Volgende Regel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »
Maarten Ooms

Maarten Ooms

19/09/2010 06:36:42
Quote Anchor link
Ik probeer database items samen te voegen en samen met een html header en footer weer te geven. Ik wil de items allemaal op een nieuwe regel zetten , maar geen enkele van de methodes die ik heb geprobeerd werken. Hier is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

$DB_HOST
= 'localhost'; $DB_USER = 'username'; $DB_PASS = 'password';
$DB_NAME = 'name'; $DB_TABLE = 'table';

$uuid = htmlentities($_GET["uuid"]);

$dbcnx = @mysql_pconnect($DB_HOST, $DB_USER, $DB_PASS);
if (!$dbcnx) exit(); if (! @mysql_select_db($DB_NAME)) exit();

$results = mysql_query("SELECT data FROM $DB_TABLE
        WHERE uuid LIKE '$uuid' ORDER BY seq"
); if (!$results) exit();

while ($result = mysql_fetch_array($results)) $script .= $result["data"];
include 'header.html'; echo $script; include 'footer.html';

?>



tips zijn welkom!
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 01:46:18
 
Bob van der Valk

Bob van der Valk

19/09/2010 08:31:07
Quote Anchor link
pff hoelaat ben jij wakker zeg..

maare wat is de vraag :D?
 
Maarten Ooms

Maarten Ooms

19/09/2010 11:24:49
Quote Anchor link
Ik wil dat er een line break tussen elke regel van $script komt, en ga dr vanuit dat ik dus "\n" of "<br>" aan elke regel moet toevoegen, maar ik krijg OF gewoon 1 lange regel of helemaal niks.
$script .= $result["data" . "\n"]; op regel 14 is fout, hoe doe ik dit op de juiste manier?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

19/09/2010 11:26:46
Quote Anchor link
$script .= $result["data"]."\n";
 
Maarten Ooms

Maarten Ooms

19/09/2010 11:36:05
Quote Anchor link
juist, maar dit geeft me nog steeds 1 lange regel.
 

19/09/2010 11:39:15
Quote Anchor link
Waar zie je die lange regel? En zoek je niet nl2br?
 
Veur Heur

Veur Heur

19/09/2010 11:39:53
Quote Anchor link
Ben ik nou zo dom?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$script
.= $result["data"].'<br />';
?>
Gewijzigd op 19/09/2010 11:40:40 door Veur Heur
 
Maarten Ooms

Maarten Ooms

19/09/2010 11:47:51
Quote Anchor link
jaaa! Dat werkt, punt voor Opolo!
Is dat dan vanwegen de html includes?

Toevoeging op 19/09/2010 11:51:31:

oh die nl2br functie lijkt dus een oplossing voor als de data al "\n" bevat. (die eerst gewoon werden afgedrukt ipv regels te scheiden)
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

19/09/2010 13:29:37
Quote Anchor link
Note: _pconnect gebruik je niet bij webapplicaties!! Het is vragen om problemen, dus gebruik gewoon de _connect.

Daarnaast is het ook niet optimaal om een variabele aan te maken welke een tabelnaam vertegenwoordigd!

Als je _fetch_array gebruikt geef dan aub ook de method mee! Nog beter is uiteraad gewoon de_fetch_assoc te gebruiken.

En leer eens overzichtelijk te programeren!
- dat leest makkelijer
- voorkomt in principe ook fouten
 
Maarten Ooms

Maarten Ooms

19/09/2010 13:46:52
Quote Anchor link
Ik ben groener dan groen met php , en dit is mijn eerste php script...en het meeste is copy/paste van andere scripts.
Zou je je advies willen toelichten? Ik heb alleen ervaring met LSL (Linden Scripting) en ook al lijkt het best op elkaar is php duidelijk een veel efficientere taal...
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

19/09/2010 14:17:26
Quote Anchor link
Als je niet weet wat de functie doet dan wel terug geeft, dan dien je dat eerst uit te zoeken:

http://www.php.net/mysql_pconnect
http://www.php.net/mysql_connect

http://www.php.net/mysql_fetch_array
http://www.php.net/mysql_fetch_assoc

en niet zomaar kwakkeloos over te nemen met de gedachte 'Het zal wel goed zijn"

http://www.pfz.nl/wiki/overzichtelijk-programmeren/
 
Maarten Ooms

Maarten Ooms

19/09/2010 14:50:38
Quote Anchor link
Sorry meneer...

Ik was allang blij dat het werkt...
_connect is duidelijk, dat heb ik aangepast.

wat betreft de array fetch, als ik het goed begrijp kan ik de opgeslagen data , de index nummers of alletwee dus opvragen. dus inderdaad mysql_fetch_assoc lijkt me de kortste weg in dit geval.

waarom is het niet goed om een variabel voor de tablename te gebruiken?

ik heb inmiddels een programma (coda) dat alle functies gekleurd weergeeft en net als dit forum links naar de functie omschrijving geeft, dat maakt het een stuk makkelijker.

ik stel uwer harde kritiek zeer op prijs:P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.