Starcraft Source

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »
Bram Z

Bram Z

18/04/2004 16:59:00
Anchor link
Hey ik heb dus een site:
http://www.scsource.tk en voor hem te lanceren had ik mij ingeschreven in een top 200 en nu zou ik graag jullie mening horen over mijn site en als jullie hem wijs vinden kunnen jullie dan ook stemmen voor mij:
http://www.gamesites200.com/starcraft/vote.php?id=2834
en ook als je hem niet leuk vind :d
alvast bedankt voor te stemmen :d
Gewijzigd op 18/04/2004 16:59:00 door Bram Z
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 13:04:15
 
Bram Z

Bram Z

18/04/2004 17:03:00
Anchor link
Precies weinig intresse ;(
 
Arnoldxp

arnoldxp

18/04/2004 17:12:00
Anchor link
ik heb er even op gekeken, maar

hij is engels, EN DAAR HEB IK EEN BLOED HEKEL AAN

je hebt verschillende grotes gebruikt bij de links

de teller is wat goedkoop en klopt niet (zeg nou zelf, in nog geen jaar tijd heb je ruim 50 duizend bezoekers??)

van dat "vote for: starcraft source" snapte ik geen reet, was niet duidelijk...

achtergrond maakt het onduidelijk

maar je bent al aardig opweg

en als je het forum HELEMAAL zelf hebt gemaakt vind ik t knap (maarja die zul je OOK wel ergens vandaan hebben geplukt)

suc6 ermee verder, en plaats zoiets de volgende keer in de KOFFIE HOEK, daar is zoiets toch voor.

arnoldxp
 
Arnoldxp

arnoldxp

18/04/2004 17:13:00
Anchor link
EN ver wacht niet dat er na 4 min al op is gereageert. je moet iemand toch de tijd geven de site te bekijken.
 
Bram Z

Bram Z

18/04/2004 17:33:00
Anchor link
Quote:
ik heb er even op gekeken, maar

hij is engels, EN DAAR HEB IK EEN BLOED HEKEL AAN

je hebt verschillende grotes gebruikt bij de links

de teller is wat goedkoop en klopt niet (zeg nou zelf, in nog geen jaar tijd heb je ruim 50 duizend bezoekers??)

van dat "vote for: starcraft source" snapte ik geen reet, was niet duidelijk...

achtergrond maakt het onduidelijk

maar je bent al aardig opweg

en als je het forum HELEMAAL zelf hebt gemaakt vind ik t knap (maarja die zul je OOK wel ergens vandaan hebben geplukt)

suc6 ermee verder, en plaats zoiets de volgende keer in de KOFFIE HOEK, daar is zoiets toch voor.

arnoldxp

Eum Het forum heb ik COMPLEET zelf gemaakt en is nog niet af die 50000 bezoekers is over 3 jaar ik heb hem juist gereset en wat is er nu moeilijk te snappen aan vote starcraft source ??
in het nederlands is dat stem voor starcraft source
dat wil zeggen stem voor mij want ik sta in een top 200
 
Adam

Adam

18/04/2004 18:51:00
Anchor link
Pas knopje aan "Add to favorite" moet zijn "Add to favorites". Voor de rest is het een leuke site. Heb voor je gevote trouwens.
 
Bram Z

Bram Z

18/04/2004 19:35:00
Anchor link
Thc heb ook gezien dat je op het forum iets zette en over dat menu het outje herstel ik niet meer want nu hermaak ik het menu in flash en laat ik die knop weg want bijna niemand gebruikt dat
 
Adam

Adam

18/04/2004 20:24:00
Anchor link
:D
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

18/04/2004 20:33:00
Anchor link
Ik heb niet gekeken, want ik vind TK te traaaag... Damn.. Binnen 5 á 10 seconden moet die toch wel in de DB hebben geken naar wel Tripod adres oid die heen moet.

Quote:
en plaats zoiets de volgende keer in de KOFFIE HOEK, daar is zoiets toch voor.

Niet helemaal,... dit bericht vind ik meer tussen Site Revies en de Koffiehoek in vallen. Als de TS nou had gevraagd wat we van de website vinden had het helemaal oké geweest.. ;)

Elwin
 
Mitch X

Mitch X

18/04/2004 21:31:00
Anchor link
Quote:
nu zou ik graag jullie mening horen over mijn site

Doet ie toch Kikker? :)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

18/04/2004 21:38:00
Anchor link
:S

Oké... Dit hoort dus helemaal hier thuis.. :D

Elwin
 
Arnoldxp

arnoldxp

18/04/2004 21:51:00
Anchor link
Quote:
Eum Het forum heb ik COMPLEET zelf gemaakt en is nog niet af die 50000 bezoekers is over 3 jaar ik heb hem juist gereset


mijn woorden over het forum trek ik terug, knap gedaan, mijn complimenten. maar van die 50000 bezoekers geloof ik niet echt, de teller is ook van geostats en is niet betrouwbaar. de F5 toets naar de kloten helpen en je bent er.
 
Bram Z

Bram Z

18/04/2004 22:00:00
Anchor link
Die 50000 hits zullen wel kloppen reken nu zelf eens ik krijg nu ongeveer 100 bezoerkers per dag en 600 pageview per dag als je die 600 pagevieuw * 3 jaar doet kom je aan meer dan 50000 en die hits komen niet van gostat maar mijn webhost zelf en die zijn 100% juist
p.s. ik gebruik ipowerweb.com:
http://www.che-lives-clan.com/starcraft
voor de mensen id ehet tk domein niet willen gebruiken
Quote:
Quote:
Eum Het forum heb ik COMPLEET zelf gemaakt en is nog niet af die 50000 bezoekers is over 3 jaar ik heb hem juist gereset


mijn woorden over het forum trek ik terug, knap gedaan, mijn complimenten. maar van die 50000 bezoekers geloof ik niet echt, de teller is ook van geostats en is niet betrouwbaar. de F5 toets naar de kloten helpen en je bent er.
 
Arend a

Arend a

18/04/2004 23:27:00
Anchor link
Quote:
hij is engels, EN DAAR HEB IK EEN BLOED HEKEL AAN


Gezien je spelling heb je zeker ook een bloedheken aan Nederlands?

Even mijn 50 cents.

o Je menu bevat veen 'aliased' lettertypen. Neem eens een fatsoenlijk beeldbewerkingsprogramma om je menu mee te fabriceren.

o Forum: de borders maken het er niet overzichtelijker op. Maak het iets ruimtelijker (ruimte zat!)

o De plaatjes die in het forum gebruikt zijn doen niet suggereren dat het zelf geschreven is. Waarom in de naam der heer gebruik je plaatjes bedoeld voor het blenden in een LICHTE achtergrond op een DONKERE achtergrond?

Hoe zie je over het hoofd dat het gebruik van dergelijk grafisch werk gewoon spuuglelijk en onoverzichtelijk is?

o Maak een kleine inleiding boven je nieuwspagina met wat je pagina eigenlijk te bieden heeft. Maak mensen attent op wat er wel en niet te vinden is op je webstek.

o Je 50.000 hits haal ik ook op mijn locale bak bij het produceren van een gemiddelde site waar ik een paar weken mee bezig ben. Maar in de praktijk zegt het niets. Statistieken waarbij rekening gehouden wordt met tijd, ip adres ontbreken?

Ik vind het scenario waarbij je vanaf punt 0 al 100 bezoekers per dag krijgt onrealistisch. (Geen groeiproces?). Ook is het domein che-lives-clan.com al helemaal 3 maanden geregistreerd. Dit doet meer aan het vermoeden dat de site inderdaad 3 maanden bestaat, daar doet de layout ook wel aan denken eerlijk gezegd.

Grtz,

Adje
 
Arnoldxp

arnoldxp

18/04/2004 23:39:00
Anchor link
Quote:
Gezien je spelling heb je zeker ook een bloedheken aan Nederlands?


KLOPT
 
Mitch X

Mitch X

19/04/2004 13:31:00
Anchor link
Wie niet ... :P
 
Bram Z

Bram Z

19/04/2004 17:24:00
Anchor link
mag ik er op wijzen dat de site 3 JAAR bestaad maar op een andere host en de manier dat hij zo bekend is geworden is omdat ik vroeger veel hacks and mods had tegen de 100 maar met een nieuwe patch voor starcraft werkten die allemaal niet meer :-( het is forum is van een andere site ook van mij en moet nog aan vernieuwd worden
de grafishe stuff is me paint gemaakt met lettertype starcraft en het is er mss aan te zien :-( maar nu heb ik paintsop en flash mx en ben er mee aant zoeken voor men site dus dat komt ook
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/12/2021 09:19:35
Anchor link
Dicht
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.