Nieuwssysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Timo Kleinhout

Timo Kleinhout

13/01/2010 23:07:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag een nieuwssysteem gaan maken in php en heb weinig ervaring.
Waar kan ik het beste beginnen en war is essentieel om te weten voor het maken van een nieuwssysteem??

b.v.d.

Timo
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 08:08:31
 
Bas Php

Bas Php

13/01/2010 23:14:00
Quote Anchor link
ik zou zeggen begin gewoon met maken en kom terug als je echt gerichte vragen hebt want zo kunnen we je ook gewoon zeggen ga naar de scripts pagina kies er een uit en pas die aan naar jou stijl
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2010 00:15:00
Quote Anchor link
Of ga naar www.w3schools.com en leer PHP en MySQL
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

14/01/2010 00:56:00
Quote Anchor link
Of leer hoe je uitleg geeft. Want als jij zegt nieuws systeem, heb ik geen idee waar je het over hebt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2010 10:17:00
Quote Anchor link
Het lijkt me dat hij een nieuws wil publiceren op zijn site net als Treinenweb.nl, Tweaker, Fok, Nu.nl etc dat doen?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/01/2010 11:53:00
Quote Anchor link
Timo schreef op 03.01.2010 23:40:
Nou ik kan wel HTML en CSS enzo maar echt php niet met al die moeilijke tekentjes ik ben nog jong en dat is toch echt nog te moeilijk maar een formulier op tekst lukt wel maar bedank en ook niet-positief commentaar mag gezegd worden hoor :P


Timo schreef op 03.01.2010 23:47:
Ik heb wel php boeken enz hoor.... en ik ben ook wel bezig met tutorials maar is wel erg moeilijk ik ben trouwens 15 jr nu


Info as marked above,

1. Ga je eerst goed verdiepen in php, html en css. Ow en voor een nieuwssysteem niet te vergeten MySQL.

2. Als je al met boeken bezig bent en tutorials dan kom je er ook achter dat er zat informatie over nieuwssystemen te vinden is. En ik ken geen een phpboek voor beginners waar geen kant-e-klare nieuwssysteem in te vinden is. Maar ja als het zo uitgebreid systeem wil hebben als je in je vacature "GEZOCHT: SCRIPTER!!" dan ben je nog wel even bezig denk ik. Ga eerst maar eens beginnen en aanrommelen met een klein gastenboekje, en klein nieuwssysteempje. Waarbij men alleen kan plaatsen, verwijderen en een overzichtje hebt. En vergeet voorlopig het hele login gedoe even.

Verder kon je ook wel de capslock in je vacature titel uitzetten en 2 uitroeptekens minder doen.

Kom terug op het forum als je minimaal 1 boek goed gelezen hebt en je de voorbeeldjes uit het boeken kan uitleggen als het voor je ligt zonder in het boek te kijken (php documenteren). Als je in zinvolle vraag hebt waar je daad werkelijk niet uit komt tijdens het lezen laat het hier dan zien met de juiste en nuttige voorbeelden.

Kijk ook hier eens rond tussen de scripts, tutorials en forum bericht. Veel dingen staan al hier op de site en hoef je dus eigenlijk niet nog eens te vragen.

no awnser? Just google it!

Good luck
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bas IJzelendoorn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/01/2010 11:57:00
Quote Anchor link
Quote:
Ik heb wel php boeken enz hoor.... en ik ben ook wel bezig met tutorials maar is wel erg moeilijk ik ben trouwens 15 jr nu

Blijft prachtig. Ik ken mensen die op hun 13e al goed PHP kunnen.
Het ligt er vaak aan hoeveel aandacht ze er aanbesteden, en dan blijkt dat niet voldoende en dan zeggen ze maar dat het te moeilijk is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/01/2010 12:02:00
Quote Anchor link
en vinden ze het nog raar ook dat ze hier geen hulp krijgen. (dat is vaak het gevolg)
 
---- ----

---- ----

17/01/2010 22:50:00
Quote Anchor link
Aar schreef op 14.01.2010 11:57:
Quote:
Ik heb wel php boeken enz hoor.... en ik ben ook wel bezig met tutorials maar is wel erg moeilijk ik ben trouwens 15 jr nu

Blijft prachtig. Ik ken mensen die op hun 13e al goed PHP kunnen.
Het ligt er vaak aan hoeveel aandacht ze er aanbesteden, en dan blijkt dat niet voldoende en dan zeggen ze maar dat het te moeilijk is.


gehehe ik ben 13 xD
Ik heb een nieuwssysteem voor hem gemaakt..
Ik heb gezegt

Je krijgt het te zien.
Je betaald
Je krijgt.

Hij heefd het gezien en zegt dat hij het geld heefd overgemaakt.
ong 5 dagen later nog geen geld binnen hij is nooit meer op msn.
En als ik berichten stuur krijg ik opeens geen reacties meer.
Dus ik snap er niets meer van
 
Milo

Milo

18/01/2010 08:00:00
Quote Anchor link
Jurrien... Je bent nu toch niet mijn nieuwssyteem aan het verkopen?
 
Niels K

Niels K

18/01/2010 08:24:00
Quote Anchor link
@milo

Hij jat
Hij laat het zien
Hij laat mensen betalen
Hij geeft het systeem
Hij geeft nu geen reactie op dit topic meer

XD
 
Milo

Milo

18/01/2010 08:32:00
Quote Anchor link
Heb hem op msn,,,, dus vraag het zoiezo daar ook nog :P


Misschien dat Timo ook zo vriendelijk zou willen zijn om even een deel van het script naar mij te sturen dan weet ik genoeg namelijk...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
Niels K

Niels K

18/01/2010 08:37:00
Quote Anchor link
@Jurrienz

Over betaling gesproken.. Ik krijg ook nog wat van je:P

@Milo

Succes
 
Milo

Milo

18/01/2010 15:41:00
Quote Anchor link
@ Niels, Dankje en jij ook succes ermee ;)...

Ik heb timo een mailtje gestuurd hopen dat hij beetje vaak online is, het zo meteen leest en beantwoord...

Gr,

Edit:
Het blijkt hier inderdaad om oplichting te gaan, aangezien het script precies hetzelfde zou zijn als op HipHopMusic.nl, die ik gemaakt heb...
Ik zou bijna een ban voor Jurrien gaan eisen!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Milo
 
---- ----

---- ----

18/01/2010 16:04:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 18.01.2010 08:24:
@milo

Hij jat
Hij laat het zien
Hij laat mensen betalen
Hij geeft het systeem
Hij geeft nu geen reactie op dit topic meer

XD


gehehe geen reactie komt omdat ik net weer thuis ben
waar haal jij het woord "Jat"van daan.

@Milo
Nee niet het nieuwssysteem dat jij hebt gemaakt.
Wel de hulp die ik van je hebt gekregen.
Inmiddels kan ik het zelf al
 
Milo

Milo

18/01/2010 16:08:00
Quote Anchor link
En waarom zou het script dat hezelfde zijn als op HipHopMusic.nl? dat is toch echt mijn script...

Stuur je script anders maar via msn wat je aan hem wilde geven dan kan ik is vergelijken...
 
---- ----

---- ----

18/01/2010 16:12:00
Quote Anchor link
Milo schreef op 18.01.2010 16:08:
En waarom zou het script dat hezelfde zijn als op HipHopMusic.nl? dat is toch echt mijn script...

Stuur je script anders maar via msn wat je aan hem wilde geven dan kan ik is vergelijken...


Omdat ik het van jou heb geleerd.
En heb die style overgenomen ( Niet de CSS ) gewoon hoe het eruit ziet.
 
Milo

Milo

18/01/2010 16:14:00
Quote Anchor link
Dat was niet te merken in de dingen die je stuurde als je het zelf proberen maar goed we kunnen kijken hoeveel het overeenkomt stuur maar door of plaatst in het topic...
 
Niels K

Niels K

18/01/2010 19:40:00
Quote Anchor link
> Hallo,
>
> Ik HAD het idd overgemaakt maar ik krijg mailtjes van anderen o.a. MILO dat jij scripts van hem JAT!! Dus ik heb het bedrag weer gestoneerd (teruggehaalt)
> Wie is hier een oplichter??!! En welke maatregelen wil je nemen??
>

Dit krijg ik van TIMO.. ?:O
 
---- ----

---- ----

18/01/2010 20:19:00
Quote Anchor link
Niels schreef op 18.01.2010 19:40:
> Hallo,
>
> Ik HAD het idd overgemaakt maar ik krijg mailtjes van anderen o.a. MILO dat jij scripts van hem JAT!! Dus ik heb het bedrag weer gestoneerd (teruggehaalt)
> Wie is hier een oplichter??!! En welke maatregelen wil je nemen??
>

Dit krijg ik van TIMO.. ?:O


sow. krijgt die het mooi van timo.

1) Ik heb het script niet gejat.
2) En hoe kan jij het bedrag hebben gestoneerd.
op de 2e dag dat je het stortte kende je milo nog niet eens.
en op de 2e dag moet je eigenlijk het geld op je bankrekening hebben staan.
heb je bewijsen van het annuleren en het storten van het geld.. ?

+ wat ben jij voor een ontvriendelijk mens dan...
als je het nog niet vertrouwd kun je sowieso een mailtje sturen of even wat van je laten horen... ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Milo

Milo

18/01/2010 20:34:00
Quote Anchor link
Het is nu eenmaal een feit dat je dus een (of meerdere) scripts heb gejat...

Klaar...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.