Bezoekers statistieken insert/update

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »
Nanno

Nanno

01/08/2007 15:46:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik heb een script van dit forum gebruikt om de bezoekers gegevens te registreren in MySql.

Ik krijg er gegevens in, dus dat werkt.
Alleen hij update geen gegevens omdat ik die functie niet heb meegegeven.
Nou vermoed ik dat ik de if functie moet gaan gebruiken, maar snap niet hoe ik die constructie in elkaar moet zetten.

Wie wil me even helpen?

Dit is de code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?php

$dbhost
= "localhost";  
$dbuser = "database";    
$dbpass = "password";
$dbname = "database";
    
mysql_connect($dbhost,$dbuser,$dbpass);
mysql_select_db($dbname);

    //--- set easy vars!
    $ipaddr = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $date = date('d/m/Y');
    $time = date('H.i.s');

    //--- set languages
    $lang['nl'] = "NL";
    $lang['us'] = "USA";
    $lang['hu'] = "Hungarian";
    $lang['de'] = "Germany";
    $lang['fr'] = "France";
    $lang['be'] = "Belgium";
    $lang['au'] = "Australia";
    $lang['se'] = "Sweden";
    $lang['fi'] = "Finland";
    $lang['uk'] = "UK";

    //--- get country from hostname!
    $hostname = gethostbyaddr($ipaddr);
    $hostname_slizes = explode('.', $hostname);
    $count_slizes = count($hostname_slizes);
    $piece = $count_slizes - 1;
    $extention = $hostname_slizes[$piece];

    //--- check if country code is defined above
    if ($lang[$extention])
        $language = $lang[$extention];
    else
        $language = "Unknown";

    //--- set platforms
    $agent['windows'] = "Windows";
    $agent['mac'] = "Macinotosh";
    $agent['linux'] = "Linux";
    $agent['unix'] = "Unix";

    //-- define user agent
    $user_agent = strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);

    foreach($agent as $key => $value)
    {

        if (preg_match("/" . $key . "/", $user_agent))
            $platform = $agent[$key];
    }

    if (!$platform)
        $platform = "Unknown";

    //--- echo die sjit!
    //echo "<p>Client IP: " . $ipaddr . "<br />";
    //echo "Client language: " . $language . "<br />";
    //echo "Client platform: " . $platform . "<br />";
    //echo "Client time: " . $time . "<br />";
    //echo "Client date: " . $date . "</p>";



$insertquery = mysql_query("INSERT INTO `database`.`Statistieken` (`ip` , `Language` , `Platform` , `Time` , `Date`)VALUES ('$ipaddr', '$language', '$platform', '$time', '$date');");
$updatequery = mysql_query("UPDATE INTO `database`.`Statistieken` (`ip` , `Language` , `Platform` , `Time` , `Date`)VALUES ('$ipaddr', '$language', '$platform', '$time', '$date');");
?>


Alvast bedankt voor je hulp.
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 12:20:32
 
Erik Rijk

Erik Rijk

01/08/2007 15:53:00
Quote Anchor link
Een UPDATE query dient anders opgebouwd te worden

UPDATE
tabelnaam
SET
gegeven1 = gegeven1,
gegeven2 = gegeven2,
enz enz ...

http://www.w3schools.com/sql/sql_update.asp
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erik Rijk
 
Barry

Barry

01/08/2007 15:55:00
Quote Anchor link
dit moet het zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$updatequery = mysql_query("UPDATE database.Statistieken
     SET ip =  '".$ipaddr."',
           Language = '".$language."',
          /* enzovoorts */
     WHERE iets = iets");
?>



in de where geef je op welke rij hij moet updaten

en gebruik geen ` backtics.
Slechte boel.

Groet,

Barry
 
Frank -

Frank -

01/08/2007 16:02:00
Quote Anchor link
Offtopic:
Gebruik geen kolom- of tabelnamen met hoofdletters, dat gaat vroeg of laat gegarandeerd verkeerd.

Verder laat je 'database' weg, dit voegt niets toe, ik moet de eerste SQL-query nog tegenkomen die niet voor een database is bestemd...

En vergeet niet om te controleren of de queries wel zijn gelukt, die kunnen ieder ongewenst moment mislukken.
 
Mike

Mike

01/08/2007 16:10:00
Quote Anchor link
Hi Nanno,

try this:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
//Edited by Mike Stuard @ Wednesday 1 August 2007
$dbhost = "localhost";
$dbuser = "database";
$dbpass = "password";
$dbname = "database";

mysql_connect($dbhost,$dbuser,$dbpass);
mysql_select_db($dbname);

    //--- set easy vars!
    $ipaddr = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    $date = date('d/m/Y');
    $time = date('H.i.s');

    //--- set languages
    $lang['nl'] = "NL";
    $lang['us'] = "USA";
    $lang['hu'] = "Hungarian";
    $lang['de'] = "Germany";
    $lang['fr'] = "France";
    $lang['be'] = "Belgium";
    $lang['au'] = "Australia";
    $lang['se'] = "Sweden";
    $lang['fi'] = "Finland";
    $lang['uk'] = "UK";

    //--- get country from hostname!
    $hostname = gethostbyaddr($ipaddr);
    $hostname_slizes = explode('.', $hostname);
    $count_slizes = count($hostname_slizes);
    $piece = $count_slizes - 1;
    $extention = $hostname_slizes[$piece];

    //--- check if country code is defined above
    if ($lang[$extention]) {
        $language = $lang[$extention]; }
    else {
        $language = "Unknown"; }

    //--- set platforms
    $agent['windows'] = "Windows";
    $agent['mac'] = "Macinotosh";
    $agent['linux'] = "Linux";
    $agent['unix'] = "Unix";

    //-- define user agent
    $user_agent = strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);

    foreach($agent as $key => $value)
    {

        if (preg_match("/" . $key . "/", $user_agent))
            $platform = $agent[$key];
    }

    if (!$platform) {
        $platform = "Unknown"; }


// Hier het nieuwe gedeelte voor de update
$query = mysql_query("SELECT Language, Platform FROM database.Statistieken WHERE ip='$ipaddr' OR Platform='$platform'")
or die(mysql_error());
while($object = mysql_fetch_object($query)){
$dblanguage = $object->Language; // check Language
$dbagent = $object->Platform; // check Platform (User Agent)

if (!$language == $dblanguage && !$user_agent == $dbagent) {
$updatequery = mysql_query("UPDATE database.Statistieken SET ip='$ipaddr' AND Platform='$platform' AND Time='$time' AND Date='$date'")
or die(mysql_error()); }
else {

    //--- echo die sjit!
    echo "<p>Client IP: " . $ipaddr . "<br />";
    echo "Client language: " . $language . "<br />";
    echo "Client platform: " . $platform . "<br />";
    echo "Client time: " . $time . "<br />";
    echo "Client date: " . $date . "</p>";

mysql_query("INSERT INTO database.Statistieken (ip,Language,Platform,Time,Date)VALUES ($ipaddr,$language,$platform,$time,$date)")
or die(mysql_error());
}

?>


Ik heb er een commend bijgezet waar de code is veranderd...

Greetz, Mike ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mike
 
Nanno

Nanno

01/08/2007 16:48:00
Quote Anchor link
Mike,

Als eerste kreeg ik de melding dat de code niet werd afgesloten.

Je opent een while maar sluit hem niet af.
Nadat ik dit gecorrigeerd had, krijg ik nu de volgende fout:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '.145.160,NL,Windows,16.44.53,01/08/2007)' at line 1

Maar wat moet ik hier nu mee?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.