PHP boeken

Laravel - Up and Running

Laravel - Up and RunningLaravel - Up and Running
Engels
Matt Stauffer
Wat maakt Laravel onderscheidend van andere PHP-web frameworks? De snelheid en de eenvoudigheid voor starters. Met dit snelle ontwik..

Safety of Web Applications

Safety of Web ApplicationsSafety of Web Applications
Engels
Eric Quinton
In dit boek draait om het veiligheid bij webtoepassingen, waaronder risico's, encryptie en de behandeling en opsporing van veiligheidsle..

PHP Pocket Reference (3e editie)

Dit boek is bijgewerkt om met PHP 7 te kunnen werken, en is de derde editie van deze serie die [url=https://www.phphulp.nl/php/boek/php..

Learn PHP 7

Learn PHP 7Learn PHP 7
Engels
Steve Prettyman
Dit boek richt zich op objectgerichte code in PHP 7, die op een fijne manier duidelijk wordt gepresenteerd. De voorbeelden erin maken ge..

Basiscursus PHP7 en MySQL

Basiscursus PHP7 en MySQLBasiscursus PHP7 en MySQL
Nederlands
Victor Peters
PHP is een programmeertaal die in combinatie met HTML de standaard is voor het bouwen van dynamische websites. Met de nieuwste versie, P..

Easy Oracle PHP

Easy Oracle PHPEasy Oracle PHP
Engels
Mladen Gogala
Simpel en gemakkelijk dynamische websites bouwen met Oracle content als focus in deze handleiding. Dit boek biedt werkende voorbeelden o..

Web Programming for Business

Web Programming for BusinessWeb Programming for Business
Engels
David Paper
Web Programming for Business: Dit boek richt zich voornamelijk op het OOP (Object Oriented Programming) aspect, oracle focus op basis va..

Expert PHP and MySQL

Expert PHP and MySQLExpert PHP and MySQL
Engels
Patrick Galbraith & Ronald Bradford
PHP is de populairste en over het algemeen zeer krachtigste opensource programmeertaal voor het web. In combinatie met MySQL kun je er d..

Webdesign

WebdesignWebdesign
Nederlands
Gabriel Sánchez Cano
Webdesign – van idee tot realisatie is bestemd voor alle communicatie- en mediaopleidingen waar het ontwikkelen van webomgevingen een ..

PHP applicatie ontwikkeling

PHP applicatie ontwikkelingPHP applicatie ontwikkeling
Nederlands
Peter Kassenaar
Als vervanging van alle ongestructureerde websites met op iedere website een paar pagina's met blokken code bent u opzoek naar de gehele..

PHP boek opties

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.