Contact formulier intregeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

16/07/2015 21:38:55
Quote Anchor link
Ik heb dus een contact formulier op de homepage waar mensen hun naam kunnen invullen en email adres etc.
Ik wil nu van dit contact formulier nog een pagina maken die de klant krijgt wanneer deze is ingelogt.
Dit doe ik gewoon via contact2.php
Hij hoeft dan alleen de titel en het bericht in te vullen.
Hoe zorg ik dan dat de email en de gebruikersnaam van de klant meegezonden wordt in de email?
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 05:09:41
 
Eddy E

Eddy E

16/07/2015 21:40:41
Quote Anchor link
Ik zou dezelfde pagina doen, maar zodra ze ingelogd zijn alvast hun naam invullen.
En eventueel een <input type="hidden"> er van maken. Dan zien ze ze niet, maar is het er wel. Zo houd je 1 script.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/07/2015 21:46:58
Quote Anchor link
Wanneer een klant is ingelogd dan weet je toch zijn/haar emailadres etc. al.
 

17/07/2015 18:55:19
Quote Anchor link
@Eddy.

Dit gaat nogal moeilijk want het zijn verplichtte velden.

@SanThe

Klopt, en deze gegevens kan ik prima op de site laten zien, nu alleen nog zonder dat de klant het zelf in hoeft te vullen.

Weet niet of het hier mag, maar zou iemand hiernaar willen kijken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
<?php
////////////////////////////////////////////////
/// formherhaling
/// xhtml compatible
///////////////////////////////////////////

//output buffering aanzetten om leuke errors te verhelpen/voorkomen

ob_start();

//headers alvast instellen

header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");


/////////////////////////////////////////////////////
/// Variablen die ingesteld moeten worden
/////////////////////////////////////////////////////

// Maanden, hoef je eigen niks aan te wijzigen, tenzij je
// natuurlijk de maanden in het engels wil ontvangen

$SETTINGS['maanden']                       = array(
'01' => 'Januari',
'02' => 'Februari',
'03' => 'Maart',
'04' => 'April',
'05' => 'Mei',
'06' => 'Juni',
'07' => 'Juli',
'08' => 'Augustus',
'09' => 'September',
'10' => 'Oktober',
'11' => 'November',
'12' => 'December'
);

// email adres(sen) waar het naartoe moet
// naam_van_persoon => email adres

$SETTINGS['emails'] = array('Helpdesk'        => '[email protected]',
                            );


//standaard persoon die aangekruist staat (email adres)
$SETTINGS['stdmail'] = 'helpdesk';

//onderwerpen gebruiken?
//true / false

$SETTINGS['do_onderwerpen'] = true;

//welke onderwerpen?
// id => onderwerp

$SETTINGS['onderwerpen'] = array(1  => 'Suggestie',
                                 2  => 'Klacht',
                                 3  => 'Ideëen',
                                 4  => 'Anders',
                                 );


//wat is het standaard onderwerp
// $SETTINGS['onderwerpen'][ id_van onderwerp ]

$SETTINGS['stdsub'] = $SETTINGS['onderwerpen'][4];

// html email of plain text? kies uit:
// text/html - text/plain

$SETTINGS['mime'] = 'text/html';

//datum formaat volgens php's date() functie
$SETTINGS['datum_formaat'] = 'd-m-Y H:i:s';

//tijdzone waar je in zit
$SETTINGS['timezone'] = 1;

//STA, Server Time Adjustment in minuten. Zegt het al...
$SETTINGS['adjustment'] = 0;

//input: minimale en maximale string lengte van naam?
$SETTINGS['naam_min'] = 3;
$SETTINGS['naam_max'] = 20;

//input: minimale en maximale string lengte van bedrijf?
$SETTINGS['bedrijf_min'] = 3;
$SETTINGS['bedrijf_max'] = 20;

//input: minimale en maximale string lengte van telefoon?
$SETTINGS['telefoon_min'] = 3;
$SETTINGS['telefoon_max'] = 20;

//input: minimale en maximale string lengte van titel?
$SETTINGS['titel_min'] = 4;
$SETTINGS['titel_max'] = 40;

//input: minimale en maximale string lengte van titel?
$SETTINGS['email_min'] = 4;
$SETTINGS['email_max'] = 40;

//input: minimale en maximale string lengte van bericht? maximale woord lengte?
$SETTINGS['bericht_min'] = 20;
$SETTINGS['bericht_max'] = 10000;
$SETTINGS['bericht_wmx'] = 50;

//bericht dat weergegeven wordt bovenaan het formulier, html ingeschakelt
//hoeft er niks? laat dan &nbsp; staan

$SETTINGS['bericht_top'] = '<div align="left"><h2></h2></div>';

//bericht dat weergegeven wordt nadat het emailtje successvol is verzonden
$SETTINGS['bericht_suc']  = 'Bedankt voor het contact opnemen met WebsiteMasters.';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= 'U zult zo spoedig mogelijk bericht krijgen. <br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= 'We gaan vertrouwelijk met informatie om en ';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= 'uw gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.<br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= 'Hotmail gebruikers: Kijk goed in je spam folder voor onze reactie.<br /> ';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
$SETTINGS['bericht_suc'] .= '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';

//kijken voor een geldige email adres? true voor ja, false voor nee
$SETTINGS['email_check'] = true;

//foutmelding om te weergeven als het verzenden van
//de email niet is gelukt(dus als mail() FALSE geeft)
//html ingeschakelt

$SETTINGS['no_email'] = 'Er is een fout opgetreden';

//foutmelding om te weergeven als degene al een emailtje heeft verzonden. html ingeschakelt
$SETTINGS['error_spam'] = 'U heeft al eens een email gestuurd vandaag! Wij doen ons best binnen 24 uur te reageren!';

//tijd wanneer het koekje beschimmeld raakt ( in andere taal: cookie verloop tijd)
$SETTINGS['expire_cookie'] = time() + (3600 * 24); //verloopt na een dag


/// niks meer te editen

// error reporting goed zetten

error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE);
//////////////////////////////
/// functies defineeren
////////////////////////////


function parse_incoming() {
    ////////////////////////////////////////////////
    /// Deze functie geeft al het 'incoming' via
    /// _POST en _GET terug. _POST heeft voorrang,
    /// dus als een key in _GET al bestaat, wordt
    /// de key overgeschreven
    ////////////////////////////////////////////////
    /// array parse_incoming( void );


    $return = array();

    
    //eerst get,
    foreach ($_GET as $k => $v) {
        if (!is_array($v)) {
            $return[ $k ] = clean_value($v);
        }
    }

    
    //en dan post!
    foreach ($_POST as $k => $v) {
        if (!is_array($v)) {
            $return[ $k ] = clean_value($v);
        }
    }

    return $return;

}

function
clean_value($val) {
        global $site;
        
        if ($val == "")
        {

            return "";
        }

        
        $val = str_replace( "&#032;", " ", $val );

        $val = str_replace( chr(0xCA), "", $val );
        
        $val = str_replace( "&"            , "&amp;"         , $val );
        $val = str_replace( "<!--"         , "&#60;&#33;--"  , $val );
        $val = str_replace( "-->"          , "--&#62;"       , $val );
        $val = preg_replace( "/<script/i"  , "&#60;script"   , $val );
        $val = str_replace( ">"            , "&gt;"          , $val );
        $val = str_replace( "<"            , "&lt;"          , $val );
        $val = str_replace( "\""           , "&quot;"        , $val );
        $val = preg_replace( "/\n/"        , "<br>"          , $val );
        $val = preg_replace( "/\\\$/"      , "&#036;"        , $val );
        $val = preg_replace( "/\r/"        , ""              , $val );
        $val = str_replace( "!"            , "&#33;"         , $val );
        $val = str_replace( "'"            , "&#39;"         , $val );

        $val = preg_replace("/&amp;#([0-9]+);/s", "&#\\1;", $val );
        
        $val = stripslashes($val);
        
        $val = preg_replace( "/\\\(?!&amp;#|\?#)/", "&#092;", $val );
        
        return $val;
}

function
checkcookie() {
    ///////////////////////////////////////////////
    /// Deze functie kijkt voor een cookie,
    /// in dit geval of de gast al eens een
    /// mailtje heeft gestuurd.
    // geeft false voor ja, true voor nee
    ///////////////////////////////////////////////
    /// boolean checkcookie( void );


    if ($_COOKIE['sendmail'] == "yeah") {
        return false;
    }

    return true;
}


function
vervang_maand($datum) {
    //////////////////////////////////////////////////
    /// Deze functie gaat ervan uit dat $datum het
    /// volgende datum formaat gebruikt:
    /// d-m-Y H:i:xxxx
    /// d/m/Y H:i:xxxx
    /// d.m.y H:i:xxx
    /// Je zou natuurlijk strftime() kunnen gebruiken
    /// maar omdat we dan gebruik gaan maken van de
    /// ingebakken taalpakketten van php en het kan
    /// wel eens gebeuren dat men alleen engels
    /// in die versie heeft gestopt en dus nederlands
    /// niet ondersteund wordt.
    ////////////////////////////////////////////////
    /// string vervang_maand(string date);

    global $SETTINGS;
    list($dag, $maand, $rest) = split('[/.-]', $datum);
    foreach ($SETTINGS['maanden'] as $nummer => $naam) {
        $maand = str_replace ($nummer, $naam, $maand);
    }

    $temp_array = array( $dag, $maand, $rest);
    $datum = implode(" ", $temp_array);
    return $datum;
}

function
validate_email($input) {
    ///////////////////////////////////////
    /// Kijkt of $input een geldig
    /// email adres bevat
    /////////////////////////////////////
    /// boolean validate_email( string email );


    if (!preg_match("/^[A-Za-z0-9._\-]+\@[A-Za-z0-9._\-]+\.[A-Za-z]{2,4}$/",$input)) {
        return false;
    }

    return true;
}

function
checkstring($input, $minstrlen = 3, $maxstrlen = 10000, $maxwordlen = 300) {
    ////////////////////////////////
    /// Check $input string
    /// Geeft false als het niet goed is
    /// geeft true als de string $input
    /// oke is
    /////////////////////////////
    /// boolean checkstring(string input, [int minimaal tekens, [int maximaal tekens, [int maximaal woord lengte]]]);


    if (empty($input)) {
        return false;
    }

    if (strlen($input) < $minstrlen) {
        return false;
    }

    if (strlen($input) > $maxstrlen) {
        return false;
    }


    $temp_array = explode(" ", $input);
    foreach ($temp_array as $woord) {
        if (strlen($woord) > $maxwordlen) {
            return false;
        }
    }

    return true;
    
}

function
get_date($timezone = 1, $adjustment = 0) {
    ////////////////////////////////////////////////
    /// Verkrijg de datum en tijd van een tijdzone
    /////////////////////////////////////
    /// string get_date( [int timezone, [int adjustment]] );

    global $SETTINGS;
    $adjustment = $adjustment / 60;
    $date = gmdate($SETTINGS['datum_formaat'], time() + 3600*($adjustment + $timezone + date("I")));
    
    return $date;
}

function
show_form($naam = '', $email = '', $bedrijf = '', $telefoon = '', $titel = '', $bericht = '', $error = false, $to = false, $onderwerp = false) {
    ///////////////////////////////////////////////
    /// Laat formulier zien. Error als opgegeven
    ////////////////////////////////////////////////
    /// void show_form( [string naam, [string email, [string titel, [string bericht, [string error]]]]] );

    global $SETTINGS;
    if ($error == false) {
        $header = $SETTINGS['bericht_top'];
    }
else {
        $header = '<span style="color:#FF0000;font-weight:bold;">'.$error.'</span>';
    }


    if ($to == false) {
        $to = $SETTINGS['stdmail'];
    }

    if ($onderwerp == false) {
        $onderwerp = $SETTINGS['stdsub'];
    }

    $t = $_SERVER['PHP_SELF'];
    $s = explode("/", $_SERVER['PHP_SELF']);
    $this_file = $s[ count($s) - 1 ];
    echo '<form name="contact" action="'.$this_file.'" method="post">';
    echo '<input type="hidden" name="ip" value="'.$_SERVER['REMOTE_ADDR'].'" />';
    echo '<input type="hidden" name="act" value="dosend" />';

    echo '<table>'; //hier kun je eventueel nog style info aan toevoegen

    echo '<tr><td colspan="2" align="center">'.$header.'</td></tr>';
    echo '<tr><td align="left" valign="top">Naam:</td><td align="left"><input type="text" name="naam" value="'.$naam.'" size="75" maxlength="'.$SETTINGS['naam_max'].'" /></td></tr>';
    echo '<tr><td align="left" valign="top">Email:</td><td align="left"><input type="text" name="email" value="'.$email.'" size="75" maxlength="'.$SETTINGS['email_max'].'" /></td></tr>';
    echo '<tr><td align="left" valign="top">Bedrijf:</td><td align="left"><input type="text" name="bedrijf" value="'.$bedrijf.'" size="75" maxlength="'.$SETTINGS['bedrijf_max'].'" /></td></tr>';
    echo '<tr><td align="left" valign="top">Telefoonnummer:</td><td align="left"><input type="text" name="telefoon" value="'.$telefoon.'" size="75" maxlength="'.$SETTINGS['telefoon_max'].'" /></td></tr>';
    echo '<tr><td align="left" valign="top">Kies:</td><td align="left">';
    foreach ($SETTINGS['emails'] as $name => $adres) {
        $name = htmlentities($name);
        echo '<input type="radio" name="to" value="'.str_replace('_', ' ', $name).'" id="'.str_replace('_', ' ', $name).'" ';
        if (strtolower($to) == strtolower($name)) {
            echo 'checked="checked" ';
        }

        echo '/><label for="'.str_replace('_', ' ', $name).'">'.$name.'</label><br />';
    }

    print '</td></tr>';
    if ($SETTINGS['do_onderwerpen'] == true) {
        print '<tr><td align="left" valign="top">Onderwerp:</td>';
        print '<td align="left"><select name="onderwerp">';
        foreach ($SETTINGS['onderwerpen'] as $id => $sub) {
            print '<option value="'.$id.'" ';
            if ($sub == $onderwerp) {
                print 'selected="selected"';
            }

            print '>'.htmlentities($sub).'</option>';
        }

        print '</select></td></tr>';
    }


    echo '<tr><td align="left" valign="top">Titel:</td><td align="left"><input type="text" name="titel" value="'.$titel.'" size="75" maxlength="'.$SETTINGS['titel_max'].'" /></td></tr>';
    echo '<tr><td align="left" valign="top">Je bericht:</td><td align="left"><textarea name="bericht" cols="75" rows="7" wrap="soft">'.$bericht.'</textarea></td>';
    echo '<tr><td align="center" colspan="2"><input type="submit" name="submit" value="Verzend email" /></td></tr>';
    echo '</table></form>';
    echo '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
    echo '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
    echo '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
    echo '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
    echo '<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />';
}

function
sendmail($naam, $email, $bedrijf, $telefoon, $titel, $bericht, $ip, $datum, $to, $onderwerp) {
    //////////////////////////////////////////////
    /// Stuurt emaitje. Gebruikt de $SETTINGS var
    /// en geeft false als het niet lukt
    /////////////////////////////////////////////
    /// boolean sendmail( string naam, string email, string titel, string bericht, string ip);

    global $SETTINGS;
    $to  = $SETTINGS['emails'][ str_replace(' ', '_', $to) ];
    $sub = $SETTINGS['onderwerpen'][ $onderwerp ];

    $subject = "Contact Formulier - ".$naam.": ".$titel;
    if ($SETTINGS['mime'] == "text/html") {
        $headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
        $headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";

        $message  = "<html><head>";
        $message .= "</head><body>";
        $message .= "Iemand heeft het contact formulier ingevuld!<br /><br />";
        $message .= "<table>";
        $message .= "<tr><td>Naam:</td><td>".$naam."</td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Email:</td><td><a href=\"mailto:".$email."\">".$email."</a></td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Onderwerp:</td><td>".htmlentities($sub)."</td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Bedrijf:</td><td>".$bedrijf."</td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Telefoonnummer:</td><td>".$telefoon."</td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Titel:</td><td>".$titel."</td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Bericht:</td><td>".$bericht."</td></tr>";
        $message .= "<tr><td colspan=\"2\">&nbsp;</td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Datum:</td><td>".vervang_maand($datum)."</td></tr>";
        $message .= "<tr><td>Ip:</td><td><a href=\"http://sunny.nic.com/cgi-bin/whois\">".$ip."</a></td></tr>";
        $message .= "</table></body></html>";


    }
else {
        $headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
        $headers .= "Content-type: text/plain; charset=iso-8859-1\r\n";

        $message  = "==============================================\n";
        $message .= "Iemand heeft het contact formulier ingevuld!\n";
        $message .= "==============================================\n";
        $message .= "\n";
        $message .= "Naam:\n";
        $message .= $naam."\n\n";
        $message .= "Email:\n";
        $message .= $email."\n\n";  
        $message .= "bedrijf:\n";
        $message .= $bedrijf."\n\n";
        $message .= "telefoon:\n";
        $message .= $telefoon."\n\n";
        $message .= "onderwerp:\n";        
        $message .= $sub."\n\n";
        $message .= "Titel:\n";
        $message .= $titel."\n\n";
        $message .= "Bericht:\n";
        $message .= $bericht."\n\n";
        $message .= "\n";
        $message .= "Datum:\n";
        $message .= vervang_maand($datum)."\n\n";
        $message .= "Ip adres:\n";
        $message .= $ip."\n\n";

    }

    $headers .= "From: Php automailer <{$email}>\r\n";

    if (!mail($to, $subject, $message, $headers)) {
        return false;
    }

    return true;
}


///////////////////////////
/// En nu het script.....
///////////////////////////



$IN = parse_incoming();

if (checkcookie()) {
    if ($IN['act'] != 'dosend') {
        show_form();
    }
else {
        $err = false;
        if (!checkstring($IN['naam'], $SETTINGS['naam_min'], $SETTINGS['naam_max'])) {
            $err = 'Geen naam ingevoerd of je naam is te kort of te lang.';
        }
elseif (!checkstring($IN['email'], $SETTINGS['email_min'], $SETTINGS['email_max'])) {
            $err = 'Geen email ingevoerd of je email is te kort of te lang.';
        }
elseif (!validate_email($IN['email']) && $SETTINGS['email_check'] == true) {
            $err = 'Ongeldig email adres ingevoerd.';
        }
elseif (!checkstring($IN['titel'], $SETTINGS['titel_min'], $SETTINGS['titel_max'])) {
            $err = 'Geen titel ingevoerd of je titel is te kort of te lang.';
        }
elseif (!checkstring($IN['bericht'], $SETTINGS['bericht_min'], $SETTINGS['bericht_max'])) {
            $err = 'Geen bericht ingevoerd of je bericht is te kort of te lang.';
                    }
elseif (!checkstring($IN['telefoon'], $SETTINGS['telefoon_min'], $SETTINGS['telefoon_max'])) {
            $err = 'Geen telefoonnummer ingevoerd of ongeldig.';
                    }
elseif (!checkstring($IN['bedrijf'], $SETTINGS['bedrijf_min'], $SETTINGS['bedrijf_max'])) {
            $err = 'Bedrijfs naam te lang.';
        }

        if ($err == false) {
            $datum = get_date($SETTINGS['timezone'], $SETTINGS['adjustment']);
            if (!sendmail($IN['naam'], $IN['email'], $IN['bedrijf'], $IN['telefoon'], $IN['titel'], $IN['bericht'], $IN['ip'], $datum, $IN['to'], $IN['onderwerp'])) {
                echo $SETTINGS['no_email'];
            }
else {
                echo $SETTINGS['bericht_suc'];
                setcookie('sendmail', "yeah", $SETTINGS['expire_cookie']);
            }
        }
else {
            show_form($IN['naam'], $IN['email'], $IN['bedrijf'], $IN['telefoon'], $IN['titel'], $IN['bericht'], $err, $IN['to'], $IN['onderwerp']);
        }
    }
}
else {
    echo $SETTINGS['error_spam'];
}


//laten we nu maar alles outputten, het is genoeg
//geweest voor deze keer en er komen toch
//geen headers meer ^^

ob_end_flush();
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

17/07/2015 20:18:41
Quote Anchor link
Graag alleen relevante code plaatsen.
 

17/07/2015 20:36:48
Quote Anchor link
Eigenlijk wou ik vragen of iemand het voor me kon doen.
Heb niet zo heel veel ervaring met php.

De pagina maakt nog geen contact met de leden tabel.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

17/07/2015 21:10:11
Quote Anchor link
Jasper Schellekens op 17/07/2015 20:36:48:
Eigenlijk wou ik vragen of iemand het voor me kon doen.

Plaats een vacature.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.