youngstersforpeace

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »
Lieven

lieven

25/12/2004 01:51:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met de site www.jforpeace.info

Graag zou ik wat aanwijzingen krijgen van jullie, de site is bijlange nog niet af, en is ook officieel nog niet online, maar qua lay out enzo
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 03:20:47
 
Thijs -

Thijs -

25/12/2004 02:01:00
Quote Anchor link
Woont niemand in lapland ?
-> http://www.freepgs.com/skull/YFP/Conflict.php

Contacteer ons <-- klinkt in mijn ogen raar,

Verder goede site niet alles werkt nog, ok kan ik mee leven. alles zal ik centreren zodat het op hogere resoluties (ex. 1028x1024) ook in het midden staat

de achtergrond is grijs, en persoonlijk houd ik niet van grijs. en vooral geen egaal grijs. mischien een background plaajte ?

verder onderwerp goed, doelgroep weet ik niet.
ga zo door

Hiska
 
St.Chessere

St.Chessere

25/12/2004 02:01:00
Quote Anchor link
Warning: mysql_pconnect(): Access denied for user: 'root@localhost' (Using password: YES) in /drive2/fpgshttpd/skull/YFP/scripts/connect.php on line 14
Couldn't connect to server.

Effe goede paswoord gebruiken voor db connectie en we vertellen wat we van je lay out vinden ;)
 

25/12/2004 11:56:00
Quote Anchor link
Ik krijg dit foutmelding nog geen eens, hij doet helemaal niks. Server uitgevallen?
 
Lieven

lieven

25/12/2004 23:25:00
Quote Anchor link
kheb plots zwaar schijt met die site, als ik wil inloggen vind hij login.php niet. Dus hebik ff alles trug upgeloaden, en men connect lokaal ook, daarmee dat je die foutmelding krijg, maar keb dus ngo altijd shit mee die inlogge, kweet nie aan wat het ligt
 
Lieven

lieven

25/12/2004 23:26:00
Quote Anchor link
@ hiska, ik ben zelf maar 17 jaar ,daarom Youngsters for peace, maar feitelik is het voor iedereen bestemd die interresse heeft om in discussie te treden
 
Thijs -

Thijs -

25/12/2004 23:36:00
Quote Anchor link
lieven:
@ hiska, ik ben zelf maar 17 jaar ,daarom Youngsters for peace, maar feitelik is het voor iedereen bestemd die interresse heeft om in discussie te treden


dus moet je eigenlijk gewoon 'je' gebruiken.
voorbeeld. PHPHulp is ook voor iedereen maar ze gebruiken wel 'je' in hun tekst
Quote:
"Indien je een tutorial, script of boek hebt gevonden op een andere pagina en je wilt deze op PHPhulp.nl delen is dit toegestaan"


offtopic: nana ik heb de website wel lekker gezien
 
Lieven

lieven

25/12/2004 23:38:00
Quote Anchor link
je? wat bedoel je :p dan?
 
Lieven

lieven

26/12/2004 00:21:00
Quote Anchor link
ha, login werkt nu al, eindelijk
 
Bram Z

Bram Z

26/12/2004 01:04:00
Quote Anchor link
Doet me nog al veel denken aan de site van phpfreakz:
phpfreakz.nl
 
Thomas

thomas

26/12/2004 09:50:00
 
Thijs -

Thijs -

26/12/2004 09:53:00
Quote Anchor link
lieven:
je? wat bedoel je :p dan?


Quote:
Indien u als eindgebruiker hier niet mee akkoord kunt gaan kunt u uw argumenten steeds kwijt op onze forums. We vragen u echter om geen racistische of misplaatste berichten na te laten. We pleiten namelijk voor verdraagzaamheid.


dat bedoel ik.. in vind dat je 'u' beter kan veranderen in 'je'
 
Lieven

lieven

26/12/2004 10:42:00
Quote Anchor link
aaaaaaah k, zal ik achteraf vervangen.

Phpfreakz? mja is louter toeval hoor
 
Mitch X

Mitch X

26/12/2004 10:47:00
Quote Anchor link
lieven:
aaaaaaah k, zal ik achteraf vervangen.

Phpfreakz? mja is louter toeval hoor


Daarvoor zijn er teveel matches ...
 
Lieven

lieven

26/12/2004 10:50:00
Quote Anchor link
jach, kijk eens op www.chengetheworld.org Daar is de vorm ook gelijkaardig, Rood komt voort uit onze politieke kleur (progressief links) verder is de opvulling idd gelijkaardig, toeval, zal ik dan wel ff veranderen. Trouwens wat maakt het ook de doelgroep is totaal verschillend
 
Lieven

lieven

26/12/2004 11:16:00
Quote Anchor link
wat vinden jullie anders van de inhoud?
 
Lieven

lieven

26/12/2004 11:16:00
Quote Anchor link
Quote:
wat vinden jullie anders van de inhoud?


waarmee ik bedoel, de opzet rond het project
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

26/12/2004 14:05:00
Quote Anchor link
Beetje verwarrend:
Youngsters for peace op het domein jforpeace.info.

Verder idd een hoog PHPFreakz-gehalte.

Elwin
 
B a s
Beheerder

B a s

26/12/2004 14:11:00
Quote Anchor link
Mijn eerste indruk was ook heel erg blokkerig .. phpfreakz deed me er ook meteen aan denken..

wat tips, ander kleur gebruik, andere indeling, en gebruik css borders ipv border=1 .. dan krijg je een subtieler randje en is ook veel mooier
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.