[vacature]Hulp nodig bij bouw media website

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

30/07/2010 20:44:09
Quote Anchor link
ik heb hulp nodig bij mijn site
iemand die mijn website kan bij houden en kan scripten.

Nieuws, Agenda Evenenmenten, Songteksten, Tracks, Videoclips, Releases, Fotos, Webshop, Pers

Kunnen jullie mij hierbij helpen ik hoop het zeer
Want ik kom er namelijk helemaal zelf niet meer uit.
Mijn website is www.050musicmakers.com bekijk snel
Ik hoop dat u mij kunt helpen mail mij dan a.u.b

Msn:
[email protected]

Website:
www.050musicmakers.com

Topic verplaatst naar vacatures[/modedit]
Gewijzigd op 30/07/2010 20:52:55 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 05:35:17
 
Aad B

Aad B

30/07/2010 20:48:02
Quote Anchor link
Is dit een vacature ?
http://www.phphulp.nl/php/forum/vacatures/26/
Je vraag is zo uitgebreid, ik denk niet dat iemand zomaar even een website voor je gaat zitten bouwen...
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

30/07/2010 20:54:31
Quote Anchor link
Zou je misschien wat meer relevante informatie kunnen geven? en de vacature volgens de criteria kunnen schrijven.

Mocht je slechts wat kleine vraagjes hebben stel ze dan op het forum en laat een relevant stuk van je script zien waar je op vast loopt.

Edit:

Misschien handig om ook je shoutbox in het verhaal mee te nemen. Hij is niet anti-spam beveiligd en dit geldt hetzelfde voor je e-mail formulier. Bijvoorbeeld een captcha kan het probleem al oplossen.


Edit:

Je website is overigens niet goed beveiligd!!!!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<script language="javascript">
<!--//
function pasuser(form) {
<!--//verander hier onder je eigen ID
if (form.id.value=="050musicmakers") {
<!--//verander hier onder je eigen logincode
if (form.pass.value=="12345") {              
<!--//verander hier onder de pagina die beveiligd moet worden
location="http://www.050musicmakers.com/admin1.php"
} else {
alert("Het wachtwoord is verkeerd probeer het opnieuw")
}
} else {  alert("Gebruikersnaam of Wachtwoord is verkeerd probeer het opnieuw")
}
}
//-->
</script>


Dit kwam ik tegen in je bron code. Lijkt me niet helemaal de bedoeling?
Gewijzigd op 30/07/2010 21:56:34 door Joren de Wit
 
CEM YILDIRIM

CEM YILDIRIM

01/08/2010 16:06:40
Quote Anchor link
Ik kan je helpen. Mijn mailadres: [email protected]
Gewijzigd op 01/08/2010 16:07:29 door CEM YILDIRIM
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.