is dit een goede manier van een unieke id te genereren?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paul Weiss

Paul Weiss

05/06/2024 12:17:04
Quote Anchor link
hallo iedereen.

Is de onderstaande code de juiste manier om een uniek waarde te creeeren? Ik heb deze nodig voor een unieke id

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
  var toeval = Math.floor(Math.random() * 9000000);

   // var toeval =(new Date().getTime()).toString(36);

  var toeval = toeval + (new Date().getTime()).toString(36);
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 07:48:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/06/2024 12:28:52
Quote Anchor link
Opsich ziet het er goed uit. Je kan ook met de UUID package een unieke string genereren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.