Undefined index

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »
Mathijs van der

Mathijs van der

25/06/2011 22:30:56
Quote Anchor link
Hallo Forum bezoekers,

Ik zit met het volgende probleem:
Indien ik met radio of checkbox werk krijg ik de volgende melding.
"Undefined index" zodra ik dit verander in "text" werkt het wel, echter wil ik niet werken met een "text"

Op internet kwam ik een aantal dingen tegen, maar ben een newbie en kom maar net om de hoek kijken.

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Groet
----------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
mysql_connect('localhost','xxxx','xxxx');
mysql_select_db('xxx') or die (mysql_error());

if(isset($_POST['verzenden']))
  {

    $sVoornaam         =    addslashes($_POST['voornaam']);
    $sTussenvoegsel =    addslashes($_POST['tussenvoegsel']);
    $sAchternaam     =    addslashes($_POST['achternaam']);
    $sSleutel1      =    addslashes($_POST['sleutel1']);
    $sSleutel2      =    addslashes($_POST['sleutel2']);
    $sSleutel3        =    addslashes($_POST['sleutel3']);
    $sSleutel4        =    addslashes($_POST['sleutel4']);
    $sSleutelhs        =    addslashes($_POST['sleutelhs']);
    $sStatus1        =    addslashes($_POST['status1']);
    $sStatus2        =    addslashes($_POST['status2']);
    $sVoorraad        =    addslashes($_POST['voorraad']);
    $sOpmerkingen   =    addslashes($_POST['opmerkingen']);
    
    error_reporting(0);
    
    
    mysql_query("INSERT INTO xxxx (voornaam, tussenvoegsel, achternaam, sleutel1, sleutel2, sleutel3, sleutel4, sleutelhs, status1, status2, voorraad, opmerkingen) VALUES ('".$sVoornaam."', '".$sTussenvoegsel."', '".$sAchternaam."', '".$sSleutel1."', '".$sSleutel2."', '".$sSleutel3."', '".$sSleutel4."', '".$sSleutelhs."', '".$sStatus1."', '".$sStatus2."', '".$sVoorraad."', '".$sOpmerkingen."')") or die (mysql_error());

    echo 'Je gegevens zijn succesvol in de database geplaatst';
  }

else
  {
?>

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$_SERVER['PHP_SELF']?>
" method="POST">
Voornaam: <input type="text" name="voornaam"><br />
Tussenvoegsel: <input type="text" name="tussenvoegsel"><br />
Achternaam: <input type="text" name="achternaam"><br />
Sleutel1: <input type="checkbox" name="sleutel1" value="1">
Sleutel2: <input type="checkbox" name="sleutel2" value="1"><br />
Sleutel3: <input type="checkbox" name="sleutel3" value="1"><br />
Sleutel4: <input type="checkbox" name="sleutel4" value="1"><br />
Sleutel HS: <input type="checkbox" name="sleutelhs" value="1"><br />
Status1: <input type="checkbox" name="status1" value="1"><br />
Status2: <input type="checkbox" name="status2" value="1"><br />
Voorraad:<input type="text" name="voorraad"><br />
Opmerkingen:<input type="text" name="opmerkingen"><br />

<input type="radio" name="bu" value="xcy">xcy<br />



<br />
<input type="submit" name="verzenden" value="verzenden">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
  }
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 10:23:06
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/06/2011 22:51:04
Quote Anchor link
1. stop met or die()
2, stop met controleren op de naam van de submitbutton, deze komt maar in 1% van de gevallen door
3. stop met addslashes, lees eens iets over sql injectie
4. stop met het onnodig aanmaken van variabalen
5. stop met database tabelvelden te nummeren, gaat normaliseren
6. stop met data in de database te persen zonder controle en validatie

Als je bovenstaande punten toepast ben je af van de fout: undefined index

Note: sla eerst eens wat tutorials open alvorens zomaar bagger - html, php -te produceren
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/06/2011 22:52:48
Quote Anchor link
- if(isset($_POST['verzenden'])) is fout.
Gebruik if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
- Gebruik GEEN addslashes, je wilt je data niet verneuken, gebruik liever mysql_real_escape_string()
- Je databasemodel is niet genormaliseerd. Als je velden gaat nummeren ben je sowieso al fout bezig.
- Waar is je foutafhandeling?
- error_reporting(0); is UIT DEN BOZE tijdens het ontwikkelen-
 
Bob van der Valk

Bob van der Valk

25/06/2011 22:55:08
Quote Anchor link
Dit moet werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?php
mysql_connect('localhost','xxxx','xxxx');
mysql_select_db('xxx') or die (mysql_error());

if(isset($_POST['verzenden']))
  {

    $sVoornaam         =    addslashes($_POST['voornaam']);
    $sTussenvoegsel =    addslashes($_POST['tussenvoegsel']);
    $sAchternaam     =    addslashes($_POST['achternaam']);
if(!empty($_POST['sleutel1'])){
    $sSleutel1      =    addslashes($_POST['sleutel1']);
}
if(!empty($_POST['sleutel2'])){
    $sSleutel2      =    addslashes($_POST['sleutel2']);
}
if(!empty($_POST['sleutel3'])){
    $sSleutel3        =    addslashes($_POST['sleutel3']);
}
if(!empty($_POST['sleutel4'])){
    $sSleutel4        =    addslashes($_POST['sleutel4']);
}
if(!empty($_POST['sleutelhs'])){
    $sSleutelhs        =    addslashes($_POST['sleutelhs']);
}
if(!empty($_POST['status1'])){
    $sStatus1        =    addslashes($_POST['status1']);
}
if(!empty($_POST['status1'])){
    $sStatus2        =    addslashes($_POST['status2']);
}

    $sVoorraad        =    addslashes($_POST['voorraad']);
    $sOpmerkingen   =    addslashes($_POST['opmerkingen']);
    
    error_reporting(0);
    
    
    mysql_query("INSERT INTO xxxx (voornaam, tussenvoegsel, achternaam, sleutel1, sleutel2, sleutel3, sleutel4, sleutelhs, status1, status2, voorraad, opmerkingen) VALUES ('".$sVoornaam."', '".$sTussenvoegsel."', '".$sAchternaam."', '".$sSleutel1."', '".$sSleutel2."', '".$sSleutel3."', '".$sSleutel4."', '".$sSleutelhs."', '".$sStatus1."', '".$sStatus2."', '".$sVoorraad."', '".$sOpmerkingen."')") or die (mysql_error());

    echo 'Je gegevens zijn succesvol in de database geplaatst';
  }

else
  {
?>


<form action="
Code (php)
1
<?=$_SERVER['PHP_SELF']?>
" method="POST">
Voornaam: <input type="text" name="voornaam"><br />    
Tussenvoegsel: <input type="text" name="tussenvoegsel"><br />    
Achternaam: <input type="text" name="achternaam"><br />    
Sleutel1: <input type="checkbox" name="sleutel1" value="1">
Sleutel2:    <input type="checkbox" name="sleutel2" value="1"><br />
Sleutel3:    <input type="checkbox" name="sleutel3" value="1"><br />
Sleutel4:    <input type="checkbox" name="sleutel4" value="1"><br />
Sleutel HS:    <input type="checkbox" name="sleutelhs" value="1"><br />
Status1:    <input type="checkbox" name="status1" value="1"><br />
Status2:    <input type="checkbox" name="status2" value="1"><br />
Voorraad:<input type="text" name="voorraad"><br />
Opmerkingen:<input type="text" name="opmerkingen"><br />

<input type="radio" name="bu" value="xcy">xcy<br />



<br />
<input type="submit" name="verzenden" value="verzenden">
</form>
Code (php)
1
2
3
<?
  }
?>


[size=xsmall][i]Toevoeging op 25/06/2011 22:56:33:[/i][/size]

Neem gelijk de tip mee van Aar

[size=xsmall][i]Toevoeging op 25/06/2011 22:56:52:[/i][/size]

Neem gelijk de tip mee van Aar
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

25/06/2011 23:00:53
Quote Anchor link
En dan kan ik er nog gelijk 1 toevoegen:
Stop met het gebruik van empty, dit is echt een nutteloze functie, gebruik gewoon de normale comparions operator, dat is 100% betrouwbaar om te kijken of er wel iets is ingevuld.

@Bob van der Valk
Oh en als je iemands code oppakt, probeer dan gelijk alle fouten eruit te fietsen, want op deze manier maak je van z'n script een nog grotere bagger dan dat het al was.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/06/2011 23:03:27
Quote Anchor link
En volg mijn tips ook even op om het goed AF te maken. ;-)
 
Bob van der Valk

Bob van der Valk

25/06/2011 23:05:12
Quote Anchor link
ahahaha

Toevoeging op 25/06/2011 23:05:36:

ja dat had ik erin gezet maar dat ging nog ergens mis
 

26/06/2011 00:07:43
Quote Anchor link
Gebruik geen addslashes, je hebt ze maar heel uitzonderlijk nodig. Niet voor dit, php.net waarschuwt daar ook voor: addslashes.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

26/06/2011 00:14:01
Quote Anchor link
Noppes Homeland op 25/06/2011 23:00:53:
Stop met het gebruik van empty, dit is echt een nutteloze functie

Waarom is empty een nutteloze functie?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/06/2011 01:03:53
Quote Anchor link
Gooi er voor de grap eens FALSE of 0 in als string, en zie zelf maar.
heb zelf het nut van deze functie ook nog nooit gevonden. Liever isset() of een vergelijking.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.