wachtwoord terug halen!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »
M Rodrigo

M Rodrigo

08/12/2007 23:13:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb nu een script waar ik wil dat als je je wachtwoord vergeet dat je het terug kan vragen. Maar het lukt niet goed ik krijg een foutmelding:

Use of undefined constant MAIL_FROM - assumed 'MAIL_FROM' in ?:\??\??\????r\???\classes\system.php:515

hier de scriptj:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php

//////////////////////////////////////////////////////////////////////
    // Send forgot password email
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////

    function sendForgotPasswordEmail($email) {

        $email = addslashes($_POST["email"]);
        if ($email == "")
            die("Error: Empty e-mail address");

        $query = "SELECT * FROM tb_empire WHERE email='$email'";
        $rs = $this->DB->Execute($query);

        if (!$rs->EOF) {

            $newpassword = $this->generatePassword();

            $activation_hash = md5(time(NULL) . $email);

            $mail = new PHPMailer();
            $mail->From = MAIL_FROM;
            $mail->FromName = LANG_FORGOTPASSWORD_MAIL_SUBJECT;
            $mail->Host = MAIL_SMTP;
            $mail->Mailer = "smtp";

            $mail->AddAddress($email);

            $mail->Body = str_replace("{password}", $newpassword, TPL_MAIL_CONTENT_FORGETPASSWORD);
            $mail->Subject = LANG_FORGOTPASSWORD_MAIL_SUBJECT;

            if (!$mail->Send())
                die("Error while sending email, retry or contact administrator");

            $query = "UPDATE tb_empire SET password='" . md5($newpassword) . "' WHERE email='$email'";
            $DB->Execute($query);

            return true;
        }
    }


?>


wat is hier nu fout ???????
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 22:19:45
 

08/12/2007 23:15:00
Quote Anchor link
MAIL_FROM is niet gedefineert, dus het heeft geen waarde.
 
M Rodrigo

M Rodrigo

08/12/2007 23:17:00
Quote Anchor link
Kunt u het uitleggen want ik heb dit script niet zelf geschreven en ik ben niet zo goed in PHP. ? wat moet er dan nog gebeuren
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Rodrigo
 
PHP Newbie

PHP Newbie

08/12/2007 23:26:00
Quote Anchor link
Het is hier niet zo formeel dat we U gebruiken, dus zeg maar gewoon "je" ;-)

Je moet de functie define() hebben. Hiermee kun je een constante definiëren. In jouw geval:

define('MAIL_FROM', '[email protected]');
 
M Rodrigo

M Rodrigo

09/12/2007 10:27:00
Quote Anchor link
en nu krijg ik

Use of undefined constant MAIL_SMTP - assumed 'MAIL_SMTP' in ?:\???\???\?????\?????\classes\system.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php

//////////////////////////////////////////////////////////////////////
    // Send forgot password email
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////

    function sendForgotPasswordEmail($email) {

        $email = addslashes($_POST["email"]);
        if ($email == "")
            die("Error: Empty e-mail address");

        $query = "SELECT * FROM tb_empire WHERE email='$email'";
        $rs = $this->DB->Execute($query);

        if (!$rs->EOF) {

            $newpassword = $this->generatePassword();

            $activation_hash = md5(time(NULL) . $email);

            $mail = new PHPMailer();
            define('MAIL_FROM','[email protected]');
            $mail->FromName = LANG_FORGOTPASSWORD_MAIL_SUBJECT;
            $mail->Host = MAIL_SMTP;
            $mail->Mailer = "smtp";

            $mail->AddAddress($email);

            $mail->Body = str_replace("{password}", $newpassword, TPL_MAIL_CONTENT_FORGETPASSWORD);
            $mail->Subject = LANG_FORGOTPASSWORD_MAIL_SUBJECT;

            if (!$mail->Send())
                die("Error while sending email, retry or contact administrator");

            $query = "UPDATE tb_empire SET password='" . md5($newpassword) . "' WHERE email='$email'";
            $DB->Execute($query);

            return true;
        }
    }

?>


wat is er nu weer aan de hand ???
 

09/12/2007 10:31:00
Quote Anchor link
Zelfde fout dus zelfde oplossing.
MAIL_SMTP is ook niet gedefineerd. Zelfde regel als Herjan alleen dan met MAIL_SMTP en waarde localhost (vermoed ik).
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/12/2007 10:31:00
Quote Anchor link
Precies hetzelfde, alleen nu bij MAIL_SMTP: Je gebruikt een constante die niet gedefinieerd is...
 
M Rodrigo

M Rodrigo

09/12/2007 10:48:00
Quote Anchor link
Sorry maar nu krijg ik weer een andere fout

Undefined variable: DB in ?:\???\???\????\??????\classes\system.php:36

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
<?php
//////////////////////////////////////////////////////////////////////
    // Send forgot password email
    //////////////////////////////////////////////////////////////////////

    function sendForgotPasswordEmail($email) {

        $email = addslashes($_POST["email"]);
        if ($email == "")
            die("Error: Empty e-mail address");

        $query = "SELECT * FROM tb_empire WHERE email='$email'";
        $rs = $this->DB->Execute($query);

        if (!$rs->EOF) {

            $newpassword = $this->generatePassword();

            $activation_hash = md5(time(NULL) . $email);

            $mail = new PHPMailer();
            define('MAIL_FROM','[email protected]');
            $mail->FromName = LANG_FORGOTPASSWORD_MAIL_SUBJECT;
            define('Host','localhost');
            $mail->Mailer = "smtp";

            $mail->AddAddress($email);

            $mail->Body = str_replace("{password}", $newpassword, TPL_MAIL_CONTENT_FORGETPASSWORD);
            $mail->Subject = LANG_FORGOTPASSWORD_MAIL_SUBJECT;

            if (!$mail->Send())
                die("Error while sending email, retry or contact administrator");

            $query = "UPDATE tb_empire SET password='" . md5($newpassword) . "' WHERE email='$email'";
            $DB->Execute($query);

            return true;
        }
    }


?>


(en bij define('mail_from',[email protected]) in plaats van de email moet toch staan $email omdat hij de emails van de database moet halen of heb ik het fout)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/12/2007 10:55:00
Quote Anchor link
De foutmelding lijkt me toch duidelijk genoeg: 'Undefined variabele: DB', er wordt zelfs een regelnummer bijgegeven!

Kortom, de variabele $DB bestaat niet. Waarschijnlijk heb je die dus nog nergens aangemaakt...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.