again checkbox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »
Marcel Groot

Marcel Groot

28/11/2015 14:33:29
Quote Anchor link
Hoe zorg je ervoor als de gebruiker de checkbox selecteerde en dan onderaan de pagina
een lijstje komt te staan met alle geselecteerde items?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:16:06
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

28/11/2015 14:48:13
Quote Anchor link
Op dezelfde pagina? JavaScript / jQuery, maar dit lijkt mij een beetje overbodig?
Op een volgende pagina? Data weer ophalen uit $_POST of $_SESSION en weer weergeven.

Wat ben je precies aan het maken? Een soort van samenvattingspagina van het eerder ingevulde als bevestiging voor het verzenden ofzo?
 
Marcel Groot

Marcel Groot

29/11/2015 13:29:53
Quote Anchor link
Iets waar je een lijst van ongeveer 200 keuzes hebt en daar dan bijvoorbeeld 10 uit moet selecteren elke maand worden er 10 gekozen als die van jou er dan tussen staan heb je gewonnon
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/11/2015 13:34:03
Quote Anchor link
Je kan een loopje maken om alle gebruikers op te halen.
Bij elke gebruiker zet je dan een checkbox neer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="checkbox" name="gebruikers[]" value="Klaasje">Klaas


Vervolgens als je het formulier verstuurt, dan heb je in $_POST['gebruikers'] een array met alle geselecteerde leden die je dan kan opslaan in je database bij 'winnaars' o.i.d.

Maar winnaars moet je eigenlijk op willekeurige wijze trekken ;-)
 
Marcel Groot

Marcel Groot

29/11/2015 13:34:03
Quote Anchor link
_________________________________________________________________________________

Ik krijg een error:

Error reading database: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '0, 0, 0, 0, 1)' at line 6

http://www.mupload.nl/img/mr8mg8lmk2s.png

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
<?php session_start();
function
quote_smart($value) {
if (get_magic_quotes_gpc()) {
$value = stripslashes($value);
}

if(version_compare(phpversion(),"4.3.0") == "-1") {
return mysql_escape_string($value);
}
else {
return mysql_real_escape_string($value);
}
}

if(isset($_POST['submit'])){
    // code for check server side validation
    if(empty($_SESSION['captcha_code'] ) || strcasecmp($_SESSION['captcha_code'], $_POST['captcha_code']) != 0){  
        $msg="<span style='color:red'>The Validation code does not match!</span>";// Captcha verification is incorrect.        
    }else{// Captcha verification is Correct. Final Code Execute here!        
        $msg="<span style='color:green'>The Validation code has been matched.</span>";    
$servername = "";
$username = "";
$password = "";
$dbname = "";

// Create connection
$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);
// Check connection
if ($conn->connect_error) {
die("Connection failed: " . $conn->connect_error);
}

$collection= array('orange', 'apple', 'grapefruit', 'banana', 'watermelon');
$fruit = array('orange', 'apple', 'grapefruit', 'banana', 'watermelon');
if(isset($_POST['submit']))
{
   $fruit = $_POST['fruit'];
   $values = array($collection);
    foreach($collection as $selection )
    {
     if(in_array($selection, $fruit))
            {
$values[ $selection ] = 1;  }
        else
            { $values[ $selection ] = 0;  }
   }


$sql = "INSERT INTO guessing (student_name, student_email, student_city, orange, apple, grapefruit, banana, watermelon)
    VALUES(
        '"
.$conn->real_escape_string($_POST["student_name"])."',
        '"
.$conn->real_escape_string($_POST["student_email"])."',
        '"
.$conn->real_escape_string($_POST["student_city"])."'
    {$values['orange']}, {$values['apple']}, {$values['grapefruit']}, {$values['banana']}, {$values['watermelon']})"
;        
    
if ($conn->query($sql) === TRUE) {
echo "<script type= 'text/javascript'>alert('New record created successfully');</script>";
}
else {
echo "<script type= 'text/javascript'>alert('Error: " . $sql . "<br>" . $conn->error."');</script>";
}
  
 // end of foreach.
 
    // MySQL statement.    
// MySQL statement to execute the INSERT statement above.          

mysqli_query($conn, $sql) or die('<br/>Error reading database: '.mysqli_error($conn));
mysqli_close($conn);
}
  // End of, if statement from the button check
;
}    
    }
    
?>

<html>
    <head>

         <meta charset="utf-8">
<title>Testwebsite</title>
<script type='text/javascript'>
function refreshCaptcha(){
    var img = document.images['captchaimg'];
    img.src = img.src.substring(0,img.src.lastIndexOf("?"))+"?rand="+Math.random()*1000;
}
</script>
    </head>
    <body>
<form action="" method="post" name="form1" id="form1" >
           <input type="checkbox" name="fruit[Orange]" value="orange"> Orange
           <input type="checkbox" name="fruit[Apple]" value="apple"> Apple
           <input type="checkbox" name="fruit[Grapefruit]" value="grapefruit"> Grapefruit
           <input type="checkbox" name="fruit[Banana]" value="banana"> Banana
           <input type="checkbox" name="fruit[Watermelon]" value="watermelon"> Watermelon
           <br>
                   <label>Student Name :</label>
                          <input type="text" name="student_name" id="name" required="required" placeholder="Please Enter Name"/><br /><br />
                   <label>Student Email :</label>
                          <input type="email" name="student_email" id="email" required="required" placeholder="[email protected]"/><br/><br />
                   <label>Student City :</label>
                          <input type="text" name="student_city" id="city" required="required" placeholder="Please Enter Your City"/><br/><br />
  
                             <meta charset="utf-8">
                             <script type='text/javascript'>
                             function refreshCaptcha(){
                             var img = document.images['captchaimg'];
                             img.src = img.src.substring(0,img.src.lastIndexOf("?"))+"?rand="+Math.random()*1000;
                             }
                             </script>
                                                   <?php if(isset($msg)){?>
                                                   <?php echo $msg;?></td>
                                                   <?php } ?>
                             Validation code:
                                 <img src="captcha.php?rand=<?php echo rand();?>" id='captchaimg'><br>
                                 <label for='message'>Enter the code above here :</label>
                                 <br>
                                 <input id="captcha_code" name="captcha_code" type="text">
                                 <br>
                            Can't read the image? click <a href='javascript: refreshCaptcha();'>here</a> to refresh.</td>
                                                <input name="submit" type="submit" value="submit">
</form>
</body>
</html>
Gewijzigd op 29/11/2015 13:35:20 door Marcel Groot
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/11/2015 13:41:12
Quote Anchor link
Na lijn 45 mist er een komma....
Het is ook raadzaam om je manier van enters ook door te zetten. Nu staan er drie enter, waarna je op regel 46 alles op een andere wijze achter elkaar zet.

Wees consistent met je code. Gebruik dus ook bij voorkeur of MySQLi als procedureel (functies als mysqli_*() etc.. )of als OO (Object Georienteerd met -> ).
mysql_*()-functies zijn echt dingen waarvan je af moet stappen!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.