Programmeertalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »
 - Diov  -

- Diov -

02/09/2012 14:35:42
Quote Anchor link
Beste,
weet iemand een goeie, nederlandstalige Tutorial voor vb.net?
Ik ken er nog niets van, en weet ook niet hoe ik eraan zou moeten beginnen.

Dus een tutorial voor Echte Dummies!

Ik zou ook graag wat opdoen van Access. Ik weet het is een soort database ofzo van Microsoft ofzo. Heeft er iemand hiervoor ook een linkje? Hierover vind ik wel wat meer op google :)

Dreamweaver heb ik ook nog nooit gebruikt, maar wel veel over gehoord?
Moet je daarvoor eerst Dreamweaver van Adobe downloaden?
Een tutorial zal ik denk ik wel vinden op google hierover.

Heeft er ook iemand ervaring met ASP.net?
En zijn er hier ook goeie tutorials voor te vinden? En wat vinden jullie van deze programmeertaal?

En ik hoor ook veel mensen die Joomla gebruiken?
Hoe werkt het precies? Iemand ervaring ermee?

Hopelijk kunnen jullie mij alvast een beetje uitleg geven.
Ik ga eerst nu kijken voor VB.net

Thanks
Dem
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 06:14:16
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/09/2012 14:36:56
Quote Anchor link
Dreamweaver is ook geen programmeertaal, maar een (ranzig) programma om sites te bouwen.

Ik zou zeggen, kijk eens op Google nar: "Beginning ASP" etc...
Gewijzigd op 02/09/2012 14:38:04 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

02/09/2012 14:54:32
Quote Anchor link
Phoe, ga je proberen eerst alles rustig te leren 1 voor 1? Anders wordt het niks.

Tevens:
- Dreamweaver is een heeeeeel erg uitgebreide dure en tamelijk slechte editor zoals Notepad++ of Eclipse.
- Joomla! is een CMS systeem, zoals Drupal of WordPress. Ik raad je aan Drupal of WordPress te gaan leren ipv Joomla! Ik heb het nu moeten gebruiken en raad het je echt niet aan.
- Kijk eens naar .net tutorials. Ik hou zelf niet van die talen, maar misschien ligt dat bij jou anders.
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

02/09/2012 19:33:08
Quote Anchor link
@WouterJ, haha nu lijkt het alsof je Notepad++ slecht vindt (; ik neem aan van niet?
 
John Berg

John Berg

02/09/2012 19:40:17
Quote Anchor link
Om vb.net te leren is er de gratis express lijn.

Verder proef ik in je vraag dat wil leren programmeren, en dan gelijk ook maar alles.

Kies eerst een vakgebied, en verdiep je dan in dat ene gebied.

Als je een been breekt, kan een oogarts je ook niet helpen, alhoewel dat ook een arts is :)
 
Wouter J

Wouter J

02/09/2012 20:18:57
Quote Anchor link
Offtopic:
Joris, zo bedoelde ik de zin inderdaad niet (ga kijken of ik hem wat beter kan verwoorden) maar zo erg ben ik ook niet te spreken over notepad++ of de rest van het overgrote deel van de editors.
 
John Berg

John Berg

02/09/2012 20:24:39
Quote Anchor link
@Wouter: ik zie het zo: notepad++ is precies wat de naam zegt dat het is notepad plus plus. In het Nederlands dus kladblokje plus plus. Dat is toch heel wat anders dan Netbeans, Eclips, Visual Studio e.d. Dat heet een IDE te zijn, een Integrated Development Environment, in het Nederlands: Een geïntegreerde ontwikkel omgeving.
 
Wouter J

Wouter J

02/09/2012 21:10:31
Quote Anchor link
John, beide soorten vind ik vreselijk. Maar goed, dan gaan we offtopic...
 
- Raoul -

- Raoul -

02/09/2012 22:56:03
Quote Anchor link
Wouter J op 02/09/2012 20:18:57:
Offtopic:
Joris, zo bedoelde ik de zin inderdaad niet (ga kijken of ik hem wat beter kan verwoorden) maar zo erg ben ik ook niet te spreken over notepad++ of de rest van het overgrote deel van de editors.


Notepad++ is ook geen IDE, maar gewoon een teksteditor. En voor een teksteditor vind ik Notepad++ al erg uitgebreid dus ik snap niet echt waarom je er niet over te spreken bent. Wat verwacht je er anders van?
Gewijzigd op 02/09/2012 23:10:06 door - Raoul -
 
Reshad F

Reshad F

02/09/2012 23:38:46
Quote Anchor link
@Dem ik heb zelf op school vb en C# gehad en ik moet je zeggen dat ik het weinig tot niet interessant vond in die tijd. toen ben ik begonnen met websites bouwen in html en werd ik genoodzaakt om php te leren en heb er niet veel meer naar omgekeken maar het kan behoorlijk leuk en handig zijn om ze te kennen.

Ik raad je aan om eerst VB te doen en dan zou ik iets van een spelletje o.i.d. maken galgje ofzo of een simpel form ( dat is al heel wat code met VB ) en ik moet zeggen dat c# behoorlijk lijkt op VB alleen is het in mijn ogen uitgebreider ( weet niet of ik het zo goed omschrijf ) ik heb hier in de kast volgens mij zelfs nog wat mapjes liggen met opdrachten en voorbeeld code voor C#.. ( die ik kan scannen voor je als ik ze kan vinden ) en dan kan je zelfs een stapje verder naar objective-C etc..

en misschien als je het leuk vind om Java te gaan leren is ook wel leuk ;) het lijkt een beetje op PHP OOP qua logica maar dat zijn volgens mij de meeste OOP gevallen die op elkaar lijken daarin..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.