Contact formulier intregeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

16/07/2015 21:38:55
Quote Anchor link
Ik heb dus een contact formulier op de homepage waar mensen hun naam kunnen invullen en email adres etc.
Ik wil nu van dit contact formulier nog een pagina maken die de klant krijgt wanneer deze is ingelogt.
Dit doe ik gewoon via contact2.php
Hij hoeft dan alleen de titel en het bericht in te vullen.
Hoe zorg ik dan dat de email en de gebruikersnaam van de klant meegezonden wordt in de email?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 16:05:39
 
Eddy E

Eddy E

16/07/2015 21:40:41
Quote Anchor link
Ik zou dezelfde pagina doen, maar zodra ze ingelogd zijn alvast hun naam invullen.
En eventueel een <input type="hidden"> er van maken. Dan zien ze ze niet, maar is het er wel. Zo houd je 1 script.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/07/2015 21:46:58
Quote Anchor link
Wanneer een klant is ingelogd dan weet je toch zijn/haar emailadres etc. al.
 

17/07/2015 18:55:19
Quote Anchor link
@Eddy.

Dit gaat nogal moeilijk want het zijn verplichtte velden.

@SanThe

Klopt, en deze gegevens kan ik prima op de site laten zien, nu alleen nog zonder dat de klant het zelf in hoeft te vullen.

Weet niet of het hier mag, maar zou iemand hiernaar willen kijken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
<?php
////////////////////////////////////////////////
/// formherhaling
/// xhtml compatible
///////////////////////////////////////////

//output buffering aanzetten om leuke errors te verhelpen/voorkomen

ob_start();

//headers alvast instellen

header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");


/////////////////////////////////////////////////////
/// Variablen die ingesteld moeten worden
/////////////////////////////////////////////////////

// Maanden, hoef je eigen niks aan te wijzigen, tenzij je
// natuurlijk de maanden in het engels wil ontvangen

$SETTINGS['maanden']                       = array(
'01' => 'Januari',
'02' => 'Februari',
'03' => 'Maart',
'04' => 'April',
'05' => 'Mei',
'06' => 'Juni',
'07' => 'Juli',
'08' => 'Augustus',
'09' => 'September',
'10' => 'Oktober',
'11' => 'November',
'12' => 'December'
);

// email adres(sen) waar het naartoe moet
// naam_van_persoon => email adres

$SETTINGS['emails'] = array('Helpdesk'        => '[email protected]',
                            );


//standaard persoon die aangekruist staat (email adres)
$SETTINGS['stdmail'] = 'helpdesk';

//onderwerpen gebruiken?
//true / false

$SETTINGS['do_onderwerpen'] = true;

//welke onderwerpen?
// id => onderwerp

$SETTINGS['onderwerpen'] = array(1  => 'Suggestie',
                                 2  => 'Klacht',
                                 3  => 'Ideëen',
                                 4  => 'Anders',
                                 );


//wat is het standaard onderwerp
// $SETTINGS['onderwerpen'][ id_van onderwerp ]

$SETTINGS['stdsub'] = $SETTINGS['onderwerpen'][4];

// html email of plain text? kies uit:
// text/html - text/plain

$SETTINGS['mime'] = 'text/html';

//datum formaat volgens php's date() functie
$SETTINGS['datum_formaat'] = 'd-m-Y H:i:s';

//tijdzone waar je in zit
$SETTINGS['timezone'] = 1;

//STA, Server Time Adjustment in minuten. Zegt het al...
$SETTINGS['adjustment'] = 0;

//input: minimale en maximale string lengte van naam?
$SETTINGS['naam_min'] = 3;
$SETTINGS['naam_max'] = 20;

//input: minimale en maximale string lengte van bedrijf?
$SETTINGS['bedrijf_min'] = 3;
$SETTINGS['bedrijf_max'] = 20;

//input: minimale en maximale string lengte van telefoon?
$SETTINGS['telefoon_min'] = 3;
$SETTINGS['telefoon_max'] = 20;

//input: minimale en maximale string lengte van titel?
$SETTINGS['titel_min'] = 4;
$SETTINGS['titel_max'] = 40;

//input: minimale en maximale string lengte van titel?
$SETTINGS['email_min'] = 4;
$SETTINGS['email_max'] = 40;

//input: minimale en maximale string lengte van bericht? maximale woord lengte?
$SETTINGS['bericht_min'] = 20;
$SETTINGS['bericht_max'] = 10000;
$SETTINGS['bericht_wmx'] = 50;

//bericht dat weergegeven wordt bovenaan het formulier, html ingeschakelt
//hoeft er niks? laat dan &nbsp; staan

$SETTINGS['bericht_top'] = '<div align="left"><h2></h2></div>';

//bericht dat weergegeven wordt nadat het emailtje successvol is verzonden
$SETTINGS['bericht_suc']  = 'Bedankt voor het contact opnemen met WebsiteMasters.';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= 'U zult zo spoedig mogelijk bericht krijgen. <br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= 'We gaan vertrouwelijk met informatie om en ';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= 'uw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.<br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= 'Hotmail gebruikers: Kijk goed in je spam folder voor onze reactie.<br /> ';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';

//kijken voor een geldige email adres? true voor ja, false voor nee
$SETTINGS['email_check'] = true;

//foutmelding om te weergeven als het verzenden van
//de email niet is gelukt(dus als mail() FALSE geeft)
//html ingeschakelt

$SETTINGS['no_email'] = 'Er is een fout opgetreden';

//foutmelding om te weergeven als degene al een emailtje heeft verzonden. html ingeschakelt
$SETTINGS['error_spam'] = 'U heeft al eens een email gestuurd vandaag! Wij doen ons best binnen 24 uur te reageren!';

//tijd wanneer het koekje beschimmeld raakt ( in andere taal: cookie verloop tijd)
$SETTINGS['expire_cookie'] = time() + (3600 * 24); //verloopt na een dag


/// niks meer te editen

// error reporting goed zetten

error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);
//////////////////////////////
/// functies defineeren
////////////////////////////


function parse_incoming() {
    ////////////////////////////////////////////////
    /// Deze functie geeft al het 'incoming' via
    /// _POST en _GET terug. _POST heeft voorrang,
    /// dus als een key in _GET al bestaat, wordt
    /// de key overgeschreven
    ////////////////////////////////////////////////
    /// array parse_incoming( void );


    $return = array();

    
    //eerst get,
    foreach ($_GET as $k => $v) {
        if (!is_array($v)) {
            $return[ $k ] = clean_value($v);
        }
    }

    
    //en dan post!
    foreach ($_POST as $k => $v) {
        if (!is_array($v)) {
            $return[ $k ] = clean_value($v);
        }
    }

    return $return;

}

function
clean_value($val) {
        global $site;
        
        if ($val == "")
        {

            return "";
        }

        
        $val = str_replace( "&#032;", " ", $val );

        $val = str_replace( chr(0xCA), "", $val );
        
        $val = str_replace( "&"            , "&amp;"         , $val );
        $val = str_replace( "<!--"         , "&#60;&#33;--"  , $val );
        $val = str_replace( "-->"          , "--&#62;"       , $val );
        $val = preg_replace( "/<script/i"  , "&#60;script"   , $val );
        $val = str_replace( ">"            , "&gt;"          , $val );
        $val = str_replace( "<"            , "&lt;"          , $val );
        $val = str_replace( "\""           , "&quot;"        , $val );
        $val = preg_replace( "/\n/"        , "<br>"          , $val );
        $val = preg_replace( "/\\\$/"      , "&#036;"        , $val );
        $val = preg_replace( "/\r/"        , ""              , $val );
        $val = str_replace( "!"            , "&#33;"         , $val );
        $val = str_replace( "'"            , "&#39;"         , $val );

        $val = preg_replace("/&amp;#([0-9]+);/s", "&#\\1;", $val );
        
        $val = stripslashes($val);
        
        $val = preg_replace( "/\\\(?!&amp;#|\?#)/", "&#092;", $val );
        
        return $val;
}

function
checkcookie() {
    ///////////////////////////////////////////////
    /// Deze functie kijkt voor een cookie,
    /// in dit geval of de gast al eens een
    /// mailtje heeft gestuurd.
    // geeft false voor ja, true voor nee
    ///////////////////////////////////////////////
    /// boolean checkcookie( void );


    if ($_COOKIE['sendmail'] == "yeah") {
        return false;
    }

    return true;
}


function
vervang_maand($datum) {
    //////////////////////////////////////////////////
    /// Deze functie gaat ervan uit dat $datum het
    /// volgende datum formaat gebruikt:
    /// d-m-Y H:i:xxxx
    /// d/m/Y H:i:xxxx
    /// d.m.y H:i:xxx
    /// Je zou natuurlijk strftime() kunnen gebruiken
    /// maar omdat we dan gebruik gaan maken van de
    /// ingebakken taalpakketten van php en het kan
    /// wel eens gebeuren dat men alleen engels
    /// in die versie heeft gestopt en dus nederlands
    /// niet ondersteund wordt.
    ////////////////////////////////////////////////
    /// string vervang_maand(string date);

    global $SETTINGS;
    list($dag, $maand, $rest) = split('[/.-]', $datum);
    foreach ($SETTINGS['maanden'] as $nummer => $naam) {
        $maand = str_replace ($nummer, $naam, $maand);
    }

    $temp_array = array( $dag, $maand, $rest);
    $datum = implode(" ", $temp_array);
    return $datum;
}

function
validate_email($input) {
    ///////////////////////////////////////
    /// Kijkt of $input een geldig
    /// email adres bevat
    /////////////////////////////////////
    /// boolean validate_email( string email );


    if (!preg_match("/^[A-Za-z0-9._\-]+\@[A-Za-z0-9._\-]+\.[A-Za-z]{2,4}$/",$input)) {
        return false;
    }

    return true;
}

function
checkstring($input, $minstrlen = 3, $maxstrlen = 10000, $maxwordlen = 300) {
    ////////////////////////////////
    /// Check $input string
    /// Geeft false als het niet goed is
    /// geeft true als de string $input
    /// oke is
    /////////////////////////////
    /// boolean checkstring(string input, [int minimaal tekens, [int maximaal tekens, [int maximaal woord lengte]]]);


    if (empty($input)) {
        return false;
    }

    if (strlen($input) < $minstrlen) {
        return false;
    }

    if (strlen($input) > $maxstrlen) {
        return false;
    }


    $temp_array = explode(" ", $input);
    foreach ($temp_array as $woord) {
        if (strlen($woord) > $maxwordlen) {
            return false;
        }
    }

    return true;
    
}

function
get_date($timezone = 1, $adjustment = 0) {
    ////////////////////////////////////////////////
    /// Verkrijg de datum en tijd van een tijdzone
    /////////////////////////////////////
    /// string get_date( [int timezone, [int adjustment]] );

    global $SETTINGS;
    $adjustment = $adjustment / 60;
    $date = gmdate($SETTINGS['datum_formaat'], time() + 3600*($adjustment + $timezone + date("I")));
    
    return $date;
}

function
show_form($naam = '', $email = '', $bedrijf = '', $telefoon = '', $titel = '', $bericht = '', $error = false, $to = false, $onderwerp = false) {
    ///////////////////////////////////////////////
    /// Laat formulier zien. Error als opgegeven
    ////////////////////////////////////////////////
    /// void show_form( [string naam, [string email, [string titel, [string bericht, [string error]]]]] );

    global $SETTINGS;
    if ($error == false) {
        $header = $SETTINGS['bericht_top'];
    }
else {
        $header = '<span style="color:#FF0000;font-weight:bold;">'.$error.'</span>';
    }


    if ($to == false) {
        $to = $SETTINGS['stdmail'];
    }

    if ($onderwerp == false) {
        $onderwerp = $SETTINGS['stdsub'];
    }

    $t = $_SERVER['PHP_SELF'];
    $s = explode("/", $_SERVER['PHP_SELF']);
    $this_file = $s[ count($s) - 1 ];
    echo '<form name="contact" action="'.$this_file.'" method="post">';
    echo '<input type="hidden" name="ip" value="'.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'" />';
    echo '<input type="hidden" name="act" value="dosend" />';

    echo '<table>'; //hier kun je eventueel nog style info aan toevoegen

    echo '<tr><td colspan="2" align="center">'.$header.'</td></tr>';
    echo '<tr><td align="left" valign="top">Naam:</td><td align="left"><input type="text" name="naam" value="'.$naam.'" size="75" maxlength="'.$SETTINGS['naam_max'].'" /></td></tr>';
    echo '<tr><td align="left" valign="top">Email:</td><td align="left"><input type="text" name="email" value="'.$email.'" size="75" maxlength="'.$SETTINGS['email_max'].'" /></td></tr>';
    echo '<tr><td align="left" valign="top">Bedrijf:</td><td align="left"><input type="text" name="bedrijf" value="'.$bedrijf.'" size="75" maxlength="'.$SETTINGS['bedrijf_max'].'" /></td></tr>';
    echo '<tr><td align="left" valign="top">Telefoonnummer:</td><td align="left"><input type="text" name="telefoon" value="'.$telefoon.'" size="75" maxlength="'.$SETTINGS['telefoon_max'].'" /></td></tr>';
    echo '<tr><td align="left" valign="top">Kies:</td><td align="left">';
    foreach ($SETTINGS['emails'] as $name => $adres) {
        $name = htmlentities($name);
        echo '<input type="radio" name="to" value="'.str_replace('_', ' ', $name).'" id="'.str_replace('_', ' ', $name).'" ';
        if (strtolower($to) == strtolower($name)) {
            echo 'checked="checked" ';
        }

        echo '/><label for="'.str_replace('_', ' ', $name).'">'.$name.'</label><br />';
    }

    print '</td></tr>';
    if ($SETTINGS['do_onderwerpen'] == true) {
        print '<tr><td align="left" valign="top">Onderwerp:</td>';
        print '<td align="left"><select name="onderwerp">';
        foreach ($SETTINGS['onderwerpen'] as $id => $sub) {
            print '<option value="'.$id.'" ';
            if ($sub == $onderwerp) {
                print 'selected="selected"';
            }

            print '>'.htmlentities($sub).'</option>';
        }

        print '</select></td></tr>';
    }


    echo '<tr><td align="left" valign="top">Titel:</td><td align="left"><input type="text" name="titel" value="'.$titel.'" size="75" maxlength="'.$SETTINGS['titel_max'].'" /></td></tr>';
    echo '<tr><td align="left" valign="top">Je bericht:</td><td align="left"><textarea name="bericht" cols="75" rows="7" wrap="soft">'.$bericht.'</textarea></td>';
    echo '<tr><td align="center" colspan="2"><input type="submit" name="submit" value="Verzend email" /></td></tr>';
    echo '</table></form>';
    echo '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
    echo '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
    echo '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
    echo '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
    echo '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
}

function
sendmail($naam, $email, $bedrijf, $telefoon, $titel, $bericht, $ip, $datum, $to, $onderwerp) {
    //////////////////////////////////////////////
    /// Stuurt emaitje. Gebruikt de $SETTINGS var
    /// en geeft false als het niet lukt
    /////////////////////////////////////////////
    /// boolean sendmail( string naam, string email, string titel, string bericht, string ip);

    global $SETTINGS;
    $to  = $SETTINGS['emails'][ str_replace(' ', '_', $to) ];
    $sub = $SETTINGS['onderwerpen'][ $onderwerp ];

    $subject = "Contact Formulier - ".$naam.": ".$titel;
    if ($SETTINGS['mime'] == "text/html") {
        $headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
        $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";

        $message  = "<html><head>";
        $message .= "</head><body>";
        $message .= "Iemand heeft het contact formulier ingevuld!<br /><br />";
        $message .= "<table>";
        $message .= "<tr><td>Naam:</td><td>".$naam."</td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Email:</td><td><a href=\"mailto:".$email."\">".$email."</a></td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Onderwerp:</td><td>".htmlentities($sub)."</td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Bedrijf:</td><td>".$bedrijf."</td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Telefoonnummer:</td><td>".$telefoon."</td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Titel:</td><td>".$titel."</td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Bericht:</td><td>".$bericht."</td></tr>";
        $message .= "<tr><td colspan=\"2\">&nbsp;</td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Datum:</td><td>".vervang_maand($datum)."</td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Ip:</td><td><a href=\"http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois\">".$ip."</a></td></tr>";
        $message .= "</table></body></html>";


    }
else {
        $headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
        $headers .= "Content-type: text/plain; charset=iso-8859-1\r\n";

        $message  = "==============================================\n";
        $message .= "Iemand heeft het contact formulier ingevuld!\n";
        $message .= "==============================================\n";
        $message .= "\n";
        $message .= "Naam:\n";
        $message .= $naam."\n\n";
        $message .= "Email:\n";
        $message .= $email."\n\n";  
        $message .= "bedrijf:\n";
        $message .= $bedrijf."\n\n";
        $message .= "telefoon:\n";
        $message .= $telefoon."\n\n";
        $message .= "onderwerp:\n";        
        $message .= $sub."\n\n";
        $message .= "Titel:\n";
        $message .= $titel."\n\n";
        $message .= "Bericht:\n";
        $message .= $bericht."\n\n";
        $message .= "\n";
        $message .= "Datum:\n";
        $message .= vervang_maand($datum)."\n\n";
        $message .= "Ip adres:\n";
        $message .= $ip."\n\n";

    }

    $headers .= "From: Php automailer <{$email}>\r\n";

    if (!mail($to, $subject, $message, $headers)) {
        return false;
    }

    return true;
}


///////////////////////////
/// En nu het script.....
///////////////////////////



$IN = parse_incoming();

if (checkcookie()) {
    if ($IN['act'] != 'dosend') {
        show_form();
    }
else {
        $err = false;
        if (!checkstring($IN['naam'], $SETTINGS['naam_min'], $SETTINGS['naam_max'])) {
            $err = 'Geen naam ingevoerd of je naam is te kort of te lang.';
        }
elseif (!checkstring($IN['email'], $SETTINGS['email_min'], $SETTINGS['email_max'])) {
            $err = 'Geen email ingevoerd of je email is te kort of te lang.';
        }
elseif (!validate_email($IN['email']) && $SETTINGS['email_check'] == true) {
            $err = 'Ongeldig email adres ingevoerd.';
        }
elseif (!checkstring($IN['titel'], $SETTINGS['titel_min'], $SETTINGS['titel_max'])) {
            $err = 'Geen titel ingevoerd of je titel is te kort of te lang.';
        }
elseif (!checkstring($IN['bericht'], $SETTINGS['bericht_min'], $SETTINGS['bericht_max'])) {
            $err = 'Geen bericht ingevoerd of je bericht is te kort of te lang.';
                    }
elseif (!checkstring($IN['telefoon'], $SETTINGS['telefoon_min'], $SETTINGS['telefoon_max'])) {
            $err = 'Geen telefoonnummer ingevoerd of ongeldig.';
                    }
elseif (!checkstring($IN['bedrijf'], $SETTINGS['bedrijf_min'], $SETTINGS['bedrijf_max'])) {
            $err = 'Bedrijfs naam te lang.';
        }

        if ($err == false) {
            $datum = get_date($SETTINGS['timezone'], $SETTINGS['adjustment']);
            if (!sendmail($IN['naam'], $IN['email'], $IN['bedrijf'], $IN['telefoon'], $IN['titel'], $IN['bericht'], $IN['ip'], $datum, $IN['to'], $IN['onderwerp'])) {
                echo $SETTINGS['no_email'];
            }
else {
                echo $SETTINGS['bericht_suc'];
                setcookie('sendmail', "yeah", $SETTINGS['expire_cookie']);
            }
        }
else {
            show_form($IN['naam'], $IN['email'], $IN['bedrijf'], $IN['telefoon'], $IN['titel'], $IN['bericht'], $err, $IN['to'], $IN['onderwerp']);
        }
    }
}
else {
    echo $SETTINGS['error_spam'];
}


//laten we nu maar alles outputten, het is genoeg
//geweest voor deze keer en er komen toch
//geen headers meer ^^

ob_end_flush();
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

17/07/2015 20:18:41
Quote Anchor link
Graag alleen relevante code plaatsen.
 

17/07/2015 20:36:48
Quote Anchor link
Eigenlijk wou ik vragen of iemand het voor me kon doen.
Heb niet zo heel veel ervaring met php.

De pagina maakt nog geen contact met de leden tabel.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/07/2015 21:10:11
Quote Anchor link
Jasper Schellekens op 17/07/2015 20:36:48:
Eigenlijk wou ik vragen of iemand het voor me kon doen.

Plaats een vacature.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.