[Review]Gladiator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 15:33:00
Quote Anchor link
Hallo,

Wat vinden jullie van mij nieuwe spel: http://gladiator.bruins-uneken.nl
Ik moet nog wel heel veel dingen aanpassen maar is het een goeie layout?
Is het menu overzichtelijk?
En wat zou ik moeten veranderen als ik jullie was?


edit:

Mijn layut heb ik veranderd
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
PHP hulp

PHP hulp

17/06/2024 02:19:15
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

20/10/2007 15:55:00
Quote Anchor link
criminals waavan de tekst is veranderd,
met een hele lelijke slechte layout,
en dan ook nog zonder CSS..
vind je de layout zelf wel mooi??
 
Niek Weevers

Niek Weevers

20/10/2007 15:56:00
Quote Anchor link
Hier begin ik niet aan
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 15:57:00
Quote Anchor link
Quote:
This page is not Valid (no Doctype found)!
Result: Failed validation, 37 Errors
Da's nog een aardige score voor een criminals site, je hebt maarliefst 37 punten :)
 
GaMer B

GaMer B

20/10/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Arg! Achtergrondmuziek!
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

20/10/2007 16:01:00
Quote Anchor link
ik krijg een error dat k quicktime 5 moet instaleren voor iets wat op die site draait,,
ik dacht t ook mooi even niet,,
iig niet een site van deze catagorie
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

20/10/2007 16:09:00
Quote Anchor link
Het heel gladiator? Ik zie in de header alleen maar Preatorianen
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:17:00
Quote Anchor link
Ik ben ook vandaag begonnen he!
Dus ik ehb nog veel aantepassen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 16:20:00
Quote Anchor link
Begin allereerst eens met het taalgebruik. Zo veel spel en grammatica fouten zie ik zelden op 1 website...

En verder is het misschien een idee om je website pas te lanceren als hij ook af is. Geef dus duidelijk aan dat dit nog maar een testversie is...
 
- -

- -

20/10/2007 16:23:00
Quote Anchor link
Eén van mijn favoriete uitspraken, dia mede PHPhulpers ook waarderen (al zeg ik het zelf):

Wij haten criminals.
Wij geven geen hulp bij niet zelfgemaakte criminals.
Wij haten mensen die niet zelfgemaakte criminals bezitten.

Daarnaast is het niet zo heel legaal om gewoonweg andermand muziek op je site te donderen. Ik heb het over muziek.mp3, ingezongen door Mika. Ik geloof immers niet dat je Mika voor elke paar bezoekers wat centen geeft?

Daarnaast zijn er genoeg andere criminals die mooier en beter zijn, en een normaal internetadres hebben. Hoop je serieus dat er straks mensen gaan doneren en dat je een rijk man wordt van dat gejatte spelletje met die gejatte muziek op je subdomeintje?

Het komt misschien wat hard aan, maar zo denk ik erover. Voel je verder niet beledigd, er zijn genoeg mensen zoals jij die dit proberen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 16:25:00
Quote Anchor link
4. Wij haten bijdehandjes.

© 2007
 
- -

- -

20/10/2007 16:27:00
Quote Anchor link
:P
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:27:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:
Wij haten criminals.
Wij geven geen hulp bij niet zelfgemaakte criminals.
Wij haten mensen die niet zelfgemaakte criminals bezitten.


1. iets haten moet je zelf bepalen
2. Ik vraag geen hulp, ik vraag wat jullie vinden
3.ik heb hem idd niet zelf gemaakt maar ik heb hem wel veranderd dus dat is half zelf gemaakt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
- -

- -

20/10/2007 16:29:00
Quote Anchor link
Daanaast vraag ik mij af wat mr J.G.L. Bruins-Uneken, Belastingadviseur ervan vindt. Er zijn een paar opties:
- Jij bent het zelf, en verneukt je naam door op een subdomein van je site een criminal te zetten.
- Het is je vader, die nu een verneukte naam krijgt, en jou iets doet.
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 16:29:00
Quote Anchor link
roderik schreef op 20.10.2007 16:27:
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:
Wij haten criminals.
Wij geven geen hulp bij niet zelfgemaakte criminals.
Wij haten mensen die niet zelfgemaakte criminals bezitten.


1. iets haten moet je zelf bepalen
2. Ik vraag geen hulp, ik vraag wat jullie vinden
3.ik heb hem idd niet zelf gemaakt maar ik heb hem wel veradnerd dus dat is half zelf gemaakt.
Ik vind het goed dat je het zelf hebt aangepast. Wat heb je precies veranderd? Dan kunnen we misschien daar eens naar kijken en advies over geven. Dit is misschien een criminals script maar ik vind het niet rechtvaardig om jou nu af te zeiken, jij doet ook je best. Zo ken ik ook heel veel mensen die een "webdesignbedrijfje" starten terwijl we daarvan ook al zien dat het niet goed gaat komen (© 2007), daar zeiken we ook niet over.

Probeer je HTML en CSS wat te verbeteren ten eerste, en de taal. Zie ook http://validator.w3.org.
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:30:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:

Het komt misschien wat hard aan, maar zo denk ik erover. Voel je verder niet beledigd, er zijn genoeg mensen zoals jij die dit proberen.



Haha ik neem nog een echt adres geen sub dat word dan is voor n00bs die een spel hebben.
Ik voel me niet echt beledigd hoor.
Trouwens ik doe het wel om wat bij te verdienen maar ik probeer niemand op te lichten en ik doe zelf ook mijn best hoor!
Ik heb tijden geen runescape gespeelt om met mijn spel bezig te gaan enzo.
over bedriegen, ik ben juist een heel eerlijk mens.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
- -

- -

20/10/2007 16:34:00
Quote Anchor link
PHPerik, waarom jat je mijn © 2007? Daar is ook weer copyright (© 2007) over hoor :P
roderik schreef op 20.10.2007 16:30:
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:23:

Het komt misschien wat hard aan, maar zo denk ik erover. Voel je verder niet beledigd, er zijn genoeg mensen zoals jij die dit proberen.



Haha ik neem nog een echt adres geen sub dat word dan is voor n00bs die een spel hebben.
Ik voel me niet echt beledigd hoor.
Trouwens ik doe het wel om wat bij te verdienen maar ik probeer niemand op te lichten en ik doe zelf ook mijn best hoor!
Ik heb tijden geen runescape gespeelt om met mijn spel bezig te gaan enzo.
over bedriegen, ik ben juist een heel eerlijk mens.

Bedriegen? Ik ben er niet over begonnen, ik geloof best dat je eerlijk bent.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:36:00
Quote Anchor link
Jonathan schreef op 20.10.2007 16:34:
Bedriegen? Ik ben er niet over begonnen, ik geloof best dat je eerlijk bent.



Haha dat zal vast jij begon dat ik probeerde mensen te bedriegen enzo, ik denk nu : had ik maar geen topic aangemaakt.
Ik ben er hard aan het werken en jij zegt dat ik een bedrieger ben dat ik mensen bedrieg en dat ik rijk word en dat ik het gewoon heb gekopieert.
Ik vroeg alleen wat jullie er van vonden en jij amakt er een conflict van vind ik zelf.




Jonathan schreef op 20.10.2007 16:29:
Daanaast vraag ik mij af wat mr J.G.L. Bruins-Uneken, Belastingadviseur ervan vindt. Er zijn een paar opties:
- Jij bent het zelf, en verneukt je naam door op een subdomein van je site een criminal te zetten.
- Het is je vader, die nu een verneukte naam krijgt, en jou iets doet.


Dat is mijn moeders site ik wou een domein hebben maar ik kon het daar ook mee doen.
Ik heb nu dus een spel en ik wil ook een domein kopen dus daar moet je het over ophouden, trouwens ik vroeg wat jullie er van vonden niet om allemaal beledigingen op te noemen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roderik Roderik
 
PHP erik

PHP erik

20/10/2007 16:42:00
Quote Anchor link
Mee eens, Jonathan een beetje ontopic blijven aub.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 16:44:00
Quote Anchor link
Wat ik ervan vindt:

- Saai uiterlijk, met name door het kleur gebruik
- Layout uit de jaren '90
- Extreem slecht taalgebruik (daar moet je echt iets aan doen!)
- Zeer rommelige code (valideer je site eens via http://validator.w3.org/)
- Als het spel van jezelf is. Waarom heb je dan niet dezelfde layout gebruikt voor de website er omheen?
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

20/10/2007 16:51:00
Quote Anchor link
Het is niet mijn eigen spel zoals ik het heb gezegd maar ik ehb het gedownload bij criminalsfanaat.nl daar kan je allemaal van zulk soort spellen downlaoden.
Maar goed, ik heb het veranderd dus ik vind dat het half van me zelf gemaakt is.

Ik begon eerst een spel helemaal alleen te maken.
Toen hoorde ik van ook een phper die site dat dat wel slim was om die te gebruiken wan tik kwam niet uit de bank(daar zat een fout in) en nog iets.
Toen had ik dat gedownload enzo.

Oja over dat http://validator.w3.org/
Hij vind de pagian niet of zoiets heeft ie het over
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.