afbeelding.

Het idee is als volgt:

Rang - Gebruikersnaam
Medal - TEST
Medal - TEST
Medal - TEST
4 - TEST
5 - TEST

Enzovoort.

Hoe kan ik dit doen?

Bedankt alvast!

Bas
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 18:29:23
 
Ivo P

Ivo P

15/02/2014 17:46:31
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if($rang==1)
{

  echo '<img>';
}
else {
  echo $rang;
}

?>
Gewijzigd op 15/02/2014 17:46:44 door Ivo P
 
Milo S

Milo S

15/02/2014 19:44:04
Quote Anchor link
In jou geval zou ik voor zo iets gaan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
function img_switch( $rank )
{

    switch ( $rank )
    {
        case
'1':
            $rank = '<img alt="" src="gold.png">';
            break;
        case
'2':
            $rank = '<img alt="" src="silver.png">';
            break;
        case
'3':
            $rank = '<img alt="" src="brass.png">';
            break;
    }


return $rank;
}


while( $rec = mysql_fetch_assoc( $res ) )
{

    echo img_switch( $rank ).' '.$rec['username'];
}

?>


Echter zou ik persoonlijk een totaal ander model kiezen. Waarbij dit allemaal al in de database weergegeven wordt. Scheelt een hoop elende.
Gewijzigd op 15/02/2014 19:45:46 door Milo S
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.