javascript empty file

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hendry huisman

hendry huisman

11/05/2023 23:30:29
Quote Anchor link
Hallo ik heb een script zodra je niks invult in de input field is de button niet zichtbaar
als je iets typt komt die submit wel te voorschijn. dat is goed alleen nu als ik een text kopieer en in de input field plak reageert de script niet iemand enige idee ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
class CNTD {
  /**
   * Check Form Functions
   * Ensures form is valid before proceeding
   */

  check_form_button_disable(fields) {
    $('#submit-btn').attr("disabled", true);

    $('input').keyup(function() {
      var valid = true;

      fields.forEach( (field) => {
        if ($(field).val().length == 0) valid = false
      });

      $('#submit-btn').attr("disabled", !valid);
    })
  }

  check_form_with_error_message(fields, error_selector) {
    var valid = true;

    fields.forEach( (field) => {
      if ($(field).val().length == 0) {
        $(error_selector).show();
        valid = false;
      }
    });

    return valid;
  }
 
PHP hulp

PHP hulp

19/03/2024 11:26:29
 
Ivo P

Ivo P

12/05/2023 10:05:48
Quote Anchor link
je plakt waarschijnlijk met de muis en niet met ctrl-V?

KEYUP op regel 10 werkt dan niet.

Je zou CHANGE kunnen proberen?
 
Hendry huisman

hendry huisman

12/05/2023 11:38:27
Quote Anchor link
ja dat klopt ik doe met rechtermuisknop maar dat lukt niet
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

12/05/2023 11:57:35
Quote Anchor link
Tab toets onblur()
 
Hi hi

hi hi

12/05/2023 13:35:30
Quote Anchor link
Je kunt natuurlijk ook `oninput` gebruiken
 
Hendry huisman

hendry huisman

12/05/2023 16:57:30
Quote Anchor link
en hoe doe ik zoiets

Toevoeging op 12/05/2023 17:01:45:

en hoe doe ik zoiets

Toevoeging op 12/05/2023 17:01:45:

en hoe doe ik zoiets
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

12/05/2023 17:25:19
Quote Anchor link
Zoiets?

In plaats van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('input').keyup(function() {

dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$('input').on('input', function() {
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/05/2023 21:57:59
Quote Anchor link
Je zou ook het 'paste' event kunnen gebruiken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
input.addEventListener('paste', (event) => {
    // enable or disable submit button
});
 
Hi hi

hi hi

22/05/2023 16:42:12
Quote Anchor link
Gewoon het `input` event gebruiken, die wordt getriggered wanneer de waarde in een input wordt aangepast. Het maakt niet uit wanneer dit gebeurd omdat een gebruiker zelf iets typt, er iets in plakt, of wat dan ook.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.