auto's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Gerben G

Gerben G

31/05/2006 22:47:00
Quote Anchor link
@ jordy

er is zeker niks mis met producten van macromedia

maar ze laden alleen zo traaaaaag
 
PHP hulp

PHP hulp

09/06/2024 07:51:25
 
Jelle -

Jelle -

31/05/2006 22:49:00
Quote Anchor link
1-0 voor jou :P
licht ook een beetje aan je pc en wat je allemaal aan hebt. thuis opent het 'vrij snel' maar op school moet ik een minuut wachten :-)
Alsnog laad dat andere programma (wat jij voorstelde) sneller.
 
Gerben G

Gerben G

31/05/2006 22:51:00
Quote Anchor link
Aan mijn pc zal het niet liggen

AMD athlon 64 3500+
met 1 GB geheugen
 
Jelle -

Jelle -

31/05/2006 22:53:00
Quote Anchor link
Quote:
...en wat je allemaal aan hebt...

;-)
Quote:
AMD athlon 64 3500+
met 1 GB geheugen

Dat je die info vrij durft te geven, als ik zo'n slechte pc had, dan zou ik dat niet gedaan hebben :S:S:S

Kidding, nice stuf!

Back on topic?
 
Andries Louw Wolthuizen

Andries Louw Wolthuizen

31/05/2006 23:01:00
Quote Anchor link
Offtopic:

Mijn pc:
Processor: Intel Pentium D 830 (3.0 GHz, 2 x 1MB L2 Cache, 800 MHz FSB, Dual Core)
Geheugen: 2x 512MB DDR2-SRAM (533 MHz, 64 Bit, Dual-Channel)
Videokaart: Nvidia GeForce 6700 XL, 128 MB, 533 MHz (Scart, S-Video-Out, ...) <- (Eerste die vervangen moet worden :p)
Harde schijven: 2x Seagate 250GB (8MB Cache, S-ATA, 7.200 RPM)
Sony 16x Dual Layer Multi-Standard DVD-/CD-brander met Lightscribe-Technologie
Sony 16x DVD-ROM
En nog meer van die fratsen..


Maar de producten van Macromedia zijn nou niet bepaal handig te noemen voor PHP. (except HomeSite misschien..)
 
Flexx

flexx

31/05/2006 23:25:00
Quote Anchor link
wat heb dit met topic auto te maken?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/05/2006 23:37:00
Quote Anchor link
Ik wil niet zeuren hoor, maar ik gebruik Dreamweaver en Flash, vaak tegelijktijdig.. (regelmatig draai ik ook Fireworks er nog naast) op een AMD 1800+ met 512 intern (laptop).

Enneh, bij mij draait het allemaal soepeltjes.
 
Alfred -

Alfred -

01/06/2006 00:10:00
Quote Anchor link
Robert:
Ik wil niet zeuren hoor, maar ik gebruik Dreamweaver en Flash, vaak tegelijktijdig.. (regelmatig draai ik ook Fireworks er nog naast) op een AMD 1800+ met 512 intern (laptop).

Enneh, bij mij draait het allemaal soepeltjes.


Idem hier. Intel Centrino 1.5Ghz, 512MB ram. Dreamweaver start op binnen 10 seconden, Flash doet er iets langer over, maar ook soepel.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

01/06/2006 07:29:00
Quote Anchor link
Kom ik aan met de traagste computer ter wereld:

450 mhz

geheugen: 192mb (daarom loopt ie vast als ik msn en WMP aan heb :p)

C:/ + D:/ schijf samen 40 Gb

op c:/ : 7.85 GB
op d:/ : 37.2 GB

maar zelf als ik programma's zoals dreamweaver

Paint shop pro of macromedia hier op mijn computer installeer werken ze wel:) (meestal dan)

laden duurt wel lang altijd maar eenmaal geladen loopt ie redelijk soepeltjes zolang ik dan niks anders doe:)

maar om ff terug te gaan

Als je zo een game gaat maken ken je:

PHP designers 2006 betá mischien wel gebruiken die kijkt adn of er fouten in je scripts zitten:)

GR. mebus!
 
Mark L

Mark L

01/06/2006 18:46:00
Quote Anchor link
weer back to the point...

ik ben trouwens ook besig met zo'n soort gamesite (ander onderwerp) en kheb wel door dat zoiets niet kort (lang dus) duurt...

dus bedenk 3x voor ej eraan begint.. ik vint het wel leuk om te doen.. alleen tja.. of me vrienden er altijd zo blij mee zijn?:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark L
 
Daniel

Daniel

01/06/2006 18:50:00
Quote Anchor link
en als je nou een ferrarie tege een lada laat rijden, is het dan nogsteeds rand(1,2) dan zou t vreselijk oneerlijk zijn dat een lada zou winne xD
 
Mark L

Mark L

01/06/2006 19:05:00
Quote Anchor link
Zoals ik al zei:

Markiej:
moet je met procenten enzo doen...

F1 = 10000
smart = 100

10000 + 100 = 10100

F1 10000 / 10100 * 100 = afgerond 99%
Smart 100 / 10100 * 100 = afgerond 1%

zoveel kans om te winnen...

zulk soort spellen zijn altijd 1 grote rekensom...

en dan kan je zo doen:

F1 daagt smart uit
F1 = auto1
Smart = auto2

$getal = rand(1,100);
if ($getal <= $auto1 (99% dus)) {
//auto1 wint
}
elseif ($getal > $auto2 (1% dus)) {
//auto2 wint
}
else {
echo "De wedstrijd heeft niet plaatsgevonden door een storing in 1 van de auto's.";
}


Zoiets?
 
Daniel

Daniel

01/06/2006 19:07:00
Quote Anchor link
ups nie gezien :$ :P
 
Mark L

Mark L

01/06/2006 19:35:00
Quote Anchor link
lol:P staat op pagina 1
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.