Notice: Undefined index: page in

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gerrit JAn

Gerrit JAn

25/10/2004 01:31:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal ik heb een ik eeb script maar kan de foutmelding niet weg krijgen naar 4 dagen.
Hij geeft alleen de Foutmelding:Notice: Undefined index: page in C:\Site\main.php on line 11.

Ik heb de script goed nagekeken op fouten maar toch niks, weten jullie misschien waar het aan kan liggen.

Script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
$paginas
= array(
   "nieuws",
   "links",
   "acties",
   "history",
   "verleden"
    
   );

$page = strToLower($HTTP_GET_VARS['page']); // PHP >= 4.1

if (!in_array($page, $paginas))
   die('De opgegegeven pagina code \'' . $page . '\' bestaat niet');

include('./modules/' . $page . '/index.php');
?>

ik heb hetg ook al geprobeerd zonder ' bij page
HTTP_GET_VARS[page]
Gewijzigd op 25/10/2004 01:33:00 door Gerrit JAn
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 10:53:09
 
Jorik

Jorik

25/10/2004 14:16:00
Quote Anchor link
is $HTTP_GET_VARS neit het zelfde als $_GET[] ? (iets wat in de url is ingevoerd, bv ?p=pagina, weergeven) Zoja probeer ipv $HTTP_GET_VARS eens $_GET..

is het oko niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
if (!in_array($page, $paginas)) {
echo "De opgegeven pagina code ".$page." bestaat niet" ; // je moet niet de " laten weergeven, is een php code
}else{
include("./modules/".$page."/index.php");
?>


ofzo :)
 
Eris -

Eris -

25/10/2004 14:33:00
Quote Anchor link
Error handeling in php.ini aanpassen
error_reporting = E_ALL
naar
error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_STRICT

Dat is de smerige manier ;)

Je kan ook alle variabelen conrtoleren doormiddel van empty();
 
Gerrit JAn

Gerrit JAn

25/10/2004 16:57:00
Quote Anchor link
ik heb $_get ook al geprobeerd wil ook niet.
Maar dankje voor die error reporting dat heeft geholpen nu kan ik weer lekker verder knuttselen
Gewijzigd op 25/10/2004 17:03:00 door Gerrit JAn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.