onclick vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »
Els

els

30/01/2010 23:05:00
Quote Anchor link
Hoi, Ik wil met de onclick="showuser(users)" de inhoud van het tekstvak users verzenden. showuser is de function. Maar met onderstaande code lukt het niet. hoe moet ik de onclick instellen?

ps, hier komt de code vandaan:
http://www.w3schools.com/PHP/php_ajax_database.asp



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<html>
<head>
<script type="text/javascript" src="selectuser.js"></script>
</head>
<body>

<form method="post">
    <table>
        <tr>
            <td><strong>Naam:</strong></td>
            <td><input type="text" name="users" size="50"></td>
        </tr>
        
        <tr>
            <td><input type="button" onclick="showuser(users)" name="submit" value="Krabbel toevoegen"></td>
            
            
            <td></td>
        </tr>
    </table>
</form>
<br />
<div id="txtHint"><b>Person info will be listed here.</b></div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Els
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 06:30:04
 
Crispijn -

Crispijn -

30/01/2010 23:09:00
Quote Anchor link
Wat is precies de inhoud van selectuser.js? Aangezien het een javascript ding is zal de inhoud hiervan wel bepalend zijn!
 
Els

els

30/01/2010 23:14:00
Quote Anchor link
Dit is de inhoud Crispijn,
var xmlhttp;

function showUser(str)
{
xmlhttp=GetXmlHttpObject();
if (xmlhttp==null)
{
alert ("Browser does not support HTTP Request");
return;
}
var url="getuser.php";
url=url+"?q="+str;
url=url+"&sid="+Math.random();
xmlhttp.onreadystatechange=stateChanged;
xmlhttp.open("GET",url,true);
xmlhttp.send(null);
}

function stateChanged()
{
if (xmlhttp.readyState==4)
{
document.getElementById("txtHint").innerHTML=xmlhttp.responseText;
}
}

function GetXmlHttpObject()
{
if (window.XMLHttpRequest)
{
// code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
return new XMLHttpRequest();
}
if (window.ActiveXObject)
{
// code for IE6, IE5
return new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
}
return null;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
dit is de getuser.php
<?php
$q
=$_GET["q"];

$con = mysql_connect('localhost', 'root', 'ww');
if (!$con)
  {

  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }


mysql_select_db("krabbels", $con);

$sql="SELECT * FROM krabbel WHERE id_cate = '".$q."'";

$result = mysql_query($sql);


while($row = mysql_fetch_array($result))
  {

$test=$row['link'];
 echo '<img src="'.$test.'" border="0" alt="krabbels">';
  }



mysql_close($con);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door els
 
Yorick17

yorick17

31/01/2010 00:00:00
Quote Anchor link
de vraag is me nog niet helemaal duidelijk
 
Roel -

Roel -

31/01/2010 00:28:00
Quote Anchor link
Maak van die slechte PHP code maar eens dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
mysql_connect("localhost", "root", "ww") or die ("Er kan geen verbinding gemaakt worden.");
mysql_select_db("krabbels") or die ("Er kan geen verbinding gemaakt worden met de database.");
$sql = mysql_query("SELECT * FROM krabbel WHERE id_cate = '".mysql_real_escape_string($_GET['q'])."'");
while($krabbel = mysql_fetch_assoc($sql)) {
    echo '<img alt="Krabbels" src="'.$krabbel['link'].'" border="0" />';
}

?>


Dat is een stuk eenvoudiger en veiliger.

Hiermee moet ik denk ik trouwens wel lukken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
function showUser(str) {
    var xmlhttp;
    if (window.ActiveXObject) {
        xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    } else {
        xmlhttp = new XMLHttpRequest();
    }
    if (xmlhttp == null) {
        alert("Browser does not support HTTP Request");
        return;
    }
    var url="getuser.php?q=" + str + "&sid=" + Math.random();
    xmlhttp.onreadystatechange=stateChanged;
    xmlhttp.open("GET",url,true);
    xmlhttp.send(null);
    xmlhttp.onreadystatechange = function() {
    if (xmlhttp.readyState == 4) {
        document.getElementById('txtHint').innerHTML = xmlhttp.responseText;
        }
    }
    xmlhttp.open("GET", url, true);
    xmlhttp.send(null);
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roel -
 
Els

els

31/01/2010 00:49:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle hulp.
Maar het werkt nog niet, krijg nu een foutmelding: fout op de pagina.
Heb nu dit in de index pagina staan en de andere 2 bestanden heb ik over genomen van Hoithebest, zie bericht hier boven.

<html>
<head>
<script type="text/javascript" src="selectuser.js"></script>
</head>
<body>
Select a User:

<form method="post" id="form" name="form">
<table>
<tr>
<td><strong>Naam:</strong></td>
<td><input type="text" name="users" size="50"></td>
</tr>

<tr>
<td><input type="button" onclick="showuser(this.form.users)" name="submit" value="toevoegen"></td>


<td></td>
</tr>
</table>
</form>
<br />
<div id="txtHint"><b>Person info will be listed here.</b></div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door els
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

31/01/2010 10:43:00
Quote Anchor link
Maak van this.form.users eens this.form.users.value.
Verder is het niet aan te raden dat je met een root-account queries uitvoert als dat niet nodig is.
 
Els

els

31/01/2010 11:18:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Peter,
Maar krijg zelfde foutmelding. ik denk dat de code van selectuser.js niet goed is, zie hier onder.

function showUser(str) {
var xmlhttp;
if (window.ActiveXObject) {
xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
} else {
xmlhttp = new XMLHttpRequest();
}
if (xmlhttp == null) {
alert("Browser does not support HTTP Request");
return;
}
var url="getuser.php?q=" + str + "&sid=" + Math.random();
xmlhttp.onreadystatechange=stateChanged;
xmlhttp.open("GET",url,true);
xmlhttp.send(null);
xmlhttp.onreadystatechange = function() {
if (xmlhttp.readyState == 4) {
document.getElementById('txtHint').innerHTML = xmlhttp.responseText;
}
}
xmlhttp.open("GET", url, true);
xmlhttp.send(null);
}
 
Els

els

31/01/2010 13:03:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties, heb het opgelost met jquery en dat werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.