Over PHPhulp

PHPhulp is een Nederlandstalige PHP webcommunity sinds 2002 en opgezet door Bas Kreleger. Op de PHPhulp website zijn PHP tutorials, PHP scripts, PHP boeken, PHP vacatures en online discussies over PHP in te zien.

PHPhulp is op eigenwijze ontstaan door de behoefte aan een Nederlandstalige PHP webcommunity. Fake accounts waarmeee scripts en tutorial werden geplaatst en waarmee je op jezelf ging reageren heeft er toe geleid dat er op een gegeven moment echte bezoekers gingen reageren. Dit wat natuurlijk helemaal geweldig.

Nu zo'n 11 jaar verder is dit niet meer nodig en zijn wij uitgegroeid tot de grootste PHP webcommunity van Nederland en we groeien nog altijd. Iedere dag melden zich tientallen belangstellenden aan om te kunnen reageren op inhoud of om zelf een vraag te stellen op het forum.

Naast dit is PHPhulp tegenwoordig ook de plek waar je internet nieuws kunt lezen, PHP boeken kunt raadplegen en zorgen wij met onze PHP vacatures voor werkzoekenden. De aangeboden PHP vacatures zijn ook niet zomaar vacatures, maar vacatures bij grote bedrijven waarmee je als werkzoekende de hoofdprijs wint.

We zijn continu bezig om PHPhulp de leukste en waardevolste PHP webcommunity van Nederland te blijven. Zo proberen we voor zowel beginnende PHP programmeurs als professionals, kwalitatieve content aan te bieden.  Daarnaast voeren we met regelmaat updates uit wat betreft het inbouwen van nieuwe functionaliteiten en features om de gebruikerservaring van bezoekers te verbeteren.

PHPhulp wordt onderhouden door een vrijwillig team, bestaande uit ervaren PHP programmeurs en hobbyisten die verantwoordelijk zijn voor de bewaking van de content. De moderators hun bevoegdheid en verantwoordelijkheid is onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Frontpage
  • Nieuws
  • PHP tutorials
  • PHP scripts
  • PHP boeken
  • PHP forum

Voor een volledig overzicht kun je de colofon raadplegen.

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.