PHP scripts

Simpele css parser

PHP script 'Simpele css parser' bekijkenDit is een hele simpele css parser. Ik ben er zelf mee bezig om iets anders te maken, maar ik dacht hem hier maar te droppen voor het geval mensen het..
20/07/2010 | 6571x bekeken
9 reacties PHP script 'Simpele css parser' bekijken PHP script bekijken PHP script 'Simpele css parser' bekijken
 

Zend framework view helper head

PHP script 'Zend framework view helper head' bekijkenDit is een view helper voor het zend framework. Je kan hiermee de 'head' van de pagina iets makkelijker opbouwen. De standaard view helpers kunnen nog..
19/07/2010 | 5338x bekeken
2 reacties PHP script 'Zend framework view helper head' bekijken PHP script bekijken PHP script 'Zend framework view helper head' bekijken
 

Auto Cache Manifest

PHP script 'Auto Cache Manifest' bekijkenYoo Laat ik met een korte uitleg beginnen voor het geval je niet bekend met met Application Cache, Met de 'Application Cache' feature is het mog..
19/07/2010 | 5911x bekeken
4 reacties PHP script 'Auto Cache Manifest' bekijken PHP script bekijken PHP script 'Auto Cache Manifest' bekijken
 

Postcode Checker met Raphael graphics library

PHP script 'Postcode Checker met Raphael graphics library' bekijkenIk heb aan de hand van het 'Geldige Postcode' tooltje van Chris Horeweg een simpel maar grappig appje gebouwd met behulp van de Raphael graphics libra..
14/07/2010 | 8863x bekeken
20 reacties PHP script 'Postcode Checker met Raphael graphics library' bekijken PHP script bekijken PHP script 'Postcode Checker met Raphael graphics library' bekijken
 

Web Worker met Ajax

PHP script 'Web Worker met Ajax' bekijkenEen klein voorbeeld om dmv een Web Worker een pagina continue te laten updaten, Dit kan gebruikt worden om continue het laatste nieuws weer te geve..
12/07/2010 | 7376x bekeken
15 reacties PHP script 'Web Worker met Ajax' bekijken PHP script bekijken PHP script 'Web Worker met Ajax' bekijken
 

HTML Helper

PHP script 'HTML Helper' bekijkenMet deze html helper genereert u makkelijk uw html tags. De uitleg staat in de class zelf, en in index.php is een voorbeeld pagina gegeven, waar ge..
08/07/2010 | 7004x bekeken
24 reacties PHP script 'HTML Helper' bekijken PHP script bekijken PHP script 'HTML Helper' bekijken
 

OOP MySQL class

PHP script 'OOP MySQL class' bekijkenDit is een [b]vervanging[/b] van de mysqli-class. De performance zal slechter zijn, en ik raad ten alle tijde aan de standaard class te gebruiken als ..
01/07/2010 | 11235x bekeken
10 reacties PHP script 'OOP MySQL class' bekijken PHP script bekijken PHP script 'OOP MySQL class' bekijken
 
 
 

Uploader class

PHP script 'Uploader class' bekijkenDeze upload class gemaakt omdat ik het zat was om elke keer opnieuw upload scripts te schrijven. Deze uploader voert controles uit en load daarna de f..
28/06/2010 | 8507x bekeken
18 reacties PHP script 'Uploader class' bekijken PHP script bekijken PHP script 'Uploader class' bekijken
 

URL class

PHP script 'URL class' bekijkenEen class om gemakkelijker met urls te werken: samenvoegen, informatie eruit halen, opbouwen en veranderen. Doordat __toString geïmplementeerd is kan..
24/06/2010 | 7133x bekeken
5 reacties PHP script 'URL class' bekijken PHP script bekijken PHP script 'URL class' bekijken
 

Weergeef je source code

PHP script 'Weergeef je source code' bekijkenDeze class weergeeft de inhoud van alle bestanden met de aangegeven extensie in een opgegeven map. Het is mogelijk om recursieve aan en uit te zetten ..
22/06/2010 | 4479x bekeken
3 reacties PHP script 'Weergeef je source code' bekijken PHP script bekijken PHP script 'Weergeef je source code' bekijken
 

Query controleren

PHP script 'Query controleren' bekijkenHeb je ook zo'n hekel aan het iedere keer toevoegen van de volgende code?[code][/code] Ik wel! Ik heb daarom een simpele functie geschreven die je ..
31/05/2010 | 7701x bekeken
7 reacties PHP script 'Query controleren' bekijken PHP script bekijken PHP script 'Query controleren' bekijken
 

Geldige Postcode

PHP script 'Geldige Postcode' bekijkenOmdat ik meer dan 5 minuten moest zoeken naar een geldigepostcode regex (m'n oude blog is offline en dat was een nummer 1 hit..) en ik hem hier niet k..
31/05/2010 | 21455x bekeken
13 reacties PHP script 'Geldige Postcode' bekijken PHP script bekijken PHP script 'Geldige Postcode' bekijken
 
 
 

FilterLib

PHP script 'FilterLib' bekijkenOm mijn vorige post (validatie) compleet te maken wil ik ook graag nog een FilterLib toevoegen. Deze lijkt erg veel op de CheckLib met het verschil d..
26/05/2010 | 5363x bekeken
14 reacties PHP script 'FilterLib' bekijken PHP script bekijken PHP script 'FilterLib' bekijken
 

Inputvalidator

PHP script 'Inputvalidator' bekijkenZoals toch meer en meer blijkt, is beveiliging een ondergeschoven kindje bij helaas een grote deel van de programmeurs/bedrijven. Onlangs kwam ik een..
26/05/2010 | 5721x bekeken
0 reacties PHP script 'Inputvalidator' bekijken PHP script bekijken PHP script 'Inputvalidator' bekijken
 

Post-it briefje

PHP script 'Post-it briefje' bekijkenMet dit script kun je Post-it briefjes maken. Dit script maakt gebruik van GD library. [b]Voorbeeld[/b] [img]http://jessedegger.nl/private/post-it..
25/05/2010 | 120455x bekeken
67 reacties PHP script 'Post-it briefje' bekijken PHP script bekijken PHP script 'Post-it briefje' bekijken
 

CSS Minifier

PHP script 'CSS Minifier' bekijkenEen simpele css minifier, gebaseerd op enkele regexes. Wordt op verschillende sites live gebruikt. Overigens is het absoluut af te raden om dit bij..
18/05/2010 | 5107x bekeken
1 reactie PHP script 'CSS Minifier' bekijken PHP script bekijken PHP script 'CSS Minifier' bekijken
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 7 8 9 10 11 ... 86 87 88 volgende »

PHP scripts categorieën

Opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.