Table 'novaraba_paneel.paneel_FDepartement' doesn't exist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »
- Rob -

- Rob -

08/01/2017 18:06:37
Quote Anchor link
Hallo!

Toen ik aan het proberen was mijn forum op mijn website te zetten. Kwam er een error, waar ik niks van begrijp: Table 'novaraba_paneel.paneel_FDepartement' doesn't exist
Nergens staat deze table aangegeven, alleen maar paneel_FDepartment..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
<div class="content-wrapper">
    <section class="content-header">
        <h1>
            Forum
        </h1>
        <ol class="breadcrumb">
            <li><a href="/"><i class="fa fa-dashboard"></i> Paneel</a></li>
            <li class="active">Forum</li>
        </ol>
    </section>
    <section class="content">
        <center>
    <?php
    $filesBanners
= glob($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/assets/afbeelding/donatie/banners/active/*.*');
    $bannerPath = array_rand($filesBanners);
    
    preg_match("/[^\/]+$/", $filesBanners[$bannerPath], $matches);
    $banner = $matches[0];
    
    echo '<img src="/_paneel/assets/afbeelding/donatie/banners/active/' . $banner . '" />';
    ?>

</center><br />
<?php
if ($_SESSION["habbonaam"] == "Praelu2s")
{

    $department = null;
    $category   = null;
    $topic         = null;
    
    if (!isset($_GET['departement']) || (isset($_GET['departement']) && empty($_GET['departement'])))
    {
        
    }
}

else
{
    $userLevel = isset($_SESSION["habbonaam"]) ? $user->getUserLevel($_SESSION["habbonaam"]) : 0;
    
    if($_GET['departement'] == "")
    {

        $sql_departement = mysql_query("SELECT id, zichtbaarheid, naam, badge FROM paneel_FDepartement WHERE prullenbak = '0' ORDER BY ordening ASC, id ASC  " );
        while($departement = mysql_fetch_assoc($sql_departement))
        {

            if($departement['zichtbaarheid'] == 0)
            //// Toegankelijk voor iedereen, ook uitgelogden
            {
                include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_departement.php');
            }

            else if($departement['zichtbaarheid'] == 1 && $_SESSION['login'] == 1)
            //// Toegankelijk voor iedereen die ingelogd is
            {
                include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_departement.php');
            }

            if($departement['zichtbaarheid'] == 2 && $_SESSION['login'] == 1)
            //// Toegankelijk voor bepaalde mensen
            {
                $sql_leden = mysql_query("SELECT id FROM paneel_FLeden WHERE habbonaam = '".$_SESSION['habbonaam']."' AND departement = '".$departement['id']."' " );
                $num_leden = mysql_num_rows($sql_leden);
                if($num_leden != 0 || $userLevel > 0)
                {

                    if (($departement["id"] != 21 && $departement["id"] != 221) || (($departement["id"] == 21 || $departement["id"] == 221) && ($userLevel > 2 || $num_leden != 0)))
                    {

                        include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_departement.php');
                    }
                }
            }
        }
    }

    else if($_GET['departement'] != "" && $_GET['categorie'] == "")
    {

        $link_departement = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars(rawurldecode($_GET['departement'])));
        echo ' <a href="/forum" style="padding-left:10px;"> Forum overzicht </a> > <a href="/forum/'.rawurlencode($link_departement).'"> '.$link_departement.' </a><hr /> ';
        
        $sql_link_departement = mysql_query("SELECT id, zichtbaarheid, naam, badge FROM paneel_FDepartement WHERE prullenbak = '0' AND naam = '".$link_departement."' LIMIT 1" );
        $num_link_departement = mysql_num_rows($sql_link_departement);
        
        if($num_link_departement == 0)
        {

            echo "Het opgegeven departement bestaat niet, helaas!";
        }

        else
        {
            $departement = mysql_fetch_assoc($sql_link_departement);
            if($departement['zichtbaarheid'] == 2  && $_SESSION['login'] == 1)
            //// Toegankelijk voor bepaalde mensen
            {
                $sql_leden = mysql_query("SELECT id FROM paneel_FLeden WHERE habbonaam = '".$_SESSION['habbonaam']."' AND departement = '".$departement['id']."' " );
                $num_leden = mysql_num_rows($sql_leden);
                if($num_leden != 0 || $userLevel > 0)
                {

                    include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_departement.php');
                }

                else
                {
                    echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                }
            }

            else if($departement['zichtbaarheid'] == 2 && $_SESSION['login'] != 1)
            {

                echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
            }

            else if($departement['zichtbaarheid'] == 0)
            //// Toegankelijk voor iedereen, ook uitgelogden
            {
                include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_departement.php');
            }

            else if($departement['zichtbaarheid'] == 1 && $_SESSION['login'] == 1)
            //// Toegankelijk voor iedereen die ingelogd is
            {
                include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_departement.php');
            }

            else if($departement['zichtbaarheid'] == 1 && $_SESSION['login'] != 1)
            {

                echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
            }
        }
    }

    
    
//////////////////////////////    
//////////////////////////////    
//////////////////////////////     Categorie niveau
//////////////////////////////    
//////////////////////////////    

    
    else if($_GET['departement'] != "" && $_GET['categorie'] != "" && $_GET['topic'] == "")
    {

        $link_departement = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars(rawurldecode($_GET['departement'])));
        $link_categorie = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_GET['categorie']));
        echo ' <a href="/forum" style="padding-left:10px;"> Forum overzicht </a> > <a href="/forum/'.rawurlencode($link_departement).'"> '.$link_departement.' </a> > <a href="/forum/'.rawurlencode($link_departement).'/'.rawurlencode($link_categorie).'"> '.$link_categorie.' </a><hr /> ';
        
        $sql_link_departement = mysql_query("SELECT id, zichtbaarheid, naam, badge FROM paneel_FDepartement WHERE prullenbak = '0' AND naam = '".$link_departement."' LIMIT 1" );
        $num_link_departement = mysql_num_rows($sql_link_departement);
        
        if($num_link_departement == 0)
        {

            echo "Het opgegeven departement bestaat niet, helaas!";
        }

        else
        {
            $departement = mysql_fetch_assoc($sql_link_departement);
            $sql_link_categorie = mysql_query("SELECT id, toegang, naam, omschrijving, topic_maken, `order` FROM paneel_FCategorie WHERE prullenbak = '0' AND naam = '".$link_categorie."' AND departement = '".$departement['id']."' LIMIT 1" );
            $num_link_categorie = mysql_num_rows($sql_link_categorie);
            if($num_link_categorie == 0)
            {

                echo "De opgegeven categorie bestaat niet, helaas! <br />";
                echo $_GET['categorie'] . ";";
            }

            else
            {
                $categorie = mysql_fetch_assoc($sql_link_categorie);
                
                if($departement['zichtbaarheid'] == 2  && $_SESSION['login'] == 1)
                //// Toegankelijk voor bepaalde mensen
                {
                    $sql_leden = mysql_query("SELECT id FROM paneel_FLeden WHERE habbonaam = '".$_SESSION['habbonaam']."' AND departement = '".$departement['id']."' " );
                    $num_leden = mysql_num_rows($sql_leden);
                    if($num_leden != 0 || $userLevel > 0)
                    {

                        include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_categorie.php');
                    }

                    else
                    {
                        echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                    }
                }

                else if($departement['zichtbaarheid'] == 2 && $_SESSION['login'] != 1)
                {

                    echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                }

                else if($departement['zichtbaarheid'] == 0)
                //// Toegankelijk voor iedereen, ook uitgelogden
                {
                    include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_categorie.php');
                }

                else if($departement['zichtbaarheid'] == 1 && $_SESSION['login'] == 1)
                //// Toegankelijk voor iedereen die ingelogd is
                {
                    include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_categorie.php');
                }

                else if($departement['zichtbaarheid'] == 1 && $_SESSION['login'] != 1)
                {

                    echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                }
            }
        }
    }

    
    
//////////////////////////////    
//////////////////////////////    
//////////////////////////////     Topic niveau
//////////////////////////////    
//////////////////////////////    


    else if($_GET['departement'] != "" && $_GET['categorie'] != "" && $_GET['topic'] != "")
    {

        $link_departement = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars(rawurldecode($_GET['departement'])));
        $link_categorie = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars(rawurldecode($_GET['categorie'])));
        $link_topic_id = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_GET['topic']));
        
        $sql_link_departement = mysql_query("SELECT id, naam, badge, zichtbaarheid FROM paneel_FDepartement WHERE prullenbak = '0' AND naam = '".$link_departement."' LIMIT 1" );
        $num_link_departement = mysql_num_rows($sql_link_departement);
        
        if($num_link_departement == 0)
        {

            echo "Het opgegeven departement bestaat niet, helaas!";
        }

        else
        {
            $departement = mysql_fetch_assoc($sql_link_departement);
            $sql_link_categorie = mysql_query("SELECT id, naam, omschrijving FROM paneel_FCategorie WHERE prullenbak = '0' AND naam = '".$link_categorie."' AND departement = '".$departement['id']."' LIMIT 1" );
            $num_link_categorie = mysql_num_rows($sql_link_categorie);
            if($num_link_categorie == 0)
            {

                echo "De opgegeven categorie bestaat niet, helaas!";
            }

            else
            {
                $categorie = mysql_fetch_assoc($sql_link_categorie);
                $sql_topic = mysql_query("SELECT * FROM paneel_FTopic WHERE id = '".$link_topic_id."' AND prullenbak = '0' AND categorie = '".$categorie['id']."' ORDER BY id DESC LIMIT 1 ");
                $num_topic = mysql_num_rows($sql_topic);
                
                if($num_topic == 0)
                {

                    echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                }

                else
                {
                    $topic = mysql_fetch_assoc($sql_topic);
                    echo ' <a href="/forum" style="padding-left:10px;"> Forum overzicht </a> > <a href="/forum/'.rawurlencode($link_departement).'"> '.$link_departement.' </a> > <a href="/forum/'.rawurlencode($link_departement).'/'.rawurlencode($link_categorie).'"> '.$link_categorie.' </a> > <a href="/forum/'.rawurlencode($link_departement).'/'.rawurlencode($link_categorie).'/'.$link_topic_id.'"> '.$topic['titel'].' </a><hr /> ';
    
                    if($departement['zichtbaarheid'] == 2  && $_SESSION['login'] == 1)
                    //// Toegankelijk voor bepaalde mensen
                    {
                        $sql_leden = mysql_query("SELECT id FROM paneel_FLeden WHERE habbonaam = '".$_SESSION['habbonaam']."' AND departement = '".$departement['id']."' " );
                        $num_leden = mysql_num_rows($sql_leden);
                        if($num_leden != 0 || $userLevel > 0)
                        {

                            include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_topic.php');
                        }

                        else
                        {
                            echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                        }
                    }

                    else if($departement['zichtbaarheid'] == 2 && $_SESSION['login'] != 1)
                    {

                        echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                    }

                    else if($departement['zichtbaarheid'] == 0)
                    //// Toegankelijk voor iedereen, ook uitgelogden
                    {
                        include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_topic.php');
                    }

                    else if($departement['zichtbaarheid'] == 1 && $_SESSION['login'] == 1)
                    //// Toegankelijk voor iedereen die ingelogd is
                    {
                        include($_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . '/_paneel/include/forum_topic.php');
                    }

                    else if($departement['zichtbaarheid'] == 1 && $_SESSION['login'] != 1)
                    {

                        echo '<META http-equiv="refresh" content="0; URL=/forum">';
                    }
                }
            }
        }
    }

    
    
//////////////////////////
////////////////////////// Departement aanmaken
//////////////////////////

if($_GET['departement'] == "")
{

if($_SESSION['login'] == 1 && $userLevel > 1)
{

    $sql_laatstaangemaakt = mysql_query("SELECT id FROM paneel_FDepartement WHERE habbonaam = '".$_SESSION['habbonaam']."' AND datum > DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 10 SECOND) ");
    if(mysql_num_rows($sql_laatstaangemaakt) == 0)
    {


    if(!isset($_POST["departement_verstuur"]))
    {

?>

<a style="text-decoration:none;" id="show_departementmaken" onclick="document.getElementById('spoiler_departementmaken').style.display=''; document.getElementById('show_departementmaken').style.display='none';"><input type="submit" class="submit" value="Departement aanmaken" style="float: right;"></a>

<span id="spoiler_departementmaken" style="display:none;">
<form id="formulier" method="post" action="">
    <table width="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
        <tr>
            <td width="250px" style="font-weight:bold;">Naam:</td>
            <td><input type="text" style="width:600px;" class="textbox" name="departement_naam"></td>
        </tr>
        <tr>
            <td width="250px" style="font-weight:bold;">Zichtbaarheid:</td>
            <td >
        <select name="departement_zichtbaarheid" >
            <option value="0" selected="selected">Openbaar (ook uitgelogde bezoekers)</option>
            <option value="1">Besloten (alleen ingelogde bezoekers)</option>
            <option value="2">Exclusief (alleen toegewezen leden)</option>
        </select>
            </td>
        </tr>
        <tr>
            <td colspan="2">    
                <input type="submit" class="submit" name="departement_verstuur" id="departement_verstuur" value="Departement aanmaken">
            </td>
        </tr>
    </table>
</form>
</span>
    
<?php        
        }
        else if(isset($_POST["departement_verstuur"]))
        {

            if($_POST['departement_naam'] == '' or $_POST['departement_badge'] == '1' )
            {

                echo '
                    <div style="margin-bottom:5px; cursor: pointer; -webkit-border-bottom-right-radius: 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px;border-radius: 5px; margin-top:5px; padding:5px;  width:970px; height:auto; background-color:#900; color:#FFF; ">
                    <table width="100%" border="0" height="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
                        <tr>
                            <td>Er is geen Departement aangemaakt! Je hebt namelijk niet alle velden ingevuld.</td>
                            <td width="100px"><a href="##" onClick="history.go(-1); return false;"><input type="submit" class="submit" value="Opnieuw proberen"></a></td>
                        </tr>
                    </table>    
                    </div>
                '
;
            }

            else  
            {
                $naam1 = str_replace("&", "en", $_POST["departement_naam"]);
                $naam2 = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($naam1));
                $naam = substr($naam2, 0, 75);
                
                $sql_naamxxcheck = mysql_query("SELECT * FROM paneel_FDepartement WHERE naam = '".$naam."'") or die(mysql_error());
                $num_naamxxcheck = mysql_num_rows($sql_naamxxcheck);
                if($num_naamxxcheck != 0)
                {

                    echo '
                        <div style="margin-bottom:5px; cursor: pointer; -webkit-border-bottom-right-radius: 10px; -webkit-border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px;border-radius: 5px; margin-top:5px; padding:5px;  width:970px; height:auto; background-color:#900; color:#FFF; ">
                        <table width="100%" border="0" height="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
                            <tr>
                                <td>Er is geen Departement aangemaakt! De naam is namelijk niet uniek.</td>
                                <td width="100px"><a href="##" onClick="history.go(-1); return false;"><input type="submit" class="submit" value="Opnieuw proberen"></a></td>
                            </tr>
                        </table>    
                        </div>
                    '
;
                    }

                    else
                    {
                    
                    $badge = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_POST["departement_badge"]));
                    
                    $zichtbaarheidxx = mysql_real_escape_string(htmlspecialchars($_POST["departement_zichtbaarheid"]));
                    if($zichtbaarheidxx > 2)
                    {

                        $zichtbaarheid = 2;
                    }

                    else if ($zichtbaarheidxx < 0 )
                    {

                        $zichtbaarheid = 0;
                    }

                    else if ($zichtbaarheidxx == 1 || $zichtbaarheidxx == 2 || $zichtbaarheidxx == 0)
                    {

                        $zichtbaarheid = $zichtbaarheidxx;
                    }

                    else
                    {
                        $zichtbaarheid = 0;
                    }

                    
                    mysql_query("INSERT INTO `paneel_FDepartement` (`naam`, `habbonaam`, `zichtbaarheid`, `badge`, `datum`) VALUES ('".$naam."', '".$_SESSION['habbonaam']."', '".$zichtbaarheid."', '".$badge."', NOW())");
                    
                    
                    $sql_nieuwdepartement= mysql_query("SELECT id FROM paneel_FDepartement WHERE prullenbak = '0' ORDER BY id DESC LIMIT 1 ");
                    $nieuwdepartement = mysql_fetch_assoc($sql_nieuwdepartement);

                    mysql_query("INSERT INTO `paneel_logs` (`habbonaam`, `actie`, `ip`, `UA`, `datum`) VALUES ('".$_SESSION["habbonaam"]."', 'heeft een departement aangemaakt', '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."', '".$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']."', NOW() )");
                    echo '<META http-equiv="refresh" content="0">';
                                            
                }
            }
        }    
    }
    }
}
}

 //////////////////////////
 ////////////////////////// Departement aanmaken end
 //////////////////////////

        
?>

<?php include_once $_SERVER["DOCUMENT_ROOT"] . "/_paneel/modules/ads/forum.html"; ?>
    </section>
</div>

Oude functies van MYSQL worden gebruikt, i know. Maar dat is niet het probleem..
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 12:46:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2017 18:22:40
Quote Anchor link
Omdat novaraba_paneel je database is, en MySQL noemt die er ook bij voor de handigheid. Stel: Als je meerdere connecties zou gebruiken, zou je zo direct weten welke tabel uit welke database er mist. Dat is nou het voordeel.
Gewijzigd op 08/01/2017 18:23:41 door - Ariën -
 
- Rob -

- Rob -

08/01/2017 18:31:22
Quote Anchor link
A, maar vreemd genoeg bestaat die tabel wel?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2017 18:35:52
Quote Anchor link
- Staat de connectie wel goed naar de juiste database?
- Is hij exact zo geschreven (denk aan hoofdletters).
- Zie je die tabel ook in phpMyAdmin?
 
- Rob -

- Rob -

08/01/2017 18:39:59
Quote Anchor link
1. Ja, de connectie is goed.
2. Nee, vreemd genoeg niet. Ik had in het bestand zelf alles is naar kleine letters gezet (zoals in db stond) maar dit hielp niet. En als ik het aanpas in phpmyadmin wel! Harstikke bedankt.
3. Ja
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2017 18:43:20
Quote Anchor link
Daarom, bij voorkeur geen hoofdletters gebruiken in tabellen ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.