Vraag PHP Code

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Shannah Van Alphen

Shannah Van Alphen

18/08/2010 16:00:25
Quote Anchor link
Hooi!

Ik ben sinds vandaag begonnen met echt serieus PHP te gaan leren.
Ik heb er al eens eerder over na gedacht maar het toch telkens op gegeven.
Kheb een begin tutorial gelezen waar ik de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
phpinfo();
?>


Moest gebruiken en dat ze dan de gegeven lieten zien.
Maar ik krijg hierbij een geheel witte site met niets erop.

Kan iemand mij hiermee helpen? Waarschijnlijk heb ik gewoon iets heel ergs fouts gedaan..

Hoop zo snel mogelijk wat te horen.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 15:32:15
 
Chris -

Chris -

18/08/2010 16:03:01
Quote Anchor link
Wellicht dat "shorttags" uit staan, probeer de volledige openingstags eens?

<?php ipv <?
 
Shannah Van Alphen

Shannah Van Alphen

18/08/2010 16:08:50
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 18/08/2010 16:03:01:
Wellicht dat "shorttags" uit staan, probeer de volledige openingstags eens?

<?php ipv <?

Hooi Chris,

Ik krijg nogsteeds de zelfde
witte pagina.
 
Chris -

Chris -

18/08/2010 16:11:18
Quote Anchor link
Shannah, bij welke webhoster zit je? Mogelijk dat de hoster geen PHP ondersteunt?
 
Johan Dam

Johan Dam

18/08/2010 16:13:39
Quote Anchor link
probeer eens echo phpinfo()?
 

18/08/2010 16:17:19
Quote Anchor link
Kijk ook eens in de broncode van je pagina (in webbrowser meestal ctrl-u gebruiken).
 
Shannah Van Alphen

Shannah Van Alphen

18/08/2010 16:17:30
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 18/08/2010 16:11:18:
Shannah, bij welke webhoster zit je? Mogelijk dat de hoster geen PHP ondersteunt?


hij ondersteund zkkr PHP want paar maanden geleden heeft een vriend er iets op uitgeprobeert waardoor het lukte.

Toevoeging op 18/08/2010 16:22:26:

Als ik echo phpinfo() gebruik staat dat er ook gewoon op de site zelf. Ipv wit net als bij andere code
 
John D

John D

18/08/2010 16:24:18
Quote Anchor link
Je bestandsnaam is ook belangrijk, moet wel .php zijn!
Bijvoorbeeld test1.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>
Gewijzigd op 18/08/2010 16:25:14 door John D
 

18/08/2010 16:27:13
Quote Anchor link
Shannah Van Alphen op 18/08/2010 16:17:30:
Chris Horeweg op 18/08/2010 16:11:18:
Shannah, bij welke webhoster zit je? Mogelijk dat de hoster geen PHP ondersteunt?


hij ondersteund zkkr PHP want paar maanden geleden heeft een vriend er iets op uitgeprobeert waardoor het lukte.

Toevoeging op 18/08/2010 16:22:26:

Als ik echo phpinfo() gebruik staat dat er ook gewoon op de site zelf. Ipv wit net als bij andere code

Kijk dan nog eens wat ik zei. Volgens mij staat je php gewoon uit.
 
Shannah Van Alphen

Shannah Van Alphen

18/08/2010 16:39:59
Quote Anchor link
Mijn php staat niet uit,,
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

18/08/2010 17:04:45
Quote Anchor link
Zit de code in een .php-bestand? of toevallig .htm(l)?
 
Shannah Van Alphen

Shannah Van Alphen

18/08/2010 17:06:01
Quote Anchor link
Tobias Witmer op 18/08/2010 17:04:45:
Zit de code in een .php-bestand? of toevallig .htm(l)?


In het bestand : Info.php =]
 
Chris -

Chris -

18/08/2010 17:16:42
Quote Anchor link
Shannah, kun je de link plaatsen waar het op staat?
 

18/08/2010 18:00:19
Quote Anchor link
Shannah Van Alphen op 18/08/2010 16:39:59:
Mijn php staat niet uit,,


Nee, maar het werkt niet. Staat het ook niet uit hoor.
 
Shannah Van Alphen

Shannah Van Alphen

18/08/2010 18:04:45
Quote Anchor link
http://www.d0nut.nl/Habbo%20D0nut/info.php Dit is het maar je ziet dus niets. ik in ieder geval niet xP
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

18/08/2010 18:06:42
Quote Anchor link
Ik open je broncode en tadaa:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
phpinfo();
?>


Je moet toch

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


Doen en kijken of je host PHP ondersteunt. Vraag het aan je host, en niet aan je vriend xD
 
Chris -

Chris -

18/08/2010 18:07:40
Quote Anchor link
Shannah, je hebt de code niet aangepast. Er staat nog steeds
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?. Verder staat die server niet goed ingesteld, en staat PHP niet aan. Je krijgt niets te zien, omdat de server het script behandeld als HTML.
 
- -

- -

18/08/2010 18:07:49
Quote Anchor link
Als je de bron van die pagina bekijkt zie je dit staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
phpinfo();
?>


Blijkbaar wordt je code dus niet uitgevoerd. Probeer, zoals eerder al gezegd, eens < ?php te gebruiken in plaats van < ?.
Gewijzigd op 18/08/2010 18:08:31 door - -
 

18/08/2010 18:09:11
Quote Anchor link
Shannah Van Alphen op 18/08/2010 18:04:45:
http://www.d0nut.nl/Habbo%20D0nut/info.php Dit is het maar je ziet dus niets. ik in ieder geval niet xP


Nouw, blijkbaar heb ik iedere keer gelijk gehad.
Php staat uit (daarmee bedoel ik ook dat het kan zijn dat .php bestanden niet aan de php parser is gelinkt).
Neem contact op met je hoster.
 
Shannah Van Alphen

Shannah Van Alphen

18/08/2010 18:09:44
Quote Anchor link
oke bedankt iedereen <3
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

18/08/2010 18:09:48
Quote Anchor link
Offtopic:
oh god 3x tegelijkertijd :D ;)


Maar in ieder geval weet je wat te doen.

Zie de 3 post hierboven
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.