Nieuwssysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

13/01/2010 23:07:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag een nieuwssysteem gaan maken in php en heb weinig ervaring.
Waar kan ik het beste beginnen en war is essentieel om te weten voor het maken van een nieuwssysteem??

b.v.d.

Timo
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:16:01
 
Bas Php

Bas Php

13/01/2010 23:14:00
Quote Anchor link
ik zou zeggen begin gewoon met maken en kom terug als je echt gerichte vragen hebt want zo kunnen we je ook gewoon zeggen ga naar de scripts pagina kies er een uit en pas die aan naar jou stijl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2010 00:15:00
Quote Anchor link
Of ga naar www.w3schools.com en leer PHP en MySQL
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

14/01/2010 00:56:00
Quote Anchor link
Of leer hoe je uitleg geeft. Want als jij zegt nieuws systeem, heb ik geen idee waar je het over hebt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2010 10:17:00
Quote Anchor link
Het lijkt me dat hij een nieuws wil publiceren op zijn site net als Treinenweb.nl, Tweaker, Fok, Nu.nl etc dat doen?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/01/2010 11:53:00
Quote Anchor link
Timo schreef op 03.01.2010 23:40:
Nou ik kan wel HTML en CSS enzo maar echt php niet met al die moeilijke tekentjes ik ben nog jong en dat is toch echt nog te moeilijk maar een formulier op tekst lukt wel maar bedank en ook niet-positief commentaar mag gezegd worden hoor :P


Timo schreef op 03.01.2010 23:47:
Ik heb wel php boeken enz hoor.... en ik ben ook wel bezig met tutorials maar is wel erg moeilijk ik ben trouwens 15 jr nu


Info as marked above,

1. Ga je eerst goed verdiepen in php, html en css. Ow en voor een nieuwssysteem niet te vergeten MySQL.

2. Als je al met boeken bezig bent en tutorials dan kom je er ook achter dat er zat informatie over nieuwssystemen te vinden is. En ik ken geen een phpboek voor beginners waar geen kant-e-klare nieuwssysteem in te vinden is. Maar ja als het zo uitgebreid systeem wil hebben als je in je vacature "GEZOCHT: SCRIPTER!!" dan ben je nog wel even bezig denk ik. Ga eerst maar eens beginnen en aanrommelen met een klein gastenboekje, en klein nieuwssysteempje. Waarbij men alleen kan plaatsen, verwijderen en een overzichtje hebt. En vergeet voorlopig het hele login gedoe even.

Verder kon je ook wel de capslock in je vacature titel uitzetten en 2 uitroeptekens minder doen.

Kom terug op het forum als je minimaal 1 boek goed gelezen hebt en je de voorbeeldjes uit het boeken kan uitleggen als het voor je ligt zonder in het boek te kijken (php documenteren). Als je in zinvolle vraag hebt waar je daad werkelijk niet uit komt tijdens het lezen laat het hier dan zien met de juiste en nuttige voorbeelden.

Kijk ook hier eens rond tussen de scripts, tutorials en forum bericht. Veel dingen staan al hier op de site en hoef je dus eigenlijk niet nog eens te vragen.

no awnser? Just google it!

Good luck
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas IJzelendoorn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2010 11:57:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik heb wel php boeken enz hoor.... en ik ben ook wel bezig met tutorials maar is wel erg moeilijk ik ben trouwens 15 jr nu

Blijft prachtig. Ik ken mensen die op hun 13e al goed PHP kunnen.
Het ligt er vaak aan hoeveel aandacht ze er aanbesteden, en dan blijkt dat niet voldoende en dan zeggen ze maar dat het te moeilijk is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/01/2010 12:02:00
Quote Anchor link
en vinden ze het nog raar ook dat ze hier geen hulp krijgen. (dat is vaak het gevolg)
 
---- ----

---- ----

17/01/2010 22:50:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 14.01.2010 11:57:
Quote:
Ik heb wel php boeken enz hoor.... en ik ben ook wel bezig met tutorials maar is wel erg moeilijk ik ben trouwens 15 jr nu

Blijft prachtig. Ik ken mensen die op hun 13e al goed PHP kunnen.
Het ligt er vaak aan hoeveel aandacht ze er aanbesteden, en dan blijkt dat niet voldoende en dan zeggen ze maar dat het te moeilijk is.


gehehe ik ben 13 xD
Ik heb een nieuwssysteem voor hem gemaakt..
Ik heb gezegt

Je krijgt het te zien.
Je betaald
Je krijgt.

Hij heefd het gezien en zegt dat hij het geld heefd overgemaakt.
ong 5 dagen later nog geen geld binnen hij is nooit meer op msn.
En als ik berichten stuur krijg ik opeens geen reacties meer.
Dus ik snap er niets meer van
 
Milo

Milo

18/01/2010 08:00:00
Quote Anchor link
Jurrien... Je bent nu toch niet mijn nieuwssyteem aan het verkopen?
 
Niels K

Niels K

18/01/2010 08:24:00
Quote Anchor link
@milo

Hij jat
Hij laat het zien
Hij laat mensen betalen
Hij geeft het systeem
Hij geeft nu geen reactie op dit topic meer

XD
 
Milo

Milo

18/01/2010 08:32:00
Quote Anchor link
Heb hem op msn,,,, dus vraag het zoiezo daar ook nog :P


Misschien dat Timo ook zo vriendelijk zou willen zijn om even een deel van het script naar mij te sturen dan weet ik genoeg namelijk...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
Niels K

Niels K

18/01/2010 08:37:00
Quote Anchor link
@Jurrienz

Over betaling gesproken.. Ik krijg ook nog wat van je:P

@Milo

Succes
 
Milo

Milo

18/01/2010 15:41:00
Quote Anchor link
@ Niels, Dankje en jij ook succes ermee ;)...

Ik heb timo een mailtje gestuurd hopen dat hij beetje vaak online is, het zo meteen leest en beantwoord...

Gr,

Edit:
Het blijkt hier inderdaad om oplichting te gaan, aangezien het script precies hetzelfde zou zijn als op HipHopMusic.nl, die ik gemaakt heb...
Ik zou bijna een ban voor Jurrien gaan eisen!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
---- ----

---- ----

18/01/2010 16:04:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 18.01.2010 08:24:
@milo

Hij jat
Hij laat het zien
Hij laat mensen betalen
Hij geeft het systeem
Hij geeft nu geen reactie op dit topic meer

XD


gehehe geen reactie komt omdat ik net weer thuis ben
waar haal jij het woord "Jat"van daan.

@Milo
Nee niet het nieuwssysteem dat jij hebt gemaakt.
Wel de hulp die ik van je hebt gekregen.
Inmiddels kan ik het zelf al
 
Milo

Milo

18/01/2010 16:08:00
Quote Anchor link
En waarom zou het script dat hezelfde zijn als op HipHopMusic.nl? dat is toch echt mijn script...

Stuur je script anders maar via msn wat je aan hem wilde geven dan kan ik is vergelijken...
 
---- ----

---- ----

18/01/2010 16:12:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 18.01.2010 16:08:
En waarom zou het script dat hezelfde zijn als op HipHopMusic.nl? dat is toch echt mijn script...

Stuur je script anders maar via msn wat je aan hem wilde geven dan kan ik is vergelijken...


Omdat ik het van jou heb geleerd.
En heb die style overgenomen ( Niet de CSS ) gewoon hoe het eruit ziet.
 
Milo

Milo

18/01/2010 16:14:00
Quote Anchor link
Dat was niet te merken in de dingen die je stuurde als je het zelf proberen maar goed we kunnen kijken hoeveel het overeenkomt stuur maar door of plaatst in het topic...
 
Niels K

Niels K

18/01/2010 19:40:00
Quote Anchor link
> Hallo,
>
> Ik HAD het idd overgemaakt maar ik krijg mailtjes van anderen o.a. MILO dat jij scripts van hem JAT!! Dus ik heb het bedrag weer gestoneerd (teruggehaalt)
> Wie is hier een oplichter??!! En welke maatregelen wil je nemen??
>

Dit krijg ik van TIMO.. ?:O
 
---- ----

---- ----

18/01/2010 20:19:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 18.01.2010 19:40:
> Hallo,
>
> Ik HAD het idd overgemaakt maar ik krijg mailtjes van anderen o.a. MILO dat jij scripts van hem JAT!! Dus ik heb het bedrag weer gestoneerd (teruggehaalt)
> Wie is hier een oplichter??!! En welke maatregelen wil je nemen??
>

Dit krijg ik van TIMO.. ?:O


sow. krijgt die het mooi van timo.

1) Ik heb het script niet gejat.
2) En hoe kan jij het bedrag hebben gestoneerd.
op de 2e dag dat je het stortte kende je milo nog niet eens.
en op de 2e dag moet je eigenlijk het geld op je bankrekening hebben staan.
heb je bewijsen van het annuleren en het storten van het geld.. ?

+ wat ben jij voor een ontvriendelijk mens dan...
als je het nog niet vertrouwd kun je sowieso een mailtje sturen of even wat van je laten horen... ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Milo

Milo

18/01/2010 20:34:00
Quote Anchor link
Het is nu eenmaal een feit dat je dus een (of meerdere) scripts heb gejat...

Klaar...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.