PHP 5 en MySQL 5 - de basis 2010

Toegevoegd door Jordi Kroon, 16 jaar geleden, 6.286x bekeken

PHP 5 en MySQL 5 - de basis 2010De komst van versie 5 van de programmeertaal PHP luidde een nieuw tijdperk in. Het is nu mogelijk voor zowel de hobbyist als de ervaren ontwikkelaar om professionele websites te ontwikkelen met PHP en MySQL. Dit boek bespreekt de basisbeginselen van PHP en MySQL, besteedt aandacht aan effectieve ontwikkelmethoden en barst van de nuttige tips en voorbeeldtoepassingen.

Een greep uit de inhoud: website-raamwerk - vraag en antwoord-toepassing - online rekenmachine - webkalender - uploaden van bestanden en foto's - beveiliging met gebruikersnaam en wachtwoord - en nog veel meer.

Over de auteur
Ghica van Emde Boas heeft veel ervaring met het ontwikkelen van software. Ze werkte jarenlang voor IBM met als specialiteiten: softwarearchitectuur, relationele databases en grote Java-frameworks. De laatste vijf jaar richt ze zich meer op toepassingen voor kleinere organisaties, waarvoor PHP en MySQL uitermate geschikt zijn. Zij geeft ook trainingen over PHP en softwareontwikkeling.

Details:

Titel:PHP 5 en MySQL 5 - de basis 2010
ISBN:9789043011655
Auteurs:van Emde Boas
Taal:Nederlands

PHP 5 en MySQL 5 - de basis 2010 bestellen via Bol.com:

Er zijn 3 reacties op 'Php 5 en mysql 5 de basis 2010'

PHP hulp
PHP hulp
0 seconden vanaf nu
 

Gesponsorde koppelingen
P-ter AA
P-ter AA
16 jaar geleden
 
Ik heb dit boek. Géén aanrader voor beginners. Het boek is leuk tot de helft. Ze gaan het ineens hebben over OOP wat niet te begrijpen is, en waar door je stopt met lezen. Altans, dat heb ik gedaan. Misschien dat ik nog ooit OOP leer, maar in ieder geval niet met dit boek! Mis-koop
B a s
B a s
16 jaar geleden
 
Het gaat over PHP 5. Dat is allemaal OOP dus het zou raar zijn als ze daar niet over begon.
Christoph e
christoph e
16 jaar geleden
 
0 +1 -0 -1
update's volgen elkaar soms zo snel op dat je het niet meer bij kunt houden

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP boek opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.