Eerst inloggen, dan mag je!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Slaz

Slaz

14/12/2006 11:27:00
Quote Anchor link
Wat moet ik doen zodat een gast eerst moet inloggen/register om een pagina te zien?
Ik heb al een login/register/activatie systeem (overigens ook van hier, thnx).

Dus, wat moet ik in de source van die pagina zetten?

Dit is de Login systeem:
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/10/105/
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 15:14:38
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

14/12/2006 11:50:00
Quote Anchor link
if(NIET INGELOGD)
{
toon loginpagina
}
else
{
toon huidige pagina
}
 
Slaz

Slaz

14/12/2006 12:49:00
Quote Anchor link
Probleem bij login systeem:
Als je eenmal inglogt ben, kun je niet meer uitlogen, behalve als je cookies wist.

Help pls.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/12/2006 12:51:00
Quote Anchor link
Uitlog scriptje schrijven dat de cookies voor je verwijdert? Cookies tijdens het inloggen sowieso een maximale levensduur meegeven...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

14/12/2006 12:51:00
Quote Anchor link
sorry. gewoon de tijd op 0 zetten ken ook:)

GR. mebus
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

14/12/2006 13:21:00
Quote Anchor link
niet zo netjes he, Mebus?
Cookie verwijderen is het beste... ;)
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

14/12/2006 14:27:00
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/12/2006 14:54:00
Quote Anchor link
Precies, het verwijderen van een cookie doe je gewoon met setcookie() en dan de cookie een expire in het verleden te geven.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
setcookie('naam', '', time() - 3600);
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/12/2006 14:57:00
Quote Anchor link
Aanvulling: het is mijn ervaring dat het verstandig is om ook de vierde en de vijfde parameter mee te geven aan setcookie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    setcookie ('naam', $info, time () - 3600, '/', 'jouwsite.nl');
?>

Ik heb wel eens meegemaakt dat het slecht werkte als ik dat niet deed.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.