Programmeertalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »
 - Diov  -

- Diov -

02/09/2012 14:35:42
Quote Anchor link
Beste,
weet iemand een goeie, nederlandstalige Tutorial voor vb.net?
Ik ken er nog niets van, en weet ook niet hoe ik eraan zou moeten beginnen.

Dus een tutorial voor Echte Dummies!

Ik zou ook graag wat opdoen van Access. Ik weet het is een soort database ofzo van Microsoft ofzo. Heeft er iemand hiervoor ook een linkje? Hierover vind ik wel wat meer op google :)

Dreamweaver heb ik ook nog nooit gebruikt, maar wel veel over gehoord?
Moet je daarvoor eerst Dreamweaver van Adobe downloaden?
Een tutorial zal ik denk ik wel vinden op google hierover.

Heeft er ook iemand ervaring met ASP.net?
En zijn er hier ook goeie tutorials voor te vinden? En wat vinden jullie van deze programmeertaal?

En ik hoor ook veel mensen die Joomla gebruiken?
Hoe werkt het precies? Iemand ervaring ermee?

Hopelijk kunnen jullie mij alvast een beetje uitleg geven.
Ik ga eerst nu kijken voor VB.net

Thanks
Dem
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 15:48:22
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/09/2012 14:36:56
Quote Anchor link
Dreamweaver is ook geen programmeertaal, maar een (ranzig) programma om sites te bouwen.

Ik zou zeggen, kijk eens op Google nar: "Beginning ASP" etc...
Gewijzigd op 02/09/2012 14:38:04 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

02/09/2012 14:54:32
Quote Anchor link
Phoe, ga je proberen eerst alles rustig te leren 1 voor 1? Anders wordt het niks.

Tevens:
- Dreamweaver is een heeeeeel erg uitgebreide dure en tamelijk slechte editor zoals Notepad++ of Eclipse.
- Joomla! is een CMS systeem, zoals Drupal of WordPress. Ik raad je aan Drupal of WordPress te gaan leren ipv Joomla! Ik heb het nu moeten gebruiken en raad het je echt niet aan.
- Kijk eens naar .net tutorials. Ik hou zelf niet van die talen, maar misschien ligt dat bij jou anders.
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

02/09/2012 19:33:08
Quote Anchor link
@WouterJ, haha nu lijkt het alsof je Notepad++ slecht vindt (; ik neem aan van niet?
 
John Berg

John Berg

02/09/2012 19:40:17
Quote Anchor link
Om vb.net te leren is er de gratis express lijn.

Verder proef ik in je vraag dat wil leren programmeren, en dan gelijk ook maar alles.

Kies eerst een vakgebied, en verdiep je dan in dat ene gebied.

Als je een been breekt, kan een oogarts je ook niet helpen, alhoewel dat ook een arts is :)
 
Wouter J

Wouter J

02/09/2012 20:18:57
Quote Anchor link
Offtopic:
Joris, zo bedoelde ik de zin inderdaad niet (ga kijken of ik hem wat beter kan verwoorden) maar zo erg ben ik ook niet te spreken over notepad++ of de rest van het overgrote deel van de editors.
 
John Berg

John Berg

02/09/2012 20:24:39
Quote Anchor link
@Wouter: ik zie het zo: notepad++ is precies wat de naam zegt dat het is notepad plus plus. In het Nederlands dus kladblokje plus plus. Dat is toch heel wat anders dan Netbeans, Eclips, Visual Studio e.d. Dat heet een IDE te zijn, een Integrated Development Environment, in het Nederlands: Een geïntegreerde ontwikkel omgeving.
 
Wouter J

Wouter J

02/09/2012 21:10:31
Quote Anchor link
John, beide soorten vind ik vreselijk. Maar goed, dan gaan we offtopic...
 
- Raoul -

- Raoul -

02/09/2012 22:56:03
Quote Anchor link
Wouter J op 02/09/2012 20:18:57:
Offtopic:
Joris, zo bedoelde ik de zin inderdaad niet (ga kijken of ik hem wat beter kan verwoorden) maar zo erg ben ik ook niet te spreken over notepad++ of de rest van het overgrote deel van de editors.


Notepad++ is ook geen IDE, maar gewoon een teksteditor. En voor een teksteditor vind ik Notepad++ al erg uitgebreid dus ik snap niet echt waarom je er niet over te spreken bent. Wat verwacht je er anders van?
Gewijzigd op 02/09/2012 23:10:06 door - Raoul -
 
Reshad F

Reshad F

02/09/2012 23:38:46
Quote Anchor link
@Dem ik heb zelf op school vb en C# gehad en ik moet je zeggen dat ik het weinig tot niet interessant vond in die tijd. toen ben ik begonnen met websites bouwen in html en werd ik genoodzaakt om php te leren en heb er niet veel meer naar omgekeken maar het kan behoorlijk leuk en handig zijn om ze te kennen.

Ik raad je aan om eerst VB te doen en dan zou ik iets van een spelletje o.i.d. maken galgje ofzo of een simpel form ( dat is al heel wat code met VB ) en ik moet zeggen dat c# behoorlijk lijkt op VB alleen is het in mijn ogen uitgebreider ( weet niet of ik het zo goed omschrijf ) ik heb hier in de kast volgens mij zelfs nog wat mapjes liggen met opdrachten en voorbeeld code voor C#.. ( die ik kan scannen voor je als ik ze kan vinden ) en dan kan je zelfs een stapje verder naar objective-C etc..

en misschien als je het leuk vind om Java te gaan leren is ook wel leuk ;) het lijkt een beetje op PHP OOP qua logica maar dat zijn volgens mij de meeste OOP gevallen die op elkaar lijken daarin..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.