Admin kleur met phpmylogon

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remco van Lent

Remco van Lent

24/12/2006 11:47:00
Quote Anchor link
hoe kan ik met phpmylogon in memberlist.php de admin een andere kleur geven dan de rest?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:18:44
 
GaMer B

GaMer B

24/12/2006 11:57:00
Quote Anchor link
Dat kun je doen door de while loop uit te breiden met deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<table border='1'>
 <tr>
  <td><b>Status:</b></td>
  <td><b><?= $memberlist_username ?>:</b></td>
 </tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
$sql
= "SELECT name,active,state FROM `".$db_tbl."` ORDER BY name ASC";
 $query = mysql_query($sql);
 // print the output
 while($row = mysql_fetch_object($query)) {
  $name = htmlspecialchars($row->name);
  $active = htmlspecialchars($row->active);
  $state = htmlspecialchars($row->state);
  $number = $number + 1;
  if($active == 0) {
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><font color=\"red\">NOT ACTIVE</font></td>\n";
   echo "<td>".$name."</td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
elseif ($state == 1){
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><font color=\"blue\">ADMIN!</font></td>\n"; // deze
   echo "<td><font color=\"blue\">".$name."</font></td>\n"; // of deze
   echo "</tr>\n";
  }
else{
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><font color=\"green\">ACTIVE</font></td>\n";
   echo "<td>".$name."</td>\n";
   echo "</tr>\n";
 }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Remco van Lent

Remco van Lent

24/12/2006 11:59:00
Quote Anchor link
ty ik ga het proberen
edit: hij pakt hem niet:S
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
###################################
##   PHPMYLOGON: A LOGIN SYSTEM  ##
##    (c) 2006 Jorik Berkepas    ##
##   Under the GNU GPL license   ##
##     [email protected]      ##
###################################

// Page for viewing all members


include_once("config.php");
include_once("lang/lang_".$lang.".php");
$pml_title = $site_name;
include("htmltop.php");
include_once("connect.php");
echo "<html><head>";
echo "<link href=\"style.css\" type=\"text/css\" rel=\"stylesheet\">";
echo "</head><body>";

?>

<table>
 <tr>
  <d><b><?= $memberlist_username ?></b></td>
 </tr>
 <?
 $sql
= "SELECT name,active FROM `".$db_tbl."` ORDER BY name ASC";
 $query = mysql_query($sql);
 while($row = mysql_fetch_object($query)) {
  $name = htmlspecialchars($row->name);
  $active = htmlspecialchars($row->active);
  if($active == 0) {
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><font color=\"Red\">".$name."</font></td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
else{
   echo "<tr>\n";
   echo "<td>".$name."</td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
elseif ($state == 1){
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><font color=\"orange\">ADMIN!</font></td>\n"; // deze
   echo "<td><font color=\"orange\">".$name."</font></td>\n"; // of deze
   echo "</tr>\n";
  }
 }


 ?>

</table>
<p />
<small><?= $memberlist_deactusernote ?></small>
<?

include("htmlbottom.php");
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco van Lent
 
Remco van Lent

Remco van Lent

24/12/2006 12:34:00
Quote Anchor link
waar staat trouwens de while loop??
 
PHP Newbie

PHP Newbie

24/12/2006 13:46:00
Quote Anchor link
regel 28...

Edit:

Een tijd geleden heb ik heel php my logon is doorgenomen en verbeterd op punten waar ik vond dat het nodig was, en ik heb deze code in mijn memberlist.php


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

// Deze pagina genereerd een overzicht van alle leden

include_once("config.php");
include_once("lang/lang_".$lang.".php");
$pml_title = $site_name;
include("htmltop.php");
include_once("connect.php");
?>


<b>Ledenlijst</b><br />
<br />
<?php
$sql
= "SELECT name,active,state FROM ".$db_tbl." ORDER BY name ASC";
$query = mysql_query($sql);

while($row = mysql_fetch_object($query))
{

    $name = htmlspecialchars($row->name);
    $active = htmlspecialchars($row->active);
    
    if(htmlspecialchars($row->state) == 5)
    {

        $rang = 'Admin';
    }

    elseif(htmlspecialchars($row->state) == 1)
    {

        $rang = 'Moderator';
    }

    else
    {
        $rang = 'Member';
    }

    
    if($active == 0)
    {

        echo '<font color="gray">'.$name.' ('.$rang.')</font>';
    }

    else
    {
        echo $name.' ('.$rang.')';
    }

    
    echo "<br />\n";
}

?>

<p />
<small>Leden die in het grijs zijn weergeven, zijn momenteel gedeactiveerd</small>
<?

include("htmlbottom.php");
?>


Om de admin een kleurtje te geven zou je dus dit kunnen doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
    if($active == 0)
    {

        echo '<font color="gray">'.$name.' ('.$rang.')</font>';
    }

    elseif($rang == 'Moderator')
    {

        echo '<font color="red">'.$name.' ('.$rang.')</font>';
    }

    else
    {
        echo $name.' ('.$rang.')';
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP Newbie
 
Remco van Lent

Remco van Lent

24/12/2006 15:05:00
Quote Anchor link
is het misschien mogelijk dat jij je herschreven versie online zet dat ik en ook andere er gebruik van kunnen maken?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

24/12/2006 15:12:00
Quote Anchor link
Waarom? Je kunt toch gewoon PHPMyLogon gebruiken?
 
GaMer B

GaMer B

24/12/2006 15:16:00
Quote Anchor link
Kleine fix hier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<table>
 <tr>
  <td><b><?= $memberlist_username ?></b></td>
 </tr>

EN je moet wel de state uit de database halen (zit bij phpmylogon)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
 $sql
= "SELECT name,active,state FROM `".$db_tbl."` ORDER BY name ASC";
 $query = mysql_query($sql);
 while($row = mysql_fetch_object($query)) {
  $name = htmlspecialchars($row->name);
  $active = htmlspecialchars($row->active);
  $state = htmlspecialchars($row->state);
  if($active == 0) {
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><font color=\"Red\">".$name."</font></td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
else{
   echo "<tr>\n";
   echo "<td>".$name."</td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
elseif ($state == 1){
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><font color=\"orange\">".$name."</font></td>\n"; // of deze
   echo "</tr>\n";
  }
 }


 ?>


Nu zou het moeten werken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 
Remco van Lent

Remco van Lent

24/12/2006 15:16:00
Quote Anchor link
kj. hoop dat het gaat lukken :P
edit: het werkt nog niet:S
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
echo "<html><head>";
echo "<link href=\"style.css\" type=\"text/css\" rel=\"stylesheet\">";
echo "</head><body>";
 $sql = "SELECT name,active,state FROM `".$db_tbl."` ORDER BY name ASC";
 $query = mysql_query($sql);
 while($row = mysql_fetch_object($query)) {
  $name = htmlspecialchars($row->name);
  $active = htmlspecialchars($row->active);
  $state = htmlspecialchars($row->state);
  if($active == 0) {
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><font color=\"Red\">".$name."</font></td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
else{
   echo "<tr>\n";
   echo "<td>".$name."</td>\n";
   echo "</tr>\n";
  }
elseif ($state == 1){
   echo "<tr>\n";
   echo "<td><font color=\"orange\">".$name."</font></td>\n"; // of deze
   echo "</tr>\n";
  }
 }


 ?>
dit is me memberlist.php ziet iemand een fout hierin?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Remco van Lent
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.