WAMP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »
Orhun Akdeniz

Orhun Akdeniz

06/03/2012 22:02:30
Quote Anchor link
Ik krijg een 403 forbidden error. Ik heb alle tuts gevolgd en het helpt niet :/
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 08:32:21
 
Wouter J

Wouter J

06/03/2012 22:06:03
Quote Anchor link
Even wat meer informatie?

Wanneer? Bij welke pagina? Wat is de pagina code? Staat wamp aan? Is de poort 80 vrij? Gebruik je htaccess? Wat als je het eraf gooit en opnieuw erop zet? Zijn je apache instellingen correct? Krijg je dit ook bij een simpele html pagina?
 
Orhun Akdeniz

Orhun Akdeniz

06/03/2012 22:08:40
Quote Anchor link
Wamp staat aan. pagina code is 403. alle paginas komt deze error. Ik heb het op poort 8080 geprobeert veranderde niks. ik gebruik ook geen htacces. ik heb het zelfs geprobeert met een lege html file :/
 
Joakim Broden

Joakim Broden

06/03/2012 22:20:19
Quote Anchor link
Ik had dit ook en dat kwam om dat mijn IP ::1 was ipv 127.0.0.1 en ::1 heeft geen rechten of dergelijke, daarom de 403 error. Ik heb het opgelost door ipv4 te gebruiken (dus door ipv6 van mijn PC af te halen), moet je even kijken op de site van Microsoft
 
Orhun Akdeniz

Orhun Akdeniz

06/03/2012 22:21:09
Quote Anchor link
dankje, ik zal het proberen morgenochtend. ik post de resultaten wel.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

06/03/2012 22:26:05
Quote Anchor link
Heb je virtual hosts?
 
Orhun Akdeniz

Orhun Akdeniz

12/03/2012 20:45:07
Quote Anchor link
Ik heb geen virtual hosts, de oplossing hierboven werkte niet
 
Joakim Broden

Joakim Broden

12/03/2012 21:24:25
Quote Anchor link
Wat zegt Apache error/acces log?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/03/2012 01:04:33
Quote Anchor link
Orhun Akdeniz op 12/03/2012 20:45:07:
Ik heb geen virtual hosts, de oplossing hierboven werkte niet

Als je geen Virtual hosts hebt, kan ik me die 403-error wel geloven. Alleen als je WAMP hebt geïnstalleerd (ik verwacht dat je een heel all-in=one softwarepakket bedoelt) lijkt me eerder dat er iets mis is. Dus laat je error_log eens zien.
 
Orhun Akdeniz

Orhun Akdeniz

15/03/2012 17:11:17
Quote Anchor link
Error log
Quote:
[Mon Mar 12 21:07:54 2012] [notice] Apache/2.2.21 (Win32) PHP/5.3.10 configured -- resuming normal operations
[Mon Mar 12 21:07:54 2012] [notice] Server built: Sep 10 2011 11:34:11
[Mon Mar 12 21:07:54 2012] [notice] Parent: Created child process 4780
[Mon Mar 12 21:07:55 2012] [notice] Child 4780: Child process is running
[Mon Mar 12 21:07:55 2012] [notice] Child 4780: Acquired the start mutex.
[Mon Mar 12 21:07:55 2012] [notice] Child 4780: Starting 64 worker threads.
[Mon Mar 12 21:07:55 2012] [notice] Child 4780: Starting thread to listen on port 80.
[Mon Mar 12 21:07:55 2012] [notice] Child 4780: Starting thread to listen on port 80.
[Mon Mar 12 21:08:08 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 21:08:10 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 21:57:35 2012] [warn] pid file C:/wamp/bin/apache/Apache2.2.21/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Mon Mar 12 21:57:35 2012] [notice] Apache/2.2.21 (Win32) PHP/5.3.10 configured -- resuming normal operations
[Mon Mar 12 21:57:35 2012] [notice] Server built: Sep 10 2011 11:34:11
[Mon Mar 12 21:57:35 2012] [notice] Parent: Created child process 5160
[Mon Mar 12 21:57:37 2012] [notice] Child 5160: Child process is running
[Mon Mar 12 21:57:37 2012] [notice] Child 5160: Acquired the start mutex.
[Mon Mar 12 21:57:37 2012] [notice] Child 5160: Starting 64 worker threads.
[Mon Mar 12 21:57:37 2012] [notice] Child 5160: Starting thread to listen on port 80.
[Mon Mar 12 21:57:37 2012] [notice] Child 5160: Starting thread to listen on port 80.
[Mon Mar 12 21:58:30 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 21:58:30 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:22 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:23 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:23 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:23 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:24 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:24 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:31 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:31 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:32 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:32 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:32 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:32 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:32 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:32 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:32 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:32 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:33 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:33 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:33 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:33 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:33 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:33 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:33 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:33 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:33 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:33 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:33 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:33 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:42 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:42 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:47 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:47 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:47 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:48 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:48 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:48 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:48 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:48 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:48 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:48 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:49 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:49 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:50 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:50 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:50 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:50 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:51 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:51 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:51 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:51 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Mon Mar 12 22:00:52 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Mon Mar 12 22:00:52 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/favicon.ico
[Tue Mar 13 15:14:29 2012] [warn] pid file C:/wamp/bin/apache/Apache2.2.21/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Tue Mar 13 15:14:29 2012] [notice] Apache/2.2.21 (Win32) PHP/5.3.10 configured -- resuming normal operations
[Tue Mar 13 15:14:29 2012] [notice] Server built: Sep 10 2011 11:34:11
[Tue Mar 13 15:14:29 2012] [notice] Parent: Created child process 3676
[Tue Mar 13 15:14:29 2012] [notice] Child 3676: Child process is running
[Tue Mar 13 15:14:29 2012] [notice] Child 3676: Acquired the start mutex.
[Tue Mar 13 15:14:29 2012] [notice] Child 3676: Starting 64 worker threads.
[Tue Mar 13 15:14:29 2012] [notice] Child 3676: Starting thread to listen on port 80.
[Tue Mar 13 15:14:29 2012] [notice] Child 3676: Starting thread to listen on port 80.
[Tue Mar 13 15:16:10 2012] [error] [client ::1] client denied by server configuration: C:/wamp/www/
[Tue Mar 13 15:18:39 2012] [notice] Parent: Received shutdown signal -- Shutting down the server.
[Tue Mar 13 15:18:39 2012] [notice] Child 3676: Exit event signaled. Child process is ending.
[Tue Mar 13 15:18:40 2012] [notice] Child 3676: Released the start mutex
[Tue Mar 13 15:18:41 2012] [notice] Child 3676: All worker threads have exited.
[Tue Mar 13 15:18:41 2012] [notice] Child 3676: Child process is exiting
[Tue Mar 13 15:18:41 2012] [notice] Parent: Child process exited successfully.
[Tue Mar 13 15:18:54 2012] [notice] Apache/2.2.21 (Win32) PHP/5.3.10 configured -- resuming normal operations
[Tue Mar 13 15:18:54 2012] [notice] Server built: Sep 10 2011 11:34:11
[Tue Mar 13 15:18:54 2012] [notice] Parent: Created child process 5132
[Tue Mar 13 15:18:54 2012] [notice] Child 5132: Child process is running
[Tue Mar 13 15:18:54 2012] [notice] Child 5132: Acquired the start mutex.
[Tue Mar 13 15:18:54 2012] [notice] Child 5132: Starting 64 worker threads.
[Tue Mar 13 15:18:54 2012] [notice] Child 5132: Starting thread to listen on port 80.
[Tue Mar 13 15:18:54 2012] [notice] Child 5132: Starting thread to listen on port 80.


Acces log
Quote:
::1 - - [12/Mar/2012:21:08:08 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:21:08:10 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:21:58:30 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:21:58:30 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:22 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:23 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:23 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:23 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:24 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:24 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:31 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:31 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:32 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:32 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:32 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:32 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:32 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:32 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:32 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:32 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:33 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:33 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:33 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:33 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:33 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:33 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:33 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:33 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:33 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:33 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:33 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:33 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:42 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:42 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:47 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:47 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:47 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:48 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:48 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:48 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:48 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:48 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:48 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:48 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:49 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:49 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:50 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:50 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:50 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:50 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:51 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:51 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:51 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:51 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:52 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
::1 - - [12/Mar/2012:22:00:52 +0100] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 403 213
::1 - - [13/Mar/2012:15:16:10 +0100] "GET / HTTP/1.1" 403 202
 
Reshad F

Reshad F

15/03/2012 17:14:36
Quote Anchor link
even een stomme vraag, gebruik je misschien xampp o.i.d?
Gewijzigd op 15/03/2012 17:14:56 door Reshad F
 
Orhun Akdeniz

Orhun Akdeniz

15/03/2012 17:15:03
Quote Anchor link
Ik denk het wel xD
 
Reshad F

Reshad F

15/03/2012 17:23:03
Quote Anchor link
maar misschien is dat het probleem dat je EN xampp en wamp gebruikt werkt dat niet elkaar tegen dan?
 
Orhun Akdeniz

Orhun Akdeniz

15/03/2012 17:23:36
Quote Anchor link
Ik gebruik geen xampp, alleen wamp...
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

15/03/2012 17:36:49
Quote Anchor link
Je gebruikt toch echt ::1 ipv 127.0.0.1
 
Orhun Akdeniz

Orhun Akdeniz

15/03/2012 17:37:21
Quote Anchor link
en hoe verander ik dat?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/03/2012 17:40:45
Quote Anchor link
Hertog Jan op 06/03/2012 22:20:19:
Ik had dit ook en dat kwam om dat mijn IP ::1 was ipv 127.0.0.1 en ::1 heeft geen rechten of dergelijke, daarom de 403 error. Ik heb het opgelost door ipv4 te gebruiken (dus door ipv6 van mijn PC af te halen), moet je even kijken op de site van Microsoft

Aan je acces log te zien gebruik je nog steeds ipv6 met het IP ::1, zoals ik al zei heeft deze geen rechten. Ken hem de rechten toe (kan geloof ik in httpd.conf.build, in de bin/apache folder), of verwijderd ipv6.

Toevoeging op 15/03/2012 17:41:25:

Orhun Akdeniz op 15/03/2012 17:37:21:
en hoe verander ik dat?

Door het topic door te lezen, ik heb het antwoord al gegeven..
Gewijzigd op 15/03/2012 17:42:03 door Joakim Broden
 
Orhun Akdeniz

Orhun Akdeniz

15/03/2012 18:02:18
Quote Anchor link
Ik gebruik geen IPv6, dit is al lang uitgeschakeld...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.