<?= echo shorthand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 17:57:07
Quote Anchor link
Volgens dit bericht http://www.phphulp.nl/php/nieuws/php-54-alpha1-released/63/ komt de verkorte schrijfwijze
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var?>
weer terug.

Ik dacht eigenlijk dat altijd werd aangeraden om deze manier niet te gebruiken, maar gewoon altijd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $var; ?>
te gebruiken. Of zit ik er nu naast?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:42:19
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

31/07/2011 18:06:27
Quote Anchor link
omdat het bij de meeste servers uit stond
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 18:13:04
Quote Anchor link
Maar wat is dan de beste manier? Die verkorte versie of de normale versie?
En moet je dan voor nieuwe projecten nu al gaan werken met de verkorte versie?
 
The Force

The Force

31/07/2011 18:35:49
Quote Anchor link
Nee, nu nog niet, aangezien hij uit kan staan. Alleen als je zeker weet dat je voor 5.4 (of hoger) gaat ontwikkelen dan kan je het gerust gebruiken (aangezien je dan zeker weet dat het aan zal staan). Belangrijk ook dat je (met de klant) uit sluit dat je product niet eventueel in een later stadium op een lagere versie gaat draaien.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 19:14:30
Quote Anchor link
Maar als straks (zal nog wel even duren) de standaard 5.4 is... wat gaan jullie dan gebruiken, de shorthand manier of toch gewoon de normale manier?

Wat is trouwens de juiste shorthand manier?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var; ?>
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 19:32:33
Quote Anchor link
Shorthand is veel overzichtenlijker. Gebruik het al jaren :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 19:44:28
Quote Anchor link
En wat is dan de juiste methode?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $var; ?>
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 19:52:11
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 31/07/2011 19:44:28:
En wat is dan de juiste methode?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var;?>
Gewijzigd op 31/07/2011 19:52:25 door www JdeRuijterNL
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

31/07/2011 20:54:24
Quote Anchor link
okeej...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

31/07/2011 22:28:53
Quote Anchor link
Ik doe het zonder ;

Dit kan ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=functie($var) ?>
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 22:35:08
Quote Anchor link
Jordi kroon op 31/07/2011 22:28:53:
Ik doe het zonder ;

Dit kan ook

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=functie($var) ?>

; is good practice

Dit werkt namelijk niet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?=functie($var)
functie($var)
?>
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

31/07/2011 22:37:20
Quote Anchor link
Nee dat klopt maar die situatie heb uk eigenlijk niet.
 
Kees Schepers

kees Schepers

31/07/2011 22:39:50
Quote Anchor link
Een functie op die manier declareren is echt een no-go anno 2011 haha, sowieso een global functie is niet meer 2011 ;)
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

31/07/2011 22:42:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? $var = Photograph::functie();?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$var->title;?>
Gewijzigd op 31/07/2011 22:43:22 door www JdeRuijterNL
 
The Force

The Force

31/07/2011 23:47:56
Quote Anchor link
Simpel: doe het nu niet. Kan best zijn dat het op sommige servers werkt, maar bij andere servers werkt het weer niet. Je code wordt gevoelig voor veranderende serverconfiguratie, wat vooral een probleem is bij shared hosting. Bovendien wordt het minder overdraagbaar.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $var->title; ?>


Paar lettertjes extra. Gewoon even wachten tot 5.4 uit is voor die shorttags.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/08/2011 00:47:04
Quote Anchor link
Ik ga beginnen met mijn cms te maken... en die zal ook nog gebruikt worden als versie 5.4 er is, dus vandaar dat ik me zit af te vragen of ik die short tags wel of niet moet gaan gebruiken. Maar gewoon echo'en is eigenlijk ook wel gewoon erg netjes... en zoveel extra typwerk is het niet... en inderdaad, het werkt altijd.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/08/2011 01:06:27
Quote Anchor link
Ik vind persoonlijk de shorthand tags netter omdat ik ze alleen tussen html gebruik en dan is er nog minder php in de html en ook beter gescheiden
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/08/2011 01:08:25
Quote Anchor link
Hmmm, denk dat dat persoonlijk is en ook net wat je gewend bent.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo... ?>
heeft als voordeel dat je duidelijk laat zien dat het om PHP gaat + je laat de functie (echo) zien, maar nogmaals ik denk dat het een kwestie van persoonlijke smaak is. Ik geloof ook niet dat het qua sneldheidsverschil iets uit zal maken.
Gewijzigd op 01/08/2011 01:10:05 door Ozzie PHP
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/08/2011 01:10:13
Quote Anchor link
Nee dat denk ik ook niet mischien enkele nano secondes
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

01/08/2011 01:12:46
Quote Anchor link
en daar doen we het allemaal voor :-)


... of toch maar niet ;-)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/08/2011 01:17:07
Quote Anchor link
Zo'n tijdsverschil merkt de gebruiker niet

0,000000001 = nanoseconde
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.