competitiemanager help?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 11:31:00
Quote Anchor link
hallo allemaal,


ik heb de competitiemanager (voetbal)
{http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/346/}
gepropeerd en alles lukt goed.

Nu wil ik alleen dat de eerste 3 teams groen worden gekleurd en de laatste 3 rood maar ik krijg dat niet voorelkaar.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 13:14:15
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/06/2008 11:57:00
Quote Anchor link
En wat heb je zelf al geprobeerd? En waar loop je vast?
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 12:31:00
Quote Anchor link
I kan wel de hele rij van de teams de achtergrond kleur veranderen maar ik kan niet zeg maar eentje (rij) aanwijzen. het zit in een tabel en die script die ik gebruik leest de teams uit van een txt bestand en dan zet ie ze automatisch onderelkaar. daarom kan ik niet met css ofzo de rijen aanwijzen.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

20/06/2008 12:48:00
Quote Anchor link
in CSS:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
tr.class td
{
background: green;
}
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 12:56:00
Quote Anchor link
ja nee zo word toch de hele kolom groen, dat is nou de probleem ik weet niet hoe ik moet aangeven dat alleen de eerste drie groen moet worden :(
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

20/06/2008 13:06:00
Quote Anchor link
door de 1e 3 een class te geven en de 2e 3 een andere.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
td.klas1
{
background: green;
}
td.klas2
{
background: red;
}
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 14:29:00
Quote Anchor link
sorry maar ik kan nou geen class geven aan de 2e en 3e rij ook niet alleen aan de eerste

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
//maxaantalwedstrijden tellen
if(file_exists("standen/database/clubs.txt")){
$clubs=file("standen/database/clubs.txt");
$aantalclubs=count($clubs);
$maxaantalwedstrijden=($aantalclubs*2)-2;}
else {$maxaantalwedstrijden="0";}

$clubs=file("standen/database/clubs.txt");
$aantalclubs=count($clubs);
?>


<table border="0" cellpadding="1" cellspacing="0" width="201px">
<tr> <td align="left">&nbsp;</td>
          <td align= "left" style="background-color:black;"><strong>Takim</strong></td>
          <td style="background-color:black;></td>
          <td align="center"><strong>O</strong></td>
<td style="background-color:black; color:white;></td>
     <td align="center"><strong>P</strong></td>
  </tr>


<?php
if(file_exists("standen/database/resultaten.txt")){
  $gegevensbestand=file("standen/database/resultaten.txt");}

//tijdens het testen bleek dit telkens correct te sorteren

usort($gegevensbestand, strnatcmp);
$gegevensbestand=array_reverse($gegevensbestand);

 for ($i=0;$i<$aantalclubs;$i++)  {
       list($punten,$nogtespelen,$saldo,$voor,$tegen,$club,$winst,$gelijk,$verlies,$gespeeld)=explode('||',$gegevensbestand[$i]);

if($saldo=="0") {$saldo=$saldo;} else{ $saldo=$saldo-1000;}

$club2 = preg_replace('#([^a-z0-9]+)#i', '_', $club);

//totaal aantal doelpunten dat gescoord is
$aantaldoelpunten=$aantaldoelpunten+$voor;

if($nogtespelen=="") {$nogtespelen=$maxaantalwedstrijden;}

echo"
    <tr>

<td align=\"center\">"
.($i+1)."</td>
      <td><strong>"
.$club."</strong></td>
      <td align=\"center\"><strong>"
.$gespeeld."</strong></td>
      <td align=\"center\"><strong>"
.$punten."</strong></td>
  </tr>

<tr bgcolor=\"#FFFF00\">
</tr>


"


;}
?>


</td>
    </tr>
  </table>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 16:10:00
Quote Anchor link
iemand ?
 
Crispijn -

Crispijn -

20/06/2008 16:18:00
Quote Anchor link
even een tellertje mee laten lopen wanneer je de rijen uit spuugt.

dus voordat je gaat uit poepen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$i
= 0;

for(asdfasdf){
$i ++;
     if($i < 3){
     //groen
     }else{
     //normale kleur
    }
}

?>

edit: php tag gesloten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Crispijn -
 
Ed

Ed

20/06/2008 16:21:00
Quote Anchor link
Vervang dit stuk :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
echo     " <tr>
            <td align=\"center\">"
.($i+1)."</td>
              <td><strong>"
.$club."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$gespeeld."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$punten."</strong></td>
              </tr>
            <tr bgcolor=\"#FFFF00\">
            </tr>"
;
?>


Door:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

if ($i < 3) {
        $cssdiv = "green";
    }
elseif ($i > ($aantalclubs - 3)) {
        $cssdiv = "red";
    }
else {
        $cssdiv = "normal";
    }


echo"     <tr id='".$cssdiv."'>
            <td align=\"center\">"
.($i+1)."</td>
              <td><strong>"
.$club."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$gespeeld."</strong></td>
              <td align=\"center\"><strong>"
.$punten."</strong></td>
              </tr>
            <tr bgcolor=\"#FFFF00\">
            </tr>"
;
?>


En dan even in css de volgende aanmaken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
#green {
  background: green;
}

#red {
  background: red;
}

#normal {
  background: white;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ed
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 17:39:00
Quote Anchor link
sorry maar nu laat hij 1 team zien er waren eerst 18 teams. en nu zie ik er 1 staan en die is nummer 19 en hij is in het rood.

EDIT: Dat hij in het rood staat is goed maar ik moet nu gewoon de 18 teams onderelkaar hebben en niet eentje >
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
M Rodrigo

M Rodrigo

20/06/2008 18:53:00
Quote Anchor link
ikkom er niet meer uit ? !@...)(*$#@!
 
- -

- -

20/06/2008 19:07:00
Quote Anchor link
Eskisehirli, je mag pas bumpen na 24 uur :)
 
Ed

Ed

20/06/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Eskisehirli schreef op 20.06.2008 17:39:
sorry maar nu laat hij 1 team zien er waren eerst 18 teams. en nu zie ik er 1 staan en die is nummer 19 en hij is in het rood.

EDIT: Dat hij in het rood staat is goed maar ik moet nu gewoon de 18 teams onderelkaar hebben en niet eentje >


Ik wil je wel helpen, maar plaats even de clubs.txt file hier, dan kan ik ff verder kijken dan willekeurig oplossingen te roepen. En dan ook gelijk de resultaten.txt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ed
 
M Rodrigo

M Rodrigo

21/06/2008 13:58:00
Quote Anchor link
clubs txt en resultaten zijn in een txt bestand eigenlijk niks bijzonders erin alleen de clubs./ :
CLUBS.txt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Eskisehirspor||Kirmizi - Siyah||
Kocaelispor||Siyah - Yesil||
Galatasaray||Sari - Kirmizi||
Fenerbahce||Sari - Larcivet||
Besiktas||Siyah - Beyaz||
Bursaspor||Yesil - Beyaz||
Genclerbirligi||Kirmizi - Siyah||
Konyaspor||Yesil - Beyaz||
Antalyaspor||Kirmizi - Beyaz||
Istanbul B.BLD||Turuncu - Mavi - Beyaz||
Sivasspor||Kirmizi - Beyaz||
Kayserispor||Kirmizi - Sari||
Ankaragucu||Sari - Mavi||
Ankaraspor||Mavi - Beyaz||
Trabzonspor||Bordo - Mavi||
Denizlispor||Siyah - Yesil||
Gaziantepspor||Siyah - Kirmizi||
G. OFTAS||Siyah - Kirmizi||


EDIT: die "kirmizi - siyah" enzo zijn de club kleuren die hoeven er eigenlijk niette staan heb er niks mee te maken.

Resultaten.txt: (alles staat op 0)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
0||||0||0||0||Eskisehirspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Kocaelispor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Galatasaray||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Fenerbahce||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Besiktas||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Bursaspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Genclerbirligi||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Konyaspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Istanbul B.BLD||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Sivasspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Kayserispor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Ankaragucu||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Ankaraspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Trabzonspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Denizlispor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||Gaziantepspor||0||0||0||0||
0||||0||0||0||G. OFTAS||0||0||0||0||
0||0||0||0||0||Antalyaspor||0||0||0||0||


EDIT: deze staan niet onder elkaar in de txt bestand maar naast elkaar met een rare vierkantje voor de clubnaam
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
M Rodrigo

M Rodrigo

22/06/2008 00:00:00
Quote Anchor link
Weer niemand ? Die me kan helpen ? ? ? ? ? ?
 
--

--

22/06/2008 00:25:00
Quote Anchor link
Dat was nog geen 24 uur. Hou je alsjeblieft aan de afgesproken regels, ipv je topic te schoppen.
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/06/2008 08:46:00
Quote Anchor link
Kun je niet gewoon een database gebruiken i.p.v. dat geklooi met txt-bestanden?
 
M Rodrigo

M Rodrigo

22/06/2008 17:14:00
Quote Anchor link
Evert : als niemand antwoord geeft dan moet ik dat wel doen anders word ik niet geholpen en ik kom er helemaal niet meer uit

Jezpur: Deze script heb ik niet zelf geschreven en als je dit in een database hebt dan kan het volgens mij nog niet
 
Joren de Wit

Joren de Wit

22/06/2008 17:19:00
Quote Anchor link
Eskisehirli schreef op 22.06.2008 17:14:
... dan moet ik dat wel doen anders word ik niet geholpen ...
Precies ja, maar pas als er 24 uur of langer niet in je topic gereageerd is!

En verder lijkt me dat er toch al goede antwoorden gegeven zijn? Bepaal eerst hoeveel regels er zijn, laat vervolgens een tellertje mee lopen en geef de eerste 3 en laatste 3 een bepaalde kleur...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/06/2008 17:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$letters
= range("A","Z");

$teller = 1;
$aantal = count($letters);
foreach($letters as $letter) {
  if($teller <= 3) {
    $bgcolor = 'green';
  }
elseif($teller >= $aantal-3) {
    $bgcolor = 'red';
  }
else {
    $bgcolor = 'white';
  }


  echo '<tr style="background-color: '.$bgcolor.';"><td>'.$letter.'</td></tr>';
  $teller++;
}

?>


Dit kan je simpel ombouwen tot wat jij wilt :-). (Die letters zijn een voorbeeldje, niet op letten dus.)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.