Header Probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »
Alex L

Alex L

18/03/2011 01:02:52
Quote Anchor link
Hallo.

Ben sinds kort met PHP bezig.
Heb al een compleet script voor mijn website geschreven maar heb nog 1 probleem waar ik zelf niet de oplossing voor kan vinden.

Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/****/layout/header.php:17) in /home/***/includes.php on line 233

Het vreemde is dus dat regel 17 in mijn header.php is:
<td align="center" width="300" valign="middle" background="layout/bg1.jpg" bgcolor="#ffffff">

Heb al gecontroleerd op witte ruimtes, alle pagina's zijn in orde.
Ik wil niet ob_start() gebruiken maar het probleem zelf oplossen.

Iemand enige tips?
Gewijzigd op 18/03/2011 01:09:44 door Alex L
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 05:30:16
 

18/03/2011 01:20:02
 
Willem Vyent

Willem Vyent

18/03/2011 01:26:24
Quote Anchor link
Headers kunnen slechts 1x worden verzonden, zou je toch
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ob_start(); ?>
op de eerste regel van je php bestand willen plaatsen en dan kijken of je probleem is opgelost?

er is mogelijk wel een andere oplossing maar dat is niet altijd het geval...

Als niet opgelost wil ik je vragen om je source code te gaan posten want dan wil ik er best even naar kijken en misschien zijn er wel meer hier die je erbij willen proberen te helpen..

Succes!
Gewijzigd op 18/03/2011 01:30:07 door Willem Vyent
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 01:27:46
Quote Anchor link
Heb google al geraadpleegt, zover werkt geen enkele oplossing die op de eerste 12 pagina's stonden.

En ik wil zowiezo geen ob_start() gaan gebruiken.
Gewijzigd op 18/03/2011 01:28:55 door Alex L
 
Michiel Duck

Michiel Duck

18/03/2011 01:33:40
Quote Anchor link
Er wordt al iets verstuurd naar je browser voordat je je header aanroept. Dat moet je weten te achterhalen. Wat doe je in includes.php op regel 233?
 
Willem Vyent

Willem Vyent

18/03/2011 01:39:56
Quote Anchor link
ok, geen ob_start(), de fout zit vermoedelijk in line 17 of in eerdere regels, zou je het bestand kunnen posten, dan kunnen we ernaar even kijken...
Gewijzigd op 18/03/2011 01:40:38 door Willem Vyent
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 01:44:38
Quote Anchor link
Regel 233:

} else { session_unset(); session_destroy(); header('location: index.php'); }


En header.php tot regel 18


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
session_start();
?>

<html>
<head>
<title>Hoi</title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="layout/style.css">
</head>

<body bgcolor="#ffffff" text="#000000" link="#000000" alink="#000080" vlink="#000000" topmargin="0" leftmargin="0">

<div align="center">

<!-- Main Logo -->
<table width="661" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" bgcolor="#ffffff">
<tr bgcolor="#FFFFFF">
<td align="center" width="300" valign="middle" background="layout/bg1.jpg" bgcolor="#ffffff">
 
Michiel Duck

Michiel Duck

18/03/2011 01:59:02
Quote Anchor link
Is het een timed event, zoals inactive->header('Location: index.php')? Ik zou proberen om de header tag naar boven in je code proberen te plaatsen.
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 02:02:52
Quote Anchor link
Nee, het rare is, bij een pagina zonder de layout werkt ie dus wel, alleen zodra hij de header.php erbij moet laden (layout dus) werkt ie niet meer.

Wordt er een beetje gek van :P
 
Michiel Duck

Michiel Duck

18/03/2011 02:19:36
Quote Anchor link
Ja dat begrijp ik. Deze error is irritant!

Heb je dit geprobeerd om bovenaan de pagina te zetten?
ini_set('display_errors', true);
ini_set('display_startup_errors', true);
error_reporting (E_ALL);

Haal van de betreffende paginas de ?> tag weg... Dan kan je sowieso geen whitespace hebben.
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 02:23:44
Quote Anchor link
Heb al een uitgebreide Error reporting toegevoegt, als ik deze aanzet blijft er geen enkele error/warning over maar dan werkt de header nog steeds niet dus dat helpt ook niet echt.

En dat laatste werkt helaas ook niet.
 
Willem Vyent

Willem Vyent

18/03/2011 02:49:09
Quote Anchor link
Geen white space in de pagina, ook niet voor of na
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php en ?>
dan kan het formaat waarin het is opgeslagen het probleem ook veroorzaken.

Zou je de php file kunnen openen, met je favoriete tekst editor en vervolgens de inhoud in kladblok te plakken en als ANSI formaat op te slaan als .php bestand, geef het gewoon de oorspronkelijke naam en test of het werkt..
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 02:55:37
Quote Anchor link
Al gedaan, geen resultaat.

Heb zowat alles gehad denk ik -_-'
 
Wouter J

Wouter J

18/03/2011 07:48:23
Quote Anchor link
Elke pagina stuurt headers(HTTP request) naar de browser. Hierin staat de belangrijke infomatie over die pagina. Met de PHP functie header kun je daar nog een header toevoegen of aanpassen. Zo'n header wordt gestuurd voordat er output op het beeldscherm komt. Als je dus eerst iets echoëd of HTML schrijft dan is er al output op het scherm en kan je niet nog eens een header sturen.
Je moet het voorstellen als een trein, de mensen zijn de headers en als de trein eenmaal vertrokken is kan daar niet nog een header bij. Want die is immers al verzonden. Daarom die header already sent (header is al verzonden) error.

Haal dus alle output boven de header functie weg. Sowieso is het handig om alle PHP verwerking boven het doctype te laten gebeuren.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

18/03/2011 08:44:27
Quote Anchor link
Wouter J op 18/03/2011 07:48:23:
Elke pagina stuurt headers(HTTP request) naar de browser. Hierin staat de belangrijke infomatie over die pagina. Met de PHP functie header kun je daar nog een header toevoegen of aanpassen. Zo'n header wordt gestuurd voordat er output op het beeldscherm komt. Als je dus eerst iets echoëd of HTML schrijft dan is er al output op het scherm en kan je niet nog eens een header sturen.
Je moet het voorstellen als een trein, de mensen zijn de headers en als de trein eenmaal vertrokken is kan daar niet nog een header bij. Want die is immers al verzonden. Daarom die header already sent (header is al verzonden) error.

Haal dus alle output boven de header functie weg. Sowieso is het handig om alle PHP verwerking boven het doctype te laten gebeuren.


leuke uitleg
 

18/03/2011 10:17:54
Quote Anchor link
Alex L op 18/03/2011 01:02:52:
(...)
Het vreemde is dus dat regel 17 in mijn header.php is:
<td align="center" width="300" valign="middle" background="layout/bg1.jpg" bgcolor="#ffffff">
(...)


Alex L op 18/03/2011 01:44:38:
Regel 233:

} else { session_unset(); session_destroy(); header('location: index.php'); }

(...)


php.net header:
Remember that header() must be called before any actual output is sent, either by normal HTML tags, blank lines in a file, or from PHP. It is a very common error to read code with include(), or require(), functions, or another file access function, and have spaces or empty lines that are output before header() is called. The same problem exists when using a single PHP/HTML file.

Staat er toch duidelijk.
 
Alex L

Alex L

18/03/2011 15:18:29
Quote Anchor link
Heb het opgelost, had dus de header voor de sessie controle staan.

Schaam me dood, paar jaar scripten en dan door zoiets simpel vast komen te zitten -__-"
Gewijzigd op 18/03/2011 15:36:09 door Alex L
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 15:55:02
Quote Anchor link
iedereen maakt fouten . Ooit is een keer 3uur gekeken naar een script omdat ik wit scherm kreeg was ik een = vergeten voor een variabel
 
Chris -

Chris -

18/03/2011 15:59:37
Quote Anchor link
Error reporting aanzetten, heb je dat probleem niet ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.