website ontwerpen/maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »
Reshad F

Reshad F

16/02/2012 17:31:29
Quote Anchor link
hallo, ik wil graag beginnen met een echte website te maken die ook echt online moet komen voor mezelf als visitekaartje o.i.d noem maar op!

alleen heb ik tot nu geen qua design/layout heb een beetje lopen puzzelen met allemaal dingetjes maar kan maar niks bedenken, ik dacht aan een lay out wat simpel maar strak is iemand die kan helpen met ideen?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 01:56:58
 
Wouter J

Wouter J

16/02/2012 17:58:18
Quote Anchor link
Laten we eerst bij het begin beginnen en niet meteen te vroeg van de stapel lopen immers, een goed begin is het halve werk. Ik probeer hier van dit topic een soort stappenplan te maken, zodat andere mensen er ook wat aan hebben.

Stap 1
Zet je computer uit en sluit je op in een kamer met daarin een tafel, stoel, lamp (je moet wel wat kunnen zien), A4'tje en een pen.
Schrijf nu op dat papiertje wat je van plan bent. Schrijf de websitenaam op en wat je doel is met de site in een paar zinnen. Schrijf ook op in een paar zinnen wat er op je site moet komen. Denk totaal nog niet na over hoe het design eruit moet zien.

Pak nu een marker en markeer nu alle woorden die betrekking hebben op verschillende pagina's. Als voorbeeld:
Quote:
Ik wil een site maken waarop ik mijn projecten kan laten zien. Hiermee bedoel ik de site's die ik heb gemaakt, maar ook mijn CMS en andere systemen. Ook wil ik wat over mezelf vertellen en laten zien wat ik voor kennis heb. De eventuele klanten moeten mijn natuurlijk altijd kunnen mailen.
Klanten moeten kunnen inloggen op mijn site om te kijken hoe de status is van hun projecten.

Die afgrijselijke groene kleur stelt de marker voor

En zie hier de pagina's van je site, het doel en wat er op moet staan:
1) Homepagina (zit er altijd in)
2) Projecten
3) Over mij
4) Contact
5) Klanten Inlog

Probeer dit nu eens voor je eigen site te maken, dan krijg je een beeld van wat je wilt en heb je alles mooi op papier en niet in je hoofd zweven, dat wordt op den duur chaotisch.
Gewijzigd op 16/02/2012 17:59:04 door Wouter J
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

16/02/2012 18:07:33
Quote Anchor link
Wouter goeie stap 1! Kan niet wachten op de rest.

Toevoeging op 16/02/2012 18:07:45:

Trouwens bedankt voor je pm :)
 
Reshad F

Reshad F

16/02/2012 18:22:51
Quote Anchor link
ik weet al wat ik wil hebben, alleeen de layout is het grote probleemm .. heb tot nu toe al een stuk gemaakt etc met php van de website zelf. wil er alleen een uitbreiding bij gooien weet alleen niet hoe of wat ik pm je even een link zodat je het kan zien ;)

Toevoeging op 16/02/2012 18:29:00:

pm gestuurd ;)
 
Jeroen VD

Jeroen VD

16/02/2012 18:37:26
Quote Anchor link
even heel erg offtopic: reshadd, zou je alsjeblieft hier en in alle andere topics juiste interpunctie (punten, kommas etc) willen gebruiken? dat leest veel beter.
 
Reshad F

Reshad F

16/02/2012 18:38:58
Quote Anchor link
ill try! ^^
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/02/2012 18:50:26
Quote Anchor link
Verder

Als je van nul begint, is dit het ideale moment om op een aantal dingen te letten.
Op proper werken.


Zorg dat je consequent bent in een aantal dingen. Je hebt vaak verschillende systemen, op zich maakt het niet te veel uit wat je kiest, maar kies iets en blijf er bij.

- indenteren
Wat mij betreft: telkens twee spaties verschil.
Niet soms twee spaties, een andere keer een tab
Niet soms een accolade openen op de zelfde lijn en soms op de volgende

Een mogelijke leidraad: http://drupal.org/coding-standards

- php logica bovenaan, html (en echo'en) onderaan
eens je <!DOCTYPE ... naar de gebruiker stuurt, is er geen enkele reden meer om nog een if() lager in je code te hebben.

Eventueel ternary operators, dus in de vorm ( ? : )
Dit is ideaal om in strings te gebruiken.
bv. wanneer je options hebt waarvan er 1 geselecteerd moet zijn op basis van een variabele ...


De meeste van die dingen zijn onzichtbaar voor de gebruiker (behalve dan het indenteren van de html), maar het maakt echt een wereld van verschil.
Het maakt het veel meer overzichtelijk voor jezelf, maar bij voorbeeld ook voor ons, indien je hulp nodig hebt.
 
Reshad F

Reshad F

16/02/2012 19:00:38
Quote Anchor link
thanks! die link is inderdaad erg handig zal het even goed doornemen dankjewel! alhoewel als ik echt aan het scripten ben hou ik het goed overzichtelijk en schrijf overal comments bij zodat een andere gebruiker die mijn script ziet gelijk weet wat waar over gaat maar zal alsnog zeker de link doornemen ;) de website wordt niet helemaal van de grond af aan gebouwd er is al wel het e.e.a. aan gedaan, ik begon eraan voor een opdracht op school en wil het nu uitbreiden voor mezelf, bijvoorbeeld:" iets over mezelf erin zetten, logo's die ik maak op de website plaatsen etc etc. alleen is er niks qua design in gestopt tot nu toe en dat is dus het enige deel wat vanaf het begin moet komen.

een hier snel van wat ik heb link
 
Wouter J

Wouter J

16/02/2012 19:03:36
Quote Anchor link
Quote:
Wat mij betreft: telkens twee spaties verschil.

Ik zou voor 4 spaties verschil gaan, in de JS wereld is dat vaak het handigst.

Gebruik ook goede foutafhandeling. Zorg dat dingen gelogd worden en zorg dat gebruikers alleen maar te zien krijgen wat ze horen te zien.

@Reshadd, het is verstandig om toch voor je design vanaf stap 1 te beginnen. Ook al heb je je PHP script al klaar, het is altijd verstandig om alles netjes te ordenen en voor het designen is stap 1 heel mooi om telkens op terug te vallen.
 
Jeroen VD

Jeroen VD

16/02/2012 19:06:33
Quote Anchor link
en te zorgen als je een foute inlog krijgt, dat die bezoeker doorgestuurd wordt naar een pagina die ook gestyled is ;)
 
Reshad F

Reshad F

16/02/2012 19:08:53
Quote Anchor link
daar ben ik met je inderdaad mee eens! ik zal even mijn fantasie zijn werk laten doen en kijken wat er uit komt, al weet ik niet of er op dit moment iets uitkomt aangezien ik word geteisterd door een virus op mijn evenwichts organen :P ( en ja het is net of je jezelf lamgezopen hebt) maar ik zal proberen eruit te halen wat er in zit!

dank voor de reacties tot nu toe! ;)

Toevoeging op 16/02/2012 19:10:27:

Jeroen vd op 16/02/2012 19:06:33:
en te zorgen als je een foute inlog krijgt, dat die bezoeker doorgestuurd wordt naar een pagina die ook gestyled is ;)



haha ja dat weet ik, was ik mee bezig ;)
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

16/02/2012 19:15:02
Quote Anchor link
Offtopic:Wouter zou ik misschien mogen weten wanneer stap 2 komt? Of ben je hier een tutorial voor aan het schrijven?
Alvast bedankt.
 
Wouter J

Wouter J

16/02/2012 19:24:33
Quote Anchor link
@Bas, ik denk er aan om dit in tutorial vorm te schrijven. Misschien wat makkelijker. Misschien dat ik hier wel wat stappen plaatst, het is maar net wanneer ik tijd heb :D
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

16/02/2012 19:27:52
Quote Anchor link
Haha ja oké is goed maakt niet uit hoor :) Heb de tijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.