2e pagina fatal error??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »
Franko

Franko

06/04/2005 19:55:00
Quote Anchor link
Ik heb een fotoalbum gemaakt, alleen de eerste pagina doet het. Zodra ik naar een 2e pagina wil gaan geeft hij:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/www/vhosts/phphulp.nl/httpdocs/upload/gallery.php on line 63

Wat kan dit zijn?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?PHP
echo "<br><br><center><h3><b>$path</b></h3>";  
$min = (1+($page * $aantalpp));  
$max = (($page +1) * $aantalpp);  
$number = $clm * $rows;  
$break = (($page * $aantalpp) + $clm);  
echo "<table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0><tr>";  
$d = dir("$path");  
$count = -2;  
while($entry=$d->read()) {   //PAGINA 63

if (($count >= $min) AND ($count <= $max)){  

if(eregi(".jpg|.jpeg|.gif|.bmp|.png", $entry)){  
        
ClearStatCache();  
$size = GetImageSize("$path/$entry");
            
$size[0] = $size[0] + 20; //Begin: 20
$size[1] = $size[1] + 25; //Begin: 25

$file_size=fileSize("$path/$entry");  
$file_size = round($file_size / 1000) . "k";

echo ("<td><a href=\"#\" onmouseover=\"window.status='Vergroten';return true;\" onmouseout=\"window.status=''; return true\" onclick=\"window.open('$path/$entry','pix$count','width=$size[0],height=$size[1],innerwidth=$size[0],innerheight=$size[1],directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,resizable=no,top=0,left=0,leftmargin=0,topmargin=0,marginwidth=0,marginheight=0,screenX=0,screenY=0');return false\"><img src=$path/");  
echo $entry." style='border:3px solid #fc5;' alt=$count height=$t_h></a>&nbsp;</td>\n"; // width=$t_w
}  
    if ($count == $break){  
    echo "</tr>\n<tr>\n";  
    $break = $count + $clm ;  
    }  
}
  
$count++;
}
  
$d->close();
echo "</tr></table>";
$pages = ($count / $aantalpp);  
$pageplus = ($page + 1);  
$pagemin = ($page - 1);  
if (($page + 1) < $pages){  
$volgende = "<a href=$woord.php?page=$pageplus><img src='../Buttons/Forward.jpg' border='0'></a>";  
}
  

if (($page + 1) > "1"){  
$vorige = "<a href=$woord.php?page=$pagemin><img src='../Buttons/Backward.jpg' border='0'></a>";  
}
  
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/06/2024 18:40:38
 
- SanThe -

- SanThe -

06/04/2005 20:28:00
Quote Anchor link
En wat staat er op line 63?
 
Winston Smith

Winston Smith

06/04/2005 21:10:00
Quote Anchor link
while($entry=$d->read())

wil je functies gebruiken van een klasse dan moet je (de klasse eerst includen en) een nieuw object aanmaken:

$d = new klassenaam;
$d->read();
 
Franko

Franko

06/04/2005 21:43:00
Quote Anchor link
ik heb erachter gezet wat line 63 is:-) (staat alleen pagina:)

moet ik dit op deze manier aanpassen?
geen idee wat je bedoelt! Ben nog niet echt lang bezig met PHP en ik zou graag wat meer uitleg hebben hierover:-)

Want als ik dit goed begrijp moet ik iedere keer als er een nieuwe pagina wordt gemaakt een klassenaam maken. Nee toch?
Gewijzigd op 06/04/2005 21:55:00 door Franko
 
Franko

Franko

07/04/2005 11:10:00
Quote Anchor link
het antwoord wat ik gisteren kreeg begrijp ik niet kan iemand mij dat uitleggen?
 
Franko

Franko

07/04/2005 11:49:00
Quote Anchor link
Hij moet 15 thumbs op een pagina zetten.
de structuur van de map is:

Halen hier staat in picture_0.jpg t/m picture_18.jpg
Halen/_thumb hier staat ook in picture_0.jpg t/m picture_18.jpg

Dus het wordt 15 op de eerste en 3 op de volgende pagina.

Als ik nu een echo er tussen zet dan krijg ik het volgende resultaat van de echo:

Halen.-1Halen..0Halen_thumb1HalenPicture_0.jpg2
HalenPicture_1.jpg3
HalenPicture_2.jpg4
HalenPicture_3.jpg5
HalenPicture_4.jpg6
HalenPicture_5.jpg7
HalenPicture_6.jpg8
HalenPicture_7.jpg9
HalenPicture_8.jpg10
HalenPicture_9.jpg11
HalenPicture_10.jpg12
HalenPicture_11.jpg13
HalenPicture_12.jpg14
HalenPicture_13.jpg15
HalenPicture_14.jpg16HalenPicture_15.jpg17HalenPicture_16.jpg18HalenPicture_17.jpg19HalenPicture_18.jpg
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 14:10:00
Quote Anchor link
Kasper:
while($entry=$d->read())

wil je functies gebruiken van een klasse dan moet je (de klasse eerst includen en) een nieuw object aanmaken:

$d = new klassenaam;
$d->read();


PHP kent ook enkele standaard classes, zoals de dir class:
Quote:
class dir {

dir ( string directory )

string path

resource handle

string read ( void )

void rewind ( void )

void close ( void )

}

Zie PHP.net over predefined classes :)
 
Franko

Franko

07/04/2005 14:13:00
Quote Anchor link
pfff dit word me allemaal erg ingewikkeld hoor!

wil alleen maar 15 plaatjes op 1 pagina hebben en als jhet er meer zijn dan een volgende pagina.

begrijp er niks meer van.
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 15:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
echo "<br><br><center><h3><b>" . $path . "</b></h3>";  

$min = 1 + ( $page * $aantalpp );  
$max = ( $page +1 ) * $aantalpp;  
$number = $clm * $rows;  
$break = ( $page * $aantalpp ) + $clm;  

echo "<table border=\"0\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\"><tr>";  

$d = dir( $path );  
$count = -2;  
while( false !== ( $entry = $d->read() ) )
{

    if ( ($count >= $min) AND ($count <= $max) ){  

        if( eregi(".jpg|.jpeg|.gif|.bmp|.png", $entry )){  
        
        clearstatcache();  
        $size = getimagesize( $path . "/" . $entry );
            
        $size[0] = $size[0] + 20; //Begin: 20
        $size[1] = $size[1] + 25; //Begin: 25

        $file_size = filesize( $path . "/" . $entry );  
        $file_size = round($file_size / 1000) . "k";

        echo "<td><a href=\"#\" onmouseover=\"window.status='Vergroten';return true;\" onmouseout=\"window.status=''; return true\" onclick=\"window.open('" . $path . "/" . $entry . "','pix" . $count . "','width=" . $size[0] . ",height=" . $size[1] . ",innerwidth=" . $size[0] . ",innerheight=" . $size[1] . ",directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,resizable=no,top=0,left=0,leftmargin=0,topmargin=0,marginwidth=0,marginheight=0,screenX=0,screenY=0');return false\"><img src=" . $path . "/";  
        echo $entry." style='border:3px solid #fc5;' alt=" . $count . " height=" . $t_h . "></a>&nbsp;</td>\n"; // width=$t_w
        }  
    
        if ($count == $break){  
            echo "</tr>\n<tr>\n";  
            $break = $count + $clm ;  
        }  
    }
  
    $count++;
}
  
$d->close();

echo "</tr></table>";

$pages = $count / $aantalpp;  
$pageplus = $page + 1;  
$pagemin = $page - 1;  

if (($page + 1) < $pages){  
    $volgende = "<a href=" . $woord . ".php?page=" . $pageplus . "><img src='../Buttons/Forward.jpg' border='0'></a>";  
}
  

if (($page + 1) > 1 ){  
    $vorige = "<a href=" . $woord . ".php?page=" . $pagemin . "><img src='../Buttons/Backward.jpg' border='0'></a>";  
}
  
?>


Probeer dit 'ns :)
Edit: Je code is 'n troep, je programmeerd onduidelijk zonder structuur, weinig commentaar ( denk niet dat dat alleen voor noobs is! ) en je snapte niet hoe de read() functie uit de dir class werkt.
Gewijzigd op 07/04/2005 15:05:00 door Mitch X
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:00:00
Quote Anchor link
Alvast bedankt voor je hulp Mitch,

Ik krijg nu nog steeds een fatal error in line 67

Dat is de :
while( false !== ( $entry = $d->read() ) )
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 16:28:00
Quote Anchor link
Dan zal de fout er mogelijk boven zitten.
De regel die jij noemt is in 'mijn' script namelijk regel 13.
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:34:00
Quote Anchor link
Dit is het hele scriptje even dan heb je alles:-)
Klein stukje extra hoor!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?PHP
$aantalpp
= "15";
$woord= "gallery";
$event = $_POST['event'];
$path = $event;
$title = "<small>Page </small>";
// $header = "<br><br><B>Foto's</B>";
$clm = "5"; // Aantal kolommen
$rows = "3"; // aantal rijen
$t_w = "120";
$t_h = "90";
?>


<HTML>
<script language="JavaScript">
<!--
function MM_swapImgRestore() { //v3.0
var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a)&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
}

function MM_preloadImages() { //v3.0
var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
if (a.indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a;}}
}

function MM_findObj(n, d) { //v4.0
var p,i,x; if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[n];
for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers.document);
if(!x && document.getElementById) x=document.getElementById(n); return x;
}

function MM_swapImage() { //v3.0
var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
if ((x=MM_findObj(a))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}
}
//-->
</script>

<BODY bgcolor='#990000' leftmargin='0' topmargin='0' onLoad="MM_preloadImages('/Buttons/Back-rollover.jpg')">
<div align="center"> <font face='Verdana' size='2' color='#FFFFFF'>
<img src="/images/Pictures.jpg">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?PHP
echo $header;

if (isset($_GET['page'])) {
   $page = $_GET['page'];
}

else {
   $page = 0;
}

$up = strtoupper($path);
$enaam= str_replace("_"," ", $up);
echo "<br><br><center><h3><b>$enaam</b></h3>";  

$min = 1 + ( $page * $aantalpp );  
$max = ( $page +1 ) * $aantalpp;  
$number = $clm * $rows;  
$break = ( $page * $aantalpp ) + $clm;  

echo "<table border=\"0\" cellpadding=\"5\" cellspacing=\"0\"><tr>";  

$d = dir( $path );  
$count = -2;  
while( false !== ( $entry = $d->read() ) ) // LINE 67
{

echo $path;
echo $entry;
echo $count;

    if ( ($count >= $min) AND ($count <= $max) ){  

        if( eregi(".jpg|.jpeg|.gif|.bmp|.png", $entry )){  
          
        clearstatcache();  
        $size = getimagesize( $path . "/" . $entry );  
              
        $size[0] = $size[0] + 20;
        $size[1] = $size[1] + 25;

        $file_size = filesize( $path . "/" . $entry );  
        $file_size = round($file_size / 1000) . "k";  

        echo "<td><center><a href=\"#\" onmouseover=\"window.status='Vergroten';return true;\" onmouseout=\"window.status=''; return true\" onclick=\"window.open('" . $path . "/" . $entry . "','pix" . $count . "','width=" . $size[0] . ",height=" . $size[1] . ",innerwidth=" . $size[0] . ",innerheight=" . $size[1] . ",directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,resizable=no,top=0,left=0,leftmargin=0,topmargin=0,marginwidth=0,marginheight=0,screenX=0,screenY=0');return false\"><img src=" . $path . "/";  
        echo $entry." style='border:3px solid #fc5;' alt=" . $count . " height=" . $t_h . "></a></center></td>\n"; // width=$t_w
        }  
    
        if ($count == $break){  
            echo "</tr>\n<tr>\n";  
            $break = $count + $clm ;  
        }  
    }
  
    $count++;  
}
  
$d->close();  

echo "</tr></table>";  

$pages = $count / $aantalpp;  
$pageplus = $page + 1;  
$pagemin = $page - 1;  

if (($page + 1) < $pages){  
    $volgende = "<a href=" . $woord . ".php?page=" . $pageplus . "><img src='../Buttons/Forward.jpg' border='0'></a>";  
}
  

if (($page + 1) > 1 ){  
    $vorige = "<a href=" . $woord . ".php?page=" . $pagemin . "><img src='../Buttons/Backward.jpg' border='0'></a>";  
}
  

echo "<table border='0'>";
echo "<tr>";
echo "<td width='50'><center>$vorige</center></td>";
echo "<td width='50'><center><img src='../images/Circle.jpg'></center></td>";
echo "<td width='50'><center>$volgende</center></td>";
echo "</tr>";
echo "</table>";

?>

<a href="pregallery.php" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image1','','/Buttons/Picturesmenu-rollover.jpg',1)"><img name="Image1" border="0" src="/Buttons/Picturesmenu.jpg"></a>
</font> </div>
</BODY>
</HTML>
?>
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 16:38:00
Quote Anchor link
Hmmz, ik krijg geen error ...
Het ziet er niet erg netjes uit, maar geen error :|
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:41:00
Quote Anchor link
zie jij de plaatjes dan?
zie jij alleen de tekst?

Zo niet kun je misschien ff kijken hoe het er nu uitziet:

http://www.longhornstars.nl/upload/pregallery.php

gewoon op openen drukken en dan naar de volgende pagina.
Dan zie je het probleem
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 16:43:00
Quote Anchor link
Frank:
zie jij de plaatjes dan?
zie jij alleen de tekst?

Zo niet kun je misschien ff kijken hoe het er nu uitziet:

http://www.longhornstars.nl/upload/pregallery.php

gewoon op openen drukken en dan naar de volgende pagina.
Dan zie je het probleem

Ik zie plaatjes en tekst.
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:45:00
Quote Anchor link
huh op alle twee de pagina's???
 
DaeDaluz

DaeDaluz

07/04/2005 16:47:00
Quote Anchor link
Op de 2de krijg ik een error ;)

je roept ergens een functie uit een class aan, zonder die class aan te roepen :x als ik het goed begrijp :D
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:50:00
Quote Anchor link
Was ook met Mitch bezig, maar ik zie nog geen verbetering. Misschien dat jij het probleem ziet?
Het laatste script is het hele script.
helemaal bovenin staat
$event = $_POST['event'];

event komt uit een formuliertje ervoor waar ik keuzes kan maken uit verschillende events.

Nu misschien wat duidelijker voor jullie?
Gewijzigd op 07/04/2005 16:52:00 door Franko
 
Winston Smith

Winston Smith

07/04/2005 18:00:00
Quote Anchor link
Mitch:

PHP kent ook enkele standaard classes, zoals de dir class:
Quote:
class dir {

dir ( string directory )

string path

resource handle

string read ( void )

void rewind ( void )

void close ( void )

}

Zie PHP.net over predefined classes :)


Thx! Dat wist ik nog niet :)
 
Franko

Franko

07/04/2005 19:43:00
Quote Anchor link
ik heb geen idee wat jullie hiermee bedoelen.
en hoe ik dat in dit script moet zetten.
Misschien dat jullie mij op weg kunnen helpen met dit?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.