foute link google

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

14/12/2008 04:39:00
Quote Anchor link
Beste phphulpers,

ik heb sinds kort een nieuwe website online gezet waar ik dus ook andere links gebruik.. nu staat er een link in google wie niet meer klopt.
die link gaat gewoon naar een 404 pagina.. nu stond er op zon website dat het een week kon duren voordat google daar achter kwam, en de link zou update.
Nu het is inmiddels al 2 maand later en vind het nu toch echt nodig om er wat aan te doen..
want bij google.nl sta ik met een 404 pagina (wel boven aan als je zoekt op heinen design maar) maar bij google.com al op de 2e pagina terwijl ik eerder bij beide boven aan stond...

wat kan ik doen?

mvg. Dirkjan Heinen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 11:37:20
 
Loran DP

Loran DP

14/12/2008 08:35:00
Quote Anchor link
Zorg gewoon at je je eigen error pagina hebt die precies het zelfde is als je index pagina
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

14/12/2008 09:12:00
Quote Anchor link
is dat de enige oplossing?

zou ik met htaccess zon redirect kunnen maken of ziet google dat dan ook als een foute pagina? (waardoor ik zak)
 
Eddy E

Eddy E

14/12/2008 09:29:00
Quote Anchor link
Inderdaad op die link een pagina maken.
Met behulp van PHP een 400-error (header()!!!) en daarna met header() doorsturen naar de betreffende pagina/index.

Bezoekers merken er niets van en Google wel.
 
Eddy E

Eddy E

14/12/2008 09:30:00
Quote Anchor link
Inderdaad op die link een pagina maken.
Met behulp van PHP een 400-error (header()!!!) en daarna met header() doorsturen naar de betreffende pagina/index.

Bezoekers merken er niets van en Google wel.

Dus:
Op http://www.heinendesign.com/page/Showcase/ (daar stuurt Google je heen) plaats je (als je dit met .htaccess deed) een pagina die bovenstaand verhaal laat gebeuren!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/12/2008 11:39:00
Quote Anchor link
@Eddy: nee geef geen 400 http error, dat staat voor een Bad Request en dat is het niet!

@Heinen: ik zou een htaccess redirect op je oude url zetten en de gebruiker met een 301 http status doorsturen, een permanent redirect. Het mooie is dat google deze 301 status ook ziet en automatisch e.e.a. zal aanpassen.

In een .htaccess:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Redirect 301 page/Showcase/ http://jouwsite.nl/juiste/url
 

14/12/2008 12:23:00
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/12/2008 12:27:00
Quote Anchor link
@Mathijs: dat is een minder slimme aanpak. Je instrueert google zo namelijk niet dat er een andere url is met dezelfde content. Met een 301 header doe je dat wel...
 
Niek Weevers

Niek Weevers

14/12/2008 13:35:00
Quote Anchor link
Inderdaad, Blanche heeft gelijk. Met .htaccess een 301 meegeven is het beste.
Zoek je site op google met 'site:heinendesign' en kijk welke oude pagina's nog geindexeerd zijn en los deze op met je htaccess
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

15/12/2008 02:01:00
Quote Anchor link
nou het is me gelukt dat hij hem mooi door stuurt naar de home pagina en dat heb ik nu ook bij een aantal andere oude pagina's maar nu heb ik ook zulk soort dingen in google staan
/page/Showcase/ID/26/

ik heb geen zin om een stuk of 50 regels in mijn htaccess te zetten met allemaal andere ID's

hoe kan ik dat doen? want nu krijg ik dus iets als
/heinendesign.html/ID/26/

mvg. Dirkjan Heinen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DirkJan Heinen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/12/2008 10:15:00
Quote Anchor link
Met mod-rewrite is het ook mogelijk om gebruikers direct door te sturen en een 301 header mee te geven. Bovendien heb je dan de mogelijkheid om een regex te gebruiken om de urls te matchen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^page/Showcase/(.+)$ juiste/url/$1 [L,R=301]

Ik ga er vanuit dat je weet hoe mod-rewrite werkt? Zo niet, dan kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen in deze mod-rewrite tutorial.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

15/12/2008 10:58:00
Quote Anchor link
Voor een website die ik recentelijk vernieuwd heb, heb ik de volgende aanpak gebruikt:

- De website had een 'oude structuur', wat zo veel wil zeggen als mappen op de server, met daarin index.php, contact.php, etc;
- De website is vernieuwd naar mod_rewrtie;
- Hierdoor is bijvoorbeeld het bestand /nieuws/archief.php gewijzigd naar /archief/;
- In Google stonden de verwijzingen naar de oude pagina's. Die heb ik allemaal opgezocht m.b.v. de zoekoptie: 'site:website.nl';
- Alles wat niet klopte heb ik in m'n .htaccess erbij gezet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteRule ^vervallenPagina/?$ doorsturen.php [L]
RewriteRule ^nieuws/archief.php?$ doorsturen.php?l=archief/ [L]


- In /doorsturen.php heb ik de volgende code gebruikt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
include("includes/config.php");

if(isset($_GET['l'])) {
    header("Location: /".$_GET['l'],TRUE,301);
}

else {
    header("Location: /",TRUE,301);
}

?>


Deze genereert sowieso een 301 met permanente redirect waardoor Google z'n cache aanpast. Verder wordt de bezoeker (en Google) gelijk doorgestuurd naar de locatie die meegegeven is, of de root van de site.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/12/2008 11:44:00
Quote Anchor link
Quote:
In /doorsturen.php heb ik de volgende code gebruikt:
Dat had je ook al direct in je RewriteRule kunnen doen, door de R=301 flag mee te geven ;-)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

15/12/2008 12:27:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 15.12.2008 11:44:
Dat had je ook al direct in je RewriteRule kunnen doen, door de R=301 flag mee te geven ;-)
Da's waar.. :)

Maar is het bij die van jou ook zo dat het adres in de balk van de browser gewijzigd wordt? Dat was in ieder geval wel nodig bij mijn project (ivm deeplinking).
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/12/2008 12:31:00
Quote Anchor link
Jazeker, de R flag zorgt voor een zichtbare redirect waarbij de url in de adresbalk dus verandert...
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

15/12/2008 14:05:00
Quote Anchor link
Ok... dan moet je die van jou hebben :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.