Parse error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »
Slaz

Slaz

30/12/2008 20:38:00
Quote Anchor link
Parse error: syntax error, unexpected $end in /mounted-storage/home101b/sub003/sc62988-JRZW/www/straatzone-new/artiesten.php on line 97

Wie kan het vinden?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<?php
$query
= "SELECT * FROM artiesten where id='".$_GET['id']."'";
$resultaat = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$aantal    = mysql_num_rows($resultaat);

if($aantal >= 1)
{

while($rij = mysql_fetch_array($resultaat))
{

$naamrapper = $rij['naam'];
$woonplaats = $rij['woonplaats'];
$foto = $rij['foto'];
$artiest = $rij['artiesten'];
?>

<?php

$sql
= "SELECT COUNT(*) AS aantal FROM liedjes WHERE artiestid='".$_GET['id']."';"; // dit is

$res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    while($row = mysql_fetch_assoc($res)){
$tracks= $row['aantal'];
}

?>

<?php

$sql
= "SELECT COUNT(*) AS aantal FROM clips WHERE artiestid='".$_GET['id']."';"; // dit is

$res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    while($row = mysql_fetch_assoc($res)){
$clips= $row['aantal'];
}

?>

<html>
<head>
<style type="text/css">
<!--
.style1 {
    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px;
}
.style2 {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; color: #bddbf0; }
}
.style3 {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; color: #6d7a80; }
-->
</style>
</head>
<body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<center>
<table id="Table_01" width="661" height="152" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td colspan="3" background="images/artiesten-paginas_01.png" width="661" height="30" alt=""><table width="100%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2">
          <tr>
            <td><div align="center" class="style2">Artiest(en) Plaatje</div></td>
            <td><div align="center" class="style2">Artiest(en) Informatie</div></td>
            <td><div align="center" class="style2">Laatste Track</div></td>
          </tr>
        </table></td>
    </tr>
    <tr>
        <td rowspan="2" background="images/artiesten-paginas_02.png" width="439" height="122" alt=""><table width="100%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="0">
          <tr>
            <td width="50%"><?php
echo'<img src="'.$foto.'">';
?>
</td>
            <td width="50%" class="style3" valign="top"><span class="style1"><strong>Artiest/Groep Naam:</strong> <?php echo"$naamrapper"; ?><br>
              <strong>Woonplaats:</strong> <?php echo"$woonplaats"; ?><br>
              <strong>Artiesten:</strong> <?php echo"$artiest"; ?><br>
              <strong>Aantal Tracks:</strong> <?php echo"$tracks"; ?><br>
              <strong>Aantal Clips:</strong> <?php echo"$clips"; ?><br>
              <strong>Hits:</strong> 4576</span></td>
          </tr>
        </table></td>
        <td width="213" height="100" valign="top" background="images/artiesten-paginas_03.png" alt="">
        <table width="102%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2">
          <tr>
<?
$select2
        = mysql_query("SELECT * FROM `liedjes` ORDER BY `id` DESC LIMIT 1");
$a2 = 1;
while($blaat2     = mysql_fetch_object($select2)){
?>

            <td height="59" valign="top"><span class="style2"><strong>Titel:</strong> <?=$blaat2->titel;?><br>
                <strong>Artiest(en):</strong> <?php echo"$naamrapper"; ?><br>
                <strong>Hits:</strong> <?php echo"$hits"; ?><br>
&nbsp;</span></td>
          </tr>
          <tr>
            <td width="100%">Hier komt player</td>
          </tr>
        </table></td>
        <td rowspan="2" background="images/artiesten-paginas_04.png" width="9" height="122" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td background="images/artiesten-paginas_05.png" width="213" height="22"></td>
    </tr>
</table>
</center>
</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Slaz
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 16:11:33
 
Crispijn -

Crispijn -

30/12/2008 20:55:00
Quote Anchor link
tel al je accolades eens.

je moet evenveel { als } hebben. Je mist nu sowieso een }
 
Slaz

Slaz

30/12/2008 21:05:00
Quote Anchor link
Hey crispijn, ik kan het echt niet vinden, kzou ook niet weten waar die moet komen.
 
Ed

Ed

30/12/2008 22:05:00
Quote Anchor link
Zoiets zeker, leer inspringen dan kan je je eigen code lezen. En leer duidelijk benamingen te maken voor je variabele, met $blaat is het erg onduidelijk wat dit zou kunnen bevatten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<?php
$query
= "SELECT * FROM artiesten where id='".$_GET['id']."'";
$resultaat = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$aantal    = mysql_num_rows($resultaat);

if($aantal >= 1) {
    while($rij = mysql_fetch_array($resultaat)) {
        $naamrapper = $rij['naam'];
        $woonplaats = $rij['woonplaats'];
        $foto = $rij['foto'];
        $artiest = $rij['artiesten'];
    }

    $sql = "SELECT COUNT(*) AS aantal FROM liedjes WHERE artiestid='".$_GET['id']."';"; // dit is

    $res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    while($row = mysql_fetch_assoc($res)){
        $tracks= $row['aantal'];
    }


    $sql = "SELECT COUNT(*) AS aantal FROM clips WHERE artiestid='".$_GET['id']."';"; // dit is

    $res = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    while($row = mysql_fetch_assoc($res)){
    $clips= $row['aantal'];
    }
}

?>

<html>
    <head>
        <style type="text/css">
            <!--
            .style1 { font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; }
            .style2 {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; color: #bddbf0; }
            .style3 {font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 10px; color: #6d7a80; }
            -->
        </style>
    </head>
    <body bgcolor="#FFFFFF" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
        <center>
            <table id="Table_01" width="661" height="152" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
                <tr>
                    <td colspan="3" background="images/artiesten-paginas_01.png" width="661" height="30" alt="">
                        <table width="100%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2">
                            <tr>
                                <td><div align="center" class="style2">Artiest(en) Plaatje</div></td>
                                <td><div align="center" class="style2">Artiest(en) Informatie</div></td>
                                <td><div align="center" class="style2">Laatste Track</div></td>
                            </tr>
                        </table>
                       </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td rowspan="2" background="images/artiesten-paginas_02.png" width="439" height="122" alt="">
                        <table width="100%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="0">
                              <tr>
                                <td width="50%"><?php echo'<img src="'.$foto.'">'; ?></td>
                                <td width="50%" class="style3" valign="top">
                                    <span class="style1"><strong>Artiest/Groep Naam:</strong> <?php echo"$naamrapper"; ?><br>
                                    <strong>Woonplaats:</strong> <?php echo"$woonplaats"; ?><br>
                                    <strong>Artiesten:</strong> <?php echo"$artiest"; ?><br>
                                    <strong>Aantal Tracks:</strong> <?php echo"$tracks"; ?><br>
                                    <strong>Aantal Clips:</strong> <?php echo"$clips"; ?><br>
                                    <strong>Hits:</strong> 4576</span>
                                </td>
                              </tr>
                        </table>
                    </td>
                    <td width="213" height="100" valign="top" background="images/artiesten-paginas_03.png" alt="">
                        <table width="102%" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2">
                            <tr>
                                <?
                                    $select2
= mysql_query("SELECT * FROM `liedjes` ORDER BY `id` DESC LIMIT 1");
                                    $a2 = 1;
                                    while($blaat2 = mysql_fetch_object($select2)):
                                        ?>

                                            <td height="59" valign="top">
                                                <span class="style2"><strong>Titel:</strong> <?=$blaat2->titel;?><br>
                                                <strong>Artiest(en):</strong> <?php echo"$naamrapper"; ?><br>
                                                <strong>Hits:</strong> <?php echo"$hits"; ?><br>
                                                &nbsp;</span>
                                            </td>
                                    <?php endwhile; ?>
                              </tr>
                              <tr>
                                <td width="100%">Hier komt player</td>
                              </tr>
                        </table>
                    </td>
                    <td rowspan="2" background="images/artiesten-paginas_04.png" width="9" height="122" alt=""></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td background="images/artiesten-paginas_05.png" width="213" height="22"></td>
                </tr>
            </table>
        </center>
    </body>
</html>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.