Spontaan PHP

Toegevoegd door Michiel Pater, 5 maanden geleden, 1.123x bekeken

Spontaan PHPWil je graag op een laagdrempelige manier de basis van PHP leren?

Of heb je al ervaring met het maken van websites en wil je graag meer leren over PHP en hoe het jou kan helpen?

In eenvoudige stappen leg ik in dit boek een aantal basisprincipes van PHP uit, om je op weg te helpen. Dit geeft je handvaten om zelf aan de slag te kunnen gaan en verder te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Hiermee leer je ingrediƫnten van PHP beter te begrijpen en te gebruiken om je websites in meer detail te kunnen ontwikkelen. Doordat je de achterliggende principes beter leert kennen, krijg je meer inzicht in wat er precies achter de schermen gebeurt en kom je minder snel voor verrassingen te staan. Je kunt dan stap voor stap volgen wat er gebeurt in de code en precies zien welke dingen je kunt veranderen om tot het resultaat te komen dat je graag wilt!

In dit boek ga ik ervan uit dat je basiskennis hebt van het werken met computers en al wat ervaring hebt met HTML en CSS.

Kijk voor meer informatie op: https://spontaanphp.nl

Veel plezier met ontdekken!

Michiel

Details:

Titel:Spontaan PHP
ISBN:9789090379210
Auteurs:Michiel Pater, Tradosoft
Taal:Nederlands

Er zijn geen reacties op 'Spontaan php'

Om te reageren heb je een account nodig en je moet ingelogd zijn.

Labels

PHP boek opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.