2e pagina fatal error??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »
Franko

Franko

06/04/2005 19:55:00
Quote Anchor link
Ik heb een fotoalbum gemaakt, alleen de eerste pagina doet het. Zodra ik naar een 2e pagina wil gaan geeft hij:

Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/www/vhosts/phphulp.nl/httpdocs/upload/gallery.php on line 63

Wat kan dit zijn?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?PHP
echo "<br><br><center><h3><b>$path</b></h3>";  
$min = (1+($page * $aantalpp));  
$max = (($page +1) * $aantalpp);  
$number = $clm * $rows;  
$break = (($page * $aantalpp) + $clm);  
echo "<table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0><tr>";  
$d = dir("$path");  
$count = -2;  
while($entry=$d->read()) {   //PAGINA 63

if (($count >= $min) AND ($count <= $max)){  

if(eregi(".jpg|.jpeg|.gif|.bmp|.png", $entry)){  
        
ClearStatCache();  
$size = GetImageSize("$path/$entry");
            
$size[0] = $size[0] + 20; //Begin: 20
$size[1] = $size[1] + 25; //Begin: 25

$file_size=fileSize("$path/$entry");  
$file_size = round($file_size / 1000) . "k";

echo ("<td><a href=\"#\" onmouseover=\"window.status='Vergroten';return true;\" onmouseout=\"window.status=''; return true\" onclick=\"window.open('$path/$entry','pix$count','width=$size[0],height=$size[1],innerwidth=$size[0],innerheight=$size[1],directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,resizable=no,top=0,left=0,leftmargin=0,topmargin=0,marginwidth=0,marginheight=0,screenX=0,screenY=0');return false\"><img src=$path/");  
echo $entry." style='border:3px solid #fc5;' alt=$count height=$t_h></a>&nbsp;</td>\n"; // width=$t_w
}  
    if ($count == $break){  
    echo "</tr>\n<tr>\n";  
    $break = $count + $clm ;  
    }  
}
  
$count++;
}
  
$d->close();
echo "</tr></table>";
$pages = ($count / $aantalpp);  
$pageplus = ($page + 1);  
$pagemin = ($page - 1);  
if (($page + 1) < $pages){  
$volgende = "<a href=$woord.php?page=$pageplus><img src='../Buttons/Forward.jpg' border='0'></a>";  
}
  

if (($page + 1) > "1"){  
$vorige = "<a href=$woord.php?page=$pagemin><img src='../Buttons/Backward.jpg' border='0'></a>";  
}
  
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/05/2024 09:21:05
 
- SanThe -

- SanThe -

06/04/2005 20:28:00
Quote Anchor link
En wat staat er op line 63?
 
Winston Smith

Winston Smith

06/04/2005 21:10:00
Quote Anchor link
while($entry=$d->read())

wil je functies gebruiken van een klasse dan moet je (de klasse eerst includen en) een nieuw object aanmaken:

$d = new klassenaam;
$d->read();
 
Franko

Franko

06/04/2005 21:43:00
Quote Anchor link
ik heb erachter gezet wat line 63 is:-) (staat alleen pagina:)

moet ik dit op deze manier aanpassen?
geen idee wat je bedoelt! Ben nog niet echt lang bezig met PHP en ik zou graag wat meer uitleg hebben hierover:-)

Want als ik dit goed begrijp moet ik iedere keer als er een nieuwe pagina wordt gemaakt een klassenaam maken. Nee toch?
Gewijzigd op 06/04/2005 21:55:00 door Franko
 
Franko

Franko

07/04/2005 11:10:00
Quote Anchor link
het antwoord wat ik gisteren kreeg begrijp ik niet kan iemand mij dat uitleggen?
 
Franko

Franko

07/04/2005 11:49:00
Quote Anchor link
Hij moet 15 thumbs op een pagina zetten.
de structuur van de map is:

Halen hier staat in picture_0.jpg t/m picture_18.jpg
Halen/_thumb hier staat ook in picture_0.jpg t/m picture_18.jpg

Dus het wordt 15 op de eerste en 3 op de volgende pagina.

Als ik nu een echo er tussen zet dan krijg ik het volgende resultaat van de echo:

Halen.-1Halen..0Halen_thumb1HalenPicture_0.jpg2
HalenPicture_1.jpg3
HalenPicture_2.jpg4
HalenPicture_3.jpg5
HalenPicture_4.jpg6
HalenPicture_5.jpg7
HalenPicture_6.jpg8
HalenPicture_7.jpg9
HalenPicture_8.jpg10
HalenPicture_9.jpg11
HalenPicture_10.jpg12
HalenPicture_11.jpg13
HalenPicture_12.jpg14
HalenPicture_13.jpg15
HalenPicture_14.jpg16HalenPicture_15.jpg17HalenPicture_16.jpg18HalenPicture_17.jpg19HalenPicture_18.jpg
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 14:10:00
Quote Anchor link
Kasper:
while($entry=$d->read())

wil je functies gebruiken van een klasse dan moet je (de klasse eerst includen en) een nieuw object aanmaken:

$d = new klassenaam;
$d->read();


PHP kent ook enkele standaard classes, zoals de dir class:
Quote:
class dir {

dir ( string directory )

string path

resource handle

string read ( void )

void rewind ( void )

void close ( void )

}

Zie PHP.net over predefined classes :)
 
Franko

Franko

07/04/2005 14:13:00
Quote Anchor link
pfff dit word me allemaal erg ingewikkeld hoor!

wil alleen maar 15 plaatjes op 1 pagina hebben en als jhet er meer zijn dan een volgende pagina.

begrijp er niks meer van.
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 15:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
echo "<br><br><center><h3><b>" . $path . "</b></h3>";  

$min = 1 + ( $page * $aantalpp );  
$max = ( $page +1 ) * $aantalpp;  
$number = $clm * $rows;  
$break = ( $page * $aantalpp ) + $clm;  

echo "<table border=\"0\" cellpadding=\"0\" cellspacing=\"0\"><tr>";  

$d = dir( $path );  
$count = -2;  
while( false !== ( $entry = $d->read() ) )
{

    if ( ($count >= $min) AND ($count <= $max) ){  

        if( eregi(".jpg|.jpeg|.gif|.bmp|.png", $entry )){  
        
        clearstatcache();  
        $size = getimagesize( $path . "/" . $entry );
            
        $size[0] = $size[0] + 20; //Begin: 20
        $size[1] = $size[1] + 25; //Begin: 25

        $file_size = filesize( $path . "/" . $entry );  
        $file_size = round($file_size / 1000) . "k";

        echo "<td><a href=\"#\" onmouseover=\"window.status='Vergroten';return true;\" onmouseout=\"window.status=''; return true\" onclick=\"window.open('" . $path . "/" . $entry . "','pix" . $count . "','width=" . $size[0] . ",height=" . $size[1] . ",innerwidth=" . $size[0] . ",innerheight=" . $size[1] . ",directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,resizable=no,top=0,left=0,leftmargin=0,topmargin=0,marginwidth=0,marginheight=0,screenX=0,screenY=0');return false\"><img src=" . $path . "/";  
        echo $entry." style='border:3px solid #fc5;' alt=" . $count . " height=" . $t_h . "></a>&nbsp;</td>\n"; // width=$t_w
        }  
    
        if ($count == $break){  
            echo "</tr>\n<tr>\n";  
            $break = $count + $clm ;  
        }  
    }
  
    $count++;
}
  
$d->close();

echo "</tr></table>";

$pages = $count / $aantalpp;  
$pageplus = $page + 1;  
$pagemin = $page - 1;  

if (($page + 1) < $pages){  
    $volgende = "<a href=" . $woord . ".php?page=" . $pageplus . "><img src='../Buttons/Forward.jpg' border='0'></a>";  
}
  

if (($page + 1) > 1 ){  
    $vorige = "<a href=" . $woord . ".php?page=" . $pagemin . "><img src='../Buttons/Backward.jpg' border='0'></a>";  
}
  
?>


Probeer dit 'ns :)
Edit: Je code is 'n troep, je programmeerd onduidelijk zonder structuur, weinig commentaar ( denk niet dat dat alleen voor noobs is! ) en je snapte niet hoe de read() functie uit de dir class werkt.
Gewijzigd op 07/04/2005 15:05:00 door Mitch X
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:00:00
Quote Anchor link
Alvast bedankt voor je hulp Mitch,

Ik krijg nu nog steeds een fatal error in line 67

Dat is de :
while( false !== ( $entry = $d->read() ) )
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 16:28:00
Quote Anchor link
Dan zal de fout er mogelijk boven zitten.
De regel die jij noemt is in 'mijn' script namelijk regel 13.
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:34:00
Quote Anchor link
Dit is het hele scriptje even dan heb je alles:-)
Klein stukje extra hoor!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?PHP
$aantalpp
= "15";
$woord= "gallery";
$event = $_POST['event'];
$path = $event;
$title = "<small>Page </small>";
// $header = "<br><br><B>Foto's</B>";
$clm = "5"; // Aantal kolommen
$rows = "3"; // aantal rijen
$t_w = "120";
$t_h = "90";
?>


<HTML>
<script language="JavaScript">
<!--
function MM_swapImgRestore() { //v3.0
var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i<a.length&&(x=a)&&x.oSrc;i++) x.src=x.oSrc;
}

function MM_preloadImages() { //v3.0
var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
if (a.indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a;}}
}

function MM_findObj(n, d) { //v4.0
var p,i,x; if(!d) d=document; if((p=n.indexOf("?"))>0&&parent.frames.length) {
d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);}
if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i<d.forms.length;i++) x=d.forms[n];
for(i=0;!x&&d.layers&&i<d.layers.length;i++) x=MM_findObj(n,d.layers.document);
if(!x && document.getElementById) x=document.getElementById(n); return x;
}

function MM_swapImage() { //v3.0
var i,j=0,x,a=MM_swapImage.arguments; document.MM_sr=new Array; for(i=0;i<(a.length-2);i+=3)
if ((x=MM_findObj(a))!=null){document.MM_sr[j++]=x; if(!x.oSrc) x.oSrc=x.src; x.src=a[i+2];}
}
//-->
</script>

<BODY bgcolor='#990000' leftmargin='0' topmargin='0' onLoad="MM_preloadImages('/Buttons/Back-rollover.jpg')">
<div align="center"> <font face='Verdana' size='2' color='#FFFFFF'>
<img src="/images/Pictures.jpg">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
<?PHP
echo $header;

if (isset($_GET['page'])) {
   $page = $_GET['page'];
}

else {
   $page = 0;
}

$up = strtoupper($path);
$enaam= str_replace("_"," ", $up);
echo "<br><br><center><h3><b>$enaam</b></h3>";  

$min = 1 + ( $page * $aantalpp );  
$max = ( $page +1 ) * $aantalpp;  
$number = $clm * $rows;  
$break = ( $page * $aantalpp ) + $clm;  

echo "<table border=\"0\" cellpadding=\"5\" cellspacing=\"0\"><tr>";  

$d = dir( $path );  
$count = -2;  
while( false !== ( $entry = $d->read() ) ) // LINE 67
{

echo $path;
echo $entry;
echo $count;

    if ( ($count >= $min) AND ($count <= $max) ){  

        if( eregi(".jpg|.jpeg|.gif|.bmp|.png", $entry )){  
          
        clearstatcache();  
        $size = getimagesize( $path . "/" . $entry );  
              
        $size[0] = $size[0] + 20;
        $size[1] = $size[1] + 25;

        $file_size = filesize( $path . "/" . $entry );  
        $file_size = round($file_size / 1000) . "k";  

        echo "<td><center><a href=\"#\" onmouseover=\"window.status='Vergroten';return true;\" onmouseout=\"window.status=''; return true\" onclick=\"window.open('" . $path . "/" . $entry . "','pix" . $count . "','width=" . $size[0] . ",height=" . $size[1] . ",innerwidth=" . $size[0] . ",innerheight=" . $size[1] . ",directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=no,status=no,toolbar=no,resizable=no,top=0,left=0,leftmargin=0,topmargin=0,marginwidth=0,marginheight=0,screenX=0,screenY=0');return false\"><img src=" . $path . "/";  
        echo $entry." style='border:3px solid #fc5;' alt=" . $count . " height=" . $t_h . "></a></center></td>\n"; // width=$t_w
        }  
    
        if ($count == $break){  
            echo "</tr>\n<tr>\n";  
            $break = $count + $clm ;  
        }  
    }
  
    $count++;  
}
  
$d->close();  

echo "</tr></table>";  

$pages = $count / $aantalpp;  
$pageplus = $page + 1;  
$pagemin = $page - 1;  

if (($page + 1) < $pages){  
    $volgende = "<a href=" . $woord . ".php?page=" . $pageplus . "><img src='../Buttons/Forward.jpg' border='0'></a>";  
}
  

if (($page + 1) > 1 ){  
    $vorige = "<a href=" . $woord . ".php?page=" . $pagemin . "><img src='../Buttons/Backward.jpg' border='0'></a>";  
}
  

echo "<table border='0'>";
echo "<tr>";
echo "<td width='50'><center>$vorige</center></td>";
echo "<td width='50'><center><img src='../images/Circle.jpg'></center></td>";
echo "<td width='50'><center>$volgende</center></td>";
echo "</tr>";
echo "</table>";

?>

<a href="pregallery.php" onMouseOut="MM_swapImgRestore()" onMouseOver="MM_swapImage('Image1','','/Buttons/Picturesmenu-rollover.jpg',1)"><img name="Image1" border="0" src="/Buttons/Picturesmenu.jpg"></a>
</font> </div>
</BODY>
</HTML>
?>
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 16:38:00
Quote Anchor link
Hmmz, ik krijg geen error ...
Het ziet er niet erg netjes uit, maar geen error :|
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:41:00
Quote Anchor link
zie jij de plaatjes dan?
zie jij alleen de tekst?

Zo niet kun je misschien ff kijken hoe het er nu uitziet:

http://www.longhornstars.nl/upload/pregallery.php

gewoon op openen drukken en dan naar de volgende pagina.
Dan zie je het probleem
 
Mitch X

Mitch X

07/04/2005 16:43:00
Quote Anchor link
Frank:
zie jij de plaatjes dan?
zie jij alleen de tekst?

Zo niet kun je misschien ff kijken hoe het er nu uitziet:

http://www.longhornstars.nl/upload/pregallery.php

gewoon op openen drukken en dan naar de volgende pagina.
Dan zie je het probleem

Ik zie plaatjes en tekst.
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:45:00
Quote Anchor link
huh op alle twee de pagina's???
 
DaeDaluz

DaeDaluz

07/04/2005 16:47:00
Quote Anchor link
Op de 2de krijg ik een error ;)

je roept ergens een functie uit een class aan, zonder die class aan te roepen :x als ik het goed begrijp :D
 
Franko

Franko

07/04/2005 16:50:00
Quote Anchor link
Was ook met Mitch bezig, maar ik zie nog geen verbetering. Misschien dat jij het probleem ziet?
Het laatste script is het hele script.
helemaal bovenin staat
$event = $_POST['event'];

event komt uit een formuliertje ervoor waar ik keuzes kan maken uit verschillende events.

Nu misschien wat duidelijker voor jullie?
Gewijzigd op 07/04/2005 16:52:00 door Franko
 
Winston Smith

Winston Smith

07/04/2005 18:00:00
Quote Anchor link
Mitch:

PHP kent ook enkele standaard classes, zoals de dir class:
Quote:
class dir {

dir ( string directory )

string path

resource handle

string read ( void )

void rewind ( void )

void close ( void )

}

Zie PHP.net over predefined classes :)


Thx! Dat wist ik nog niet :)
 
Franko

Franko

07/04/2005 19:43:00
Quote Anchor link
ik heb geen idee wat jullie hiermee bedoelen.
en hoe ik dat in dit script moet zetten.
Misschien dat jullie mij op weg kunnen helpen met dit?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.