jQuery manipulate frame binnen frame

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

27/05/2013 17:24:42
Quote Anchor link
Goedemiddag,

Ik ben al de hele dag bezig om het volgende voor elkaar te krijgen maar zonder succes, is het wel mogelijk?
Ik ben een oud systeem aan het updaten voor een klant maar nu probeer ik te controleren of een gebruiker op links klikt binnen het systeem. dus als er op ook maar een link in een frame wordt geklikt moet javascript dit afvangen en een timer resetten (een timer om gebruikers automatisch uit te loggen).

Het volgende heb ik aan code en zo zit het in elkaar:
http://goo.gl/6iL7I

Wat de js boven in de pagina tot nu toe doet is het geven van een alert met het volgende:
http://goo.gl/8R9La


Weten jullie hoe ik dit voor elkaar kan krijgen? ik moet in de frame met home.html uitkomen.


Alvast bedankt.
Dirkjan Heinen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 06:07:29
 
Erwin H

Erwin H

27/05/2013 17:31:39
Quote Anchor link
Daar ben je waarschijnlijk. Alleen contents() geeft jquery objecten terug en die kan je met een alert niet zo maar laten zien. Probeer eens een element binnen dat frame op te pakken en dan met text() of html() de tekst erbinnen in je alert te zetten.
Zolang de frames van hetzelfde domein komen zou het moeten kunnen.
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

27/05/2013 17:59:47
Quote Anchor link
Ja dat had ik al geprobeerd, maar wederom opnieuw geprobeerd.
Ik krijg de volgende melding in de alert: undefined.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$("frame").each(function() {
    var $contents = $(this).contents();
    alert($contents.find("body").html());
    $contents.find("body").each(function(elementor) {
        alert('test');
        $(this).remove();
    });
});
Gewijzigd op 27/05/2013 18:00:32 door DirkJan Heinen
 
Erwin H

Erwin H

28/05/2013 09:36:45
Quote Anchor link
Dus toch. Ik wist dat je een alternatieve manier nodig had voor iframes, maar dus ook voor frames. Logisch op zich, want doordat elk frame een eigen pagina is kunnen ids (die normaal uniek zijn) opeens twee keer voorkomen. Via Google kwam ik hierop wat je vraag zou moeten beantwoorden (zelf niet getest): http://efreedom.com/Question/1-2921957/Access-Frame-Iframe-Contents-JQuery
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.