Function session_is_registered() is deprecated

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

OMEGA_ReD

OMEGA_ReD

26/09/2009 10:50:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal!

Ik heb mijn PHP versie geupgraded van versie 5.1.x naar 5.3

Nu heb ik een CMS systeempje (wat ik zelf heb gebouwd) wat nu een foutmelding geeft bij het inloggen in de beheer module: Deprecated: Function session_is_registered() is deprecated in (filename).

In de php manual van session_is_registered staat dat de functie deprecated is maar er staat geen alternatief wat ik ervoor in plaats kan gebruiken.

Kan iemand mij een duwtje in de goede richting geven?

Alvast bedenkt!
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 12:35:20
 
OMEGA_ReD

OMEGA_ReD

26/09/2009 11:31:00
Quote Anchor link
Het is al gelukt!

Dit moet ik gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
session_start();
$_SESSION["variable_something"] = 'Yay! i'm into a session var!!';

en om te checken of deze bestaat:

if(isset($_SESSION["variable_something"])){
    echo "Session is alive!";
}
 
Jonathan Plas

Jonathan Plas

30/11/2010 17:15:41
Quote Anchor link
Is misschien al een jaar geleden gepost maar toch snel een 'dank u' geven, dit heeft me namelijk geholpen! Cheerz
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.