1 tabel 2 while loops

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marcel

Marcel

14/04/2006 19:30:00
Quote Anchor link
Ik wil in een tabel twee query resultaten weergeven. Hieronder het voorbeeld wat ik heb.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
<tr>
    <
td>
      [
code]<?php while($rij = mysql_fetch_assoc($resultaat_ospelers_uit )) { ?>

      <tr><td><?php echo $rij['Ospeler_achternaam']; ?></td></tr>
      <?php } ?>
    <?php while($rij = mysql_fetch_assoc($resultaat_ospelers_in)) { ?>
      <td><?php echo $rij['Ospeler_achternaam']; ?></td>
      <?php } ?>
     </td>
</tr>
?>


Nu is het resultaat zo:

Naam1($resultaat_ospelers_uit)
Naam2($resultaat_ospelers_uit)
Naam3($resultaat_ospelers_uit)
Naam1($resultaat_ospelers_in)Naam2($resultaat_ospelers_in)Naam3($resultaat_ospelers_in)

Maar het moet natuurlijk zo zijn:
Naam1($resultaat_ospelers_uit)Naam1($resultaat_ospelers_in)
Naam2($resultaat_ospelers_uit)Naam2($resultaat_ospelers_in)
Naam3($resultaat_ospelers_uit)Naam3($resultaat_ospelers_in)

Ik heb alles zitten uitproberen maar ik weet echt gewoon niet hoe ik dit kan oplossen. Hebben jullie enig idee.

Alvast bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marcel
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 01:08:00
 
Bart van der veen

bart van der veen

14/04/2006 19:57:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
<tr>
    <
td>
      [
code]<?php while($rij = mysql_fetch_assoc($resultaat_ospelers_uit )) { ?>

      <tr><td><?php echo $rij['Ospeler_achternaam']; ?></td></tr>
      <?php while($rij = mysql_fetch_assoc($resultaat_ospelers_in)) { ?>
      <td><?php echo $rij['Ospeler_achternaam']; ?></td>
      <?php } ?>
      <?php } ?>
     </td>
</tr>
?>


als het goed begrijp wil je while in while niet?
als dat zo is dan is wat hieboven staat.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Marcel

Marcel

14/04/2006 23:08:00
Quote Anchor link
Eigenlijk wel...

Ik wil gewoon dat wat in mijn voorbeeld uiteindelijk dit resultaat opleverd:

Naam1($resultaat_ospelers_uit)Naam1($resultaat_ospelers_in)
Naam2($resultaat_ospelers_uit)Naam2($resultaat_ospelers_in)
Naam3($resultaat_ospelers_uit)Naam3($resultaat_ospelers_in)

I.p.v

Naam1($resultaat_ospelers_uit)
Naam2($resultaat_ospelers_uit)
Naam3($resultaat_ospelers_uit)
Naam1($resultaat_ospelers_in)Naam2($resultaat_ospelers_in)Naam3($resultaat_ospelers_in)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/04/2006 23:18:00
Quote Anchor link
Zolang je in je while loops gaat echoën lukt het niet. Als je in allebei je while loops een array zou vullen met de resultaten kun je daarna een for loop maken waarin je het n-de element van beide arrays echoot.
 
Marcel

Marcel

15/04/2006 10:49:00
Quote Anchor link
Kun je hier een voorbeeld van geven, want ik snap wel een beetje wat je bedoelt... maar het zal voor mijn handig zijn als ik een voorbeeld heb.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.