foute link google

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

14/12/2008 04:39:00
Quote Anchor link
Beste phphulpers,

ik heb sinds kort een nieuwe website online gezet waar ik dus ook andere links gebruik.. nu staat er een link in google wie niet meer klopt.
die link gaat gewoon naar een 404 pagina.. nu stond er op zon website dat het een week kon duren voordat google daar achter kwam, en de link zou update.
Nu het is inmiddels al 2 maand later en vind het nu toch echt nodig om er wat aan te doen..
want bij google.nl sta ik met een 404 pagina (wel boven aan als je zoekt op heinen design maar) maar bij google.com al op de 2e pagina terwijl ik eerder bij beide boven aan stond...

wat kan ik doen?

mvg. Dirkjan Heinen
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 00:12:34
 
Loran DP

Loran DP

14/12/2008 08:35:00
Quote Anchor link
Zorg gewoon at je je eigen error pagina hebt die precies het zelfde is als je index pagina
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

14/12/2008 09:12:00
Quote Anchor link
is dat de enige oplossing?

zou ik met htaccess zon redirect kunnen maken of ziet google dat dan ook als een foute pagina? (waardoor ik zak)
 
Eddy E

Eddy E

14/12/2008 09:29:00
Quote Anchor link
Inderdaad op die link een pagina maken.
Met behulp van PHP een 400-error (header()!!!) en daarna met header() doorsturen naar de betreffende pagina/index.

Bezoekers merken er niets van en Google wel.
 
Eddy E

Eddy E

14/12/2008 09:30:00
Quote Anchor link
Inderdaad op die link een pagina maken.
Met behulp van PHP een 400-error (header()!!!) en daarna met header() doorsturen naar de betreffende pagina/index.

Bezoekers merken er niets van en Google wel.

Dus:
Op http://www.heinendesign.com/page/Showcase/ (daar stuurt Google je heen) plaats je (als je dit met .htaccess deed) een pagina die bovenstaand verhaal laat gebeuren!
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/12/2008 11:39:00
Quote Anchor link
@Eddy: nee geef geen 400 http error, dat staat voor een Bad Request en dat is het niet!

@Heinen: ik zou een htaccess redirect op je oude url zetten en de gebruiker met een 301 http status doorsturen, een permanent redirect. Het mooie is dat google deze 301 status ook ziet en automatisch e.e.a. zal aanpassen.

In een .htaccess:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Redirect 301 page/Showcase/ http://jouwsite.nl/juiste/url
 

14/12/2008 12:23:00
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/12/2008 12:27:00
Quote Anchor link
@Mathijs: dat is een minder slimme aanpak. Je instrueert google zo namelijk niet dat er een andere url is met dezelfde content. Met een 301 header doe je dat wel...
 
Niek Weevers

Niek Weevers

14/12/2008 13:35:00
Quote Anchor link
Inderdaad, Blanche heeft gelijk. Met .htaccess een 301 meegeven is het beste.
Zoek je site op google met 'site:heinendesign' en kijk welke oude pagina's nog geindexeerd zijn en los deze op met je htaccess
 
DirkJan Heinen

DirkJan Heinen

15/12/2008 02:01:00
Quote Anchor link
nou het is me gelukt dat hij hem mooi door stuurt naar de home pagina en dat heb ik nu ook bij een aantal andere oude pagina's maar nu heb ik ook zulk soort dingen in google staan
/page/Showcase/ID/26/

ik heb geen zin om een stuk of 50 regels in mijn htaccess te zetten met allemaal andere ID's

hoe kan ik dat doen? want nu krijg ik dus iets als
/heinendesign.html/ID/26/

mvg. Dirkjan Heinen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door DirkJan Heinen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/12/2008 10:15:00
Quote Anchor link
Met mod-rewrite is het ook mogelijk om gebruikers direct door te sturen en een 301 header mee te geven. Bovendien heb je dan de mogelijkheid om een regex te gebruiken om de urls te matchen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
RewriteRule ^page/Showcase/(.+)$ juiste/url/$1 [L,R=301]

Ik ga er vanuit dat je weet hoe mod-rewrite werkt? Zo niet, dan kun je natuurlijk altijd een kijkje nemen in deze mod-rewrite tutorial.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

15/12/2008 10:58:00
Quote Anchor link
Voor een website die ik recentelijk vernieuwd heb, heb ik de volgende aanpak gebruikt:

- De website had een 'oude structuur', wat zo veel wil zeggen als mappen op de server, met daarin index.php, contact.php, etc;
- De website is vernieuwd naar mod_rewrtie;
- Hierdoor is bijvoorbeeld het bestand /nieuws/archief.php gewijzigd naar /archief/;
- In Google stonden de verwijzingen naar de oude pagina's. Die heb ik allemaal opgezocht m.b.v. de zoekoptie: 'site:website.nl';
- Alles wat niet klopte heb ik in m'n .htaccess erbij gezet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
RewriteRule ^vervallenPagina/?$ doorsturen.php [L]
RewriteRule ^nieuws/archief.php?$ doorsturen.php?l=archief/ [L]


- In /doorsturen.php heb ik de volgende code gebruikt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
include("includes/config.php");

if(isset($_GET['l'])) {
    header("Location: /".$_GET['l'],TRUE,301);
}

else {
    header("Location: /",TRUE,301);
}

?>


Deze genereert sowieso een 301 met permanente redirect waardoor Google z'n cache aanpast. Verder wordt de bezoeker (en Google) gelijk doorgestuurd naar de locatie die meegegeven is, of de root van de site.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/12/2008 11:44:00
Quote Anchor link
Quote:
In /doorsturen.php heb ik de volgende code gebruikt:
Dat had je ook al direct in je RewriteRule kunnen doen, door de R=301 flag mee te geven ;-)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

15/12/2008 12:27:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 15.12.2008 11:44:
Dat had je ook al direct in je RewriteRule kunnen doen, door de R=301 flag mee te geven ;-)
Da's waar.. :)

Maar is het bij die van jou ook zo dat het adres in de balk van de browser gewijzigd wordt? Dat was in ieder geval wel nodig bij mijn project (ivm deeplinking).
 
Joren de Wit

Joren de Wit

15/12/2008 12:31:00
Quote Anchor link
Jazeker, de R flag zorgt voor een zichtbare redirect waarbij de url in de adresbalk dus verandert...
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

15/12/2008 14:05:00
Quote Anchor link
Ok... dan moet je die van jou hebben :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.