Spam via e-mail formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »
Justin Groot

Justin Groot

26/01/2007 09:59:00
Quote Anchor link
Hoihoi,

Op mijn website heb ik een PHP Mailformulier staan. Sinds dat formulier online staat komt er ontzettend veel spam vandaan! Berichten van allerlei verschillende ip adressen en soms wel 7 na elkaar. Ik kan dan wel al die IP-Adressen gaan blokkeren op de website maar als er steeds nieuwe IP's gebruikt worden schiet ik dara niks mee op.. is hier wellicht iets tegen te doen?

Zulke mails krijg ik nu wekelijks in mijn postvak:

Naam: John BE-mail: [email protected]: Unknown Onderwerp: Unknown Bericht: <a href= http://hekeke.pochtamt.ru/Busty-indian-babes.htm >Busty indian babes</a> Busty indian babes <a href= http://hekeke.pochtamt.ru/Babe-wet.htm >Babe wet</a> Babe wet <a href= http://hekeke.pochtamt.ru/Sexy-brunette-fucked.htm >Sexy brunette fucked</a> Sexy brunette fucked

Spam.. spam.. spam.. en het kan simpelweg ingevuld worden via www.kermisadviesgroep.nl en dan contact.

Wie kan mij helpen?

Justin
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 17:15:29
 
GaMer B

GaMer B

26/01/2007 10:09:00
Quote Anchor link
Ten eerste: Lol.
Ten tweede: Voeg een captcha toe.
Ten derde: Wat voor check en dergelijke heb je in je contact formulier staan? Heb je wel een check die kijkt of het een redelijk bestaande email adres is?

Dat was het dan wel.
 
Justin Groot

Justin Groot

26/01/2007 10:22:00
Quote Anchor link
Heb ik inderdaad staan maar bij de mail formulieren worden gewoon bestaande mails toegevoegd. Ik denk dat het inderdada handig is als ik een captcha script ga gebruiken, heb er nu het een en ander over gelezen. Bedankt voor de tip!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
if($_POST['submitform']) {

$Naam = $HTTP_POST_VARS['Naam'];
$Email = $HTTP_POST_VARS['Email'];
$onderwerp = $HTTP_POST_VARS['onderwerp'];
$bericht = $HTTP_POST_VARS['bericht'];
$functie = $HTTP_POST_VARS['functie'];

// check required fields
$dcheck = explode(",",$require);
while(list($check) = each($dcheck)) {
if(!$$dcheck[$check]) {
$error .= "$dcheck[$check]<br>";
}
}


// check email address
if ((!ereg(".+\@.+\..+", $Email)) || (!ereg("^[[email protected]]+$", $Email))){
$error .= "Onbekent e-mail adres<br>";}

// display errors
if($error) {
?>
 
GaMer B

GaMer B

26/01/2007 10:27:00
Quote Anchor link
Voor de email adres check zou ik deze pagina goed doorlezen.
Edit:
Deze pagina voor email adres check ook even: klik en bekijk gelijk even de reacties, want 1 iemand heeft ook nog een host resolver (datgene achter de @) check.

Edit:
De laatste edit voor vandaag :P

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
function email_validator($email)
{

    $email_host = explode("@", $email);
    $email_host = $email_host[1];
    $email_resolved = gethostbyname($email_host);
    
    if($email_resolved == $email_host)
    {

        $valid = FALSE;
    }


    if (eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$email))
    {

        $valid = TRUE;
    }

    
    else
    {
        $valid = FALSE;
    }

    return $valid;
}


$check_email = email_validator($mail_variabele);
if ($check_email == FALSE)
{

    echo "Ongeldig e-mail adres.";
}

else
{
    echo "Geldig e-mail adres.";
}

?>

En voor de check required fields:
Ik zou ook nog een strlen toevoegen om te kijken of
En voor eventuele spam:
Check of er een bepaald woord in staat gebruik ik eregi
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Bo az

Bo az

26/01/2007 10:56:00
Quote Anchor link
Aj, nooit gehoord van mail header injection? dat wordt goed lezen!!!
mail header injection

Edit: zo ook hier
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 
Justin Groot

Justin Groot

26/01/2007 11:32:00
Quote Anchor link
Genoeg oplossingen gevonden denk ik! De Captcha ga ik vanavond even proberen toe te passen evenals de mail header injection en de host resolver, erg handig! Heel erg bedankt alvast!
 
Justin Groot

Justin Groot

26/01/2007 15:42:00
Quote Anchor link
Ik ben absoluut geen PHP kenner helaas maar heb geprobeerd het bovengenoemde stukje script in mijn script te plaatsen maar op die manier gaat het niet werken heb ik door. Óf er gebeurd niks óf hij geeft 2 meldingen door elkaar heen, een error en tegelijkertijd verstuurd hij de nieuwsbrief wél. Dat kan wel kloppen omdat ik mijn mailformulier ook al gecontroleerd wordt of alle velden ingevuld zijn, en ja dat zijn ze allemaal en dus wordt het formulier verstuurd.. dan werkt het bovengenoemde script dus niet.
Ik vraag dit niet uit gemakzucht maar echt omdat ik er nog heel wat moeite mee heb! Hieronder post ik het script dat ik momenteel gebruik, wellicht dat het wat rommelig is met de tabellen. Hopelijk kunnen jullie mij vertellen hoe ik het scriptje ertussen kan plaatsen!


Het wordt een beetje rommelig als ik het hele script plaats zag ik, dus hierbij de belangrijkste stukjes:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
if($_POST['submitform']) {

$Naam = $HTTP_POST_VARS['Naam'];
$Email = $HTTP_POST_VARS['email'];
$onderwerp = $HTTP_POST_VARS['onderwerp'];
$bericht = $HTTP_POST_VARS['bericht'];
$functie = $HTTP_POST_VARS['functie'];

// check required fields
$dcheck = explode(",",$require);
while(list($check) = each($dcheck)) {
if(!$$dcheck[$check]) {
$error .= "$dcheck[$check]<br>";
}
}


// check email address
if ((!ereg(".+\@.+\..+", $Email)) || (!ereg("^[[email protected]]+$", $Email))){
$error .= "Onbekent e-mail adres<br>";}

// display errors
if($error) {
?>


<b><font color="Darkred"><br><br>Foutje! U bent het volgende vergeten in te vullen:</b><br>
<?php echo $error; ?><br>
<a href="#" onClick="history.go(-1)">Ga terug</a> en probeer het opnieuw.</font>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
}
else
{

$browser = $HTTP_USER_AGENT;
$ip = $REMOTE_ADDR;

// format message
$message = "Het volgende bericht is verstuurd via het online contact formulier:

Naam: $Naam
E-mail: $Email
Functie: $functie

Onderwerp: $onderwerp

Bericht:

$bericht

-------------Informatie afzender----------------

Browser: $browser
Gebruikers IP: $ip"
;

// send mail and print success message
mail($recipientemail,"$subject","$message","From: $Name <$Email>");

if($autoresponse == "yes") {
$autosubject = stripslashes($autosubject);
$automessage = stripslashes($automessage);
mail($Email,"$autosubject","$automessage","From: $recipientname <$recipientemail>");
}


echo "$thanks";
}
}

else {
?>


<form name="contactform" action="<?php echo $PHP_SELF; ?>" method="post">
<input type="hidden" name="require" value="Naam,email,onderwerp,bericht">
<table bgcolor="#D3D3D3" border="1" width="480" align="center">
<p>
<tr>
<td valign="top" align="left" width="30%"> &nbsp;Naam *</td>
<td valign="top" width="70%"><input name="Naam" size="25"></td>
</tr><tr>  
<td valign="top" align="left"> &nbsp;Functie</td>
<td valign="top"><input name="functie" size="25"></td>
</tr><tr>
<td valign="top" align="left"> &nbsp;E-mail *</td>
<td valign="top"><input name="Email" size="25"></td>
</tr><tr>  
<td valign="top" align="left"> &nbsp;Onderwerp *</td>
<td valign="top"><input name="onderwerp" size="50"></td>
</tr><tr>  
<td valign="top" align="left"> &nbsp;Bericht *</td>
<td valign="top"><TEXTAREA COLS=50 ROWS=10 NAME="bericht" WRAP=VIRTUAL>
</TEXTAREA>
</td>
</tr>
<tr height="30" border="0">


Heel erg bedankt alvast,
Justin
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Justin Groot
 
GaMer B

GaMer B

26/01/2007 16:33:00
Quote Anchor link
Zet het allemaal even tussen code tags.
Edit:
Wat waren die 1 of 2 errors door elkaar dan?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Justin Groot

Justin Groot

26/01/2007 19:09:00
Quote Anchor link
Wat ik in eerste instatie krijg is dat je gewoon met een nep e-mail adres het formulier in gaat vullen en dan op "verzenden drukt" en het volgende krijgt:

"Ongeldig e-mail adres.Bedankt voor het gebruiken van ons online contact formulier!"

Het ene gedeelte geeft dus aan dat het mailadres fout is, het andere gedeelte zegt dat alles ingevuld is en dus verstuurd kan worden. Dat botst maar ik begrijp nog niet hoe ik dit recht kan zetten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
if($_POST['submitform']) {

$Naam = $HTTP_POST_VARS['Naam'];
$Email = $HTTP_POST_VARS['Email'];
$onderwerp = $HTTP_POST_VARS['onderwerp'];
$bericht = $HTTP_POST_VARS['bericht'];
$functie = $HTTP_POST_VARS['functie'];

// check required fields
$dcheck = explode(",",$require);
while(list($check) = each($dcheck)) {
if(!$$dcheck[$check]) {
$error .= "$dcheck[$check]<br>";
}
}


// check email address
if ((!ereg(".+\@.+\..+", $Email)) || (!ereg("^[[email protected]]+$", $Email))){
$error .= "Onbekent e-mail adres<br>";}

// display errors
if($error) {
?>


Dit is het stukje script uit mijn code en hier probeer ik de code die jij hebt genoemd bij toe te voegen.
 
Kevichill

Kevichill

26/01/2007 19:11:00
Quote Anchor link
en ten laatste nog 1 x lol ;p
 
Justin Groot

Justin Groot

26/01/2007 19:13:00
Quote Anchor link
hebbie nog iets nuttigs dan kevin?
 
GaMer B

GaMer B

26/01/2007 19:15:00
Quote Anchor link
Kevin schreef op 26.01.2007 19:11:
en ten laatste nog 1 x lol ;p

wtf... wat heb jij nou weer kevin?
@ Justin, vervang even $HTTP_POST_VARS[''] door $_POST['']
en vervang
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
// check email address
if ((!ereg(".+\@.+\..+", $Email)) || (!ereg("^[[email protected]]+$", $Email))){
$error .= "Onbekent e-mail adres<br>";}
?>

door
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
    function email_validator($email)
{

    $email_host = explode("@", $email);
    $email_host = $email_host[1];
    $email_resolved = gethostbyname($email_host);
    
    if($email_resolved == $email_host)
    {

        $valid = FALSE;
    }


    if (eregi("^[0-9a-z]([-_.]?[0-9a-z])*@[0-9a-z]([-.]?[0-9a-z])*\\.[a-z]{2,4}$",$email))
    {

        $valid = TRUE;
    }

    
    else
    {
        $valid = FALSE;
    }

    return $valid;
}


$check_email = email_validator($mail_variabele);
if ($check_email == FALSE)
{

    echo "Ongeldig e-mail adres.";
}

else
{
    echo "Geldig e-mail adres.";
}

?>

Verder zou ik het echt niet weten, het ligt in ieder geval niet aan dàt stukje code.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Justin Groot

Justin Groot

26/01/2007 19:23:00
Quote Anchor link
Thanks, helaas werkt het nog niet. Het ligt eraan dat er 2x een controle wordt uitgevoerd. Éentje in jouw stukje script waarbij het e-mail adres gecheckt wordt en één verderop in mijn script waarbij de verplichte velden gecontroleerd worden. Op een of andere manier moet dat samengevoegd worden denk ik, de controle in jou gedeelte zegt nu namelijk wel dat het e-mail adres ongeldig is, maar heeft verder geen invloed want het formulier wordt gewoon verstuurd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.