Invulvakjes

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:20:32
Quote Anchor link
Wij moeten voor school een webapplicatie maken. het is de bedoeling dat de gebruiker het gewenste aantal sommen indruk. Dus bevoorbeeld hij wil 5 sommen en dan op insturen klikt en dat hij op de volgende pagina dan 5 invulvakjes krijgt. Heeft iemand enig idee hoe ik dit moet doen?
Ik had ook geen idee wat ik bij google of zo moest intypen bij dit probleem en sorry als er al een topic over is.
hopelijk kunnen jullie me helpen

dan heb ik nog een probleem. Ik wil dat invulvakje (een kleine van maar 3 tekens) doormiddel van een knop of toets (F3 ofzo) kunnen wijzigen in een groot tekstvak. Er staan dan dus meerdere invulvakjes op de pagina waarvan ik een willekeurige wil veranderen.

groetjes Ylona
Gewijzigd op 29/06/2010 10:24:07 door Ylona Meeuwenberg
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 21:34:58
 
John D

John D

29/06/2010 10:23:41
Quote Anchor link
Oplossen met een while loop en bij 5 ga je dus 5x door de loop en genereer je de sommen.
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 10:24:58
Quote Anchor link
"hij wil 5 sommen en dan op insturen klikt en dat hij op de volgende pagina dan 5 invulvakjes krijgt"

Ik snap niet helemaal je vraag maar wat ik eruit op maak is dat hun sommen moeten kunnen genereren door op een bepaalde button te klikken. En de volgende button geeft velden om zo de oplossingen in te sturen?

Begrijp ik je dan goed?
 
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:25:28
Quote Anchor link
Maar wat moet ik dan bij echo zetten? gewoon :

<INPUT NAME="aantal_sommen" SIZE="3">

dus dat ik dit krijg:


while ($aantal_sommen > 0) {
echo <INPUT NAME="aantal_sommen" SIZE="3">, $aantal_sommen - 1
}
 
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:27:09
Quote Anchor link
het moet gewoon een leeg veldje zijn waar die persoon zelf een som kan invullen.
het is een applicatie om zelf sommen te maken. Je hebt bij sommige webpagina's dat je zo'n knop hebt 'extra vakje' nu moet er dus voor elke som die de gebruiker wil een extra vakje komen om de volgende pagina
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 10:32:38
Quote Anchor link
Ok duidelijk.

klein opzetje voor html.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<html>
<head>
    <title></title>
</head>
<body>
    <form method="POST" action="" />
        Aantal sommen: <input type="text" name="sommen" /><br />
        <input type="submit" value="Maak het aantal sommen" />
    </form>
</body>
</html>


Je zou met php een for loop kunnen maken. of gewoon allemaal ifjes en elseifjes..
 
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:37:06
Quote Anchor link
Ik heb nu dit gemaakt:

while ($aantal_sommen > 0) {
echo <INPUT TYPE="text" name="$som" size="20" maxlength="20"> ;
echo <INPUT TYPE="text" name="antwoord" size="5" maxlength="5">;
$aantal_sommen --;
$som ++;
endwhile

Klopt dan dan?
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 10:41:07
Quote Anchor link
Phoe, heeft je leraar je dit geleerd?

Voer het maar eens uit.. Dat krijg je een paar leuke foutmeldingen..
 
Ylona Meeuwenberg

Ylona Meeuwenberg

29/06/2010 10:45:48
Quote Anchor link
De leraar is dus ziek en mijn groepje is naar huis en het moet zondag af zijn. Heb je enig idee hoe het wel moet dan? ik ben echt heel slecht in php :S
 
Niels Kieviet

Niels Kieviet

29/06/2010 11:00:47
Quote Anchor link
"ik ben echt heel slecht in php :S"

http://phptuts.nl/view/39/

"en mijn groepje is naar huis en het moet zondag af zijn."

Wat een mentaliteit:) Wel netjes dat jij dan nog het initiatief neemt. Ik zal je vanavond helpen, nu moet ik weg. Lees alvast die handleiding, waarschijnlijk kun je het dan zelf al.

Succes
 
Joakim Broden

Joakim Broden

29/06/2010 11:46:12
Quote Anchor link
Zoiets? Ik hoop niet dat je dit klakkeloos overneemt. Anders leer je er niks van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] != 'POST') {
    echo '<form action="" method="post">
        <label for="sommen">Aantal sommen</label> <input type="text" name="sommen" id="sommen" value="Aantal sommen" />
        <input type="submit" name="opslaan" value="Opslaan" />
    </form>';
}else{
    if((is_numeric($_POST['sommen'])) && !empty($_POST['sommen'])) {
        $aantal = trim($_POST['sommen']);

        echo '<form action="" method="post">';

            for($i = 1; $i <= $aantal; $i++) {
                echo '<label for="l'.$i.'">Naam '.$i.'</label> <input type="text" name="input'.$i.'" value="Value '.$i.'" /><br />';
            }

        echo '</form>';
    }else{
        echo '<p>Vul een getal in <a href="javascript:history.back();">Terug</a></p>';
    }
}
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

29/06/2010 13:09:48
Quote Anchor link
Ylona Meeuwenberg op 29/06/2010 10:45:48:
mijn groepje is naar huis

Weet je wat het probleem is hé ... de volgende keer flikken ze dat weer. Want ze vinden het tuurlijk wel best dat jij hun werk op zit te knappen ...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.